Печалбата от панаира

• 10 378
  • 137
  •   1
Отговори
Често тук жените си свалят задръжките,  споделят откровено проблемите си. Разголват се до край, чак понякога ми става неудобно да ги чета, защото в проблемите им има намесени и други хора- съпруг, майка, сестра, свекърва... Е, разбира се, от време на време някой изревава, че еди кой си го разпознал и казал на друг, а той пък... Панаир! И си мисля, след поредната тема, в която някой иска съвет от нас, непознатите- каква е печалбата от голата истина? Казвате си всичко и после какво? Какво печелите и изобщо на печалба ли сте, след като приспадните разходите си?

# 1
За мен откровеността е неизменна, важна част от отношенията с хората (И в нета).
Не съм от споделящите, но вероятно така се изпуска парата.
И моето не е много добър вариант - изпускам я в къщи, по любимите си хора.

# 2
На въпроса с въпрос:
Как да си откровен с жена по темата за външния й вид?

# 3
Какво печелите и изобщо на печалба ли сте, след като приспадните разходите си?

Има много енергийни вампири, Шанел. Готови са и майчиното си мляко да изкажат, само и само да спечелят съчувствието и съпричасността на съфорумките. Това ги стимулира, опиянява, дава им стимул в живота и де да знам какво още, но съвсем видимо си личи, че колкото повече оплюват близките си, колкото повече потрес и жал събуждат у доверчивите и наивни съфорумки, толкова по-добре се чувстват. И още по-жадни. И по-настървени.
(В момента един такъв се вихри в СО съвсем открито. Иначе там е само едното от свърталищата им, има и други.)

На въпроса с въпрос:

Никак.

# 4
На въпроса с въпрос:
Е как как?. Лесно, като всичко останало.. Sunglasses

# 5
  • В Космоса
Много пъти ми е идвало да се разсъблека по проблем истински, тревожещ ме, но никак не се осмелявам за сега. Мисля, че загубите за мен биха били солидни. За други може и да няма такива. Нали сме различни - за всеки клоун си има панаир. Peace

# 6
На въпроса с въпрос:
Е как как?. Лесно, като всичко останало.. Sunglasses
Шантал, трябва да си мъж и веднъж само да опиташ да изпиеш тази чаша на екс, за да разбереш, че винаги си на косъм от жестоко натравяне...
Всъщност, Сийка и без да е мъж, знае.

# 7
хах, че то едно нещо като не искаш да се разбира, въобще не го прави.  Laughing Laughing После дали с форумни или без форумни откровения, рано или късно ще се разбере.  Peace

# 8
  • София
Какво печелите и изобщо на печалба ли сте, след като приспадните разходите си?

Има много енергийни вампири, Шанел. Готови са и майчиното си мляко да изкажат, само и само да спечелят съчувствието и съпричасността на съфорумките. Това ги стимулира, опиянява, дава им стимул в живота и де да знам какво още, но съвсем видимо си личи, че колкото повече оплюват близките си, колкото повече потрес и жал събуждат у доверчивите и наивни съфорумки, толкова по-добре се чувстват. И още по-жадни. И по-настървени.
(В момента един такъв се вихри в СО съвсем открито. Иначе там е само едното от свърталищата им, има и други.)
Е, другите печелят още повече, защото получават поводи да си вярват, че не са самонабедили се за литературни таланти, а истински такива, създаващи достоверни образи във виртуалната реалност.

# 9
  • София

И в реалния живот има такива хора. Имах съученичка, която след като се влюбеше в дадено момче, то всички научавахме, включително и въпросното момче, което се чудеше как да излезе от конфузната ситуация, защото не изпитваше никакво влечение, към конкретната съученичка.
  Имах колежка, която редовно разказваше как са правили секс с мъжа си, а той горкия идваше да я прибира всяка вечер, след работа и сигурно се чудеше, защо всички го гледаме странно. Имах друга колежка, която само се оплакваше от свекърва си. След като един ден случайно се запознах със свекървата и предполагах, че ще видя чудовището от Лох Нес, се оказа, че тя всъщност е много мила и възпитана жена.

Но тук, заставайки сам пред компютъра, често губиш ориентация, колко много хора четат този форум и имам чувството, че по-лесно се впускаш в прекалени откровения.

Всеки сам преценява как и къде да се изявява.

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 20:51 от desy_net

# 10
  • Kопенхаген
Някои истории ми напомнят Приказката за Удавника и Сламката.

Предпочитам да поставям вълнуващи ме теми глобално.

А ако случайно вече ми е стигнало до гуша, бих споделила на лични  Grinning

# 11

Но това са болни хора.

# 12
Често тук жените си свалят задръжките,  споделят откровено проблемите си. Разголват се до край, чак понякога ми става неудобно да ги чета, защото в проблемите им има намесени и други хора- съпруг, майка, сестра, свекърва... Е, разбира се, от време на време някой изревава, че еди кой си го разпознал и казал на друг, а той пък... Панаир! И си мисля, след поредната тема, в която някой иска съвет от нас, непознатите- каква е печалбата от голата истина? Казвате си всичко и после какво? Какво печелите и изобщо на печалба ли сте, след като приспадните разходите си?

Печалба няма, но сверяване на часовника и отрезвяване - да! Чуждото мнение много често е полезно. Обикновено, "който го е страх от мечки не ходи в гората". Теб какво те тревожи, та цяла тема пусна... или може би скуката си казва думата, м?!

# 13
Скуката си казва думата, м!

# 14
  • Варна
Панаира за теб може да е моноспектакъл с желани аплодисменти за друг.

Общи условия

Активация на акаунт