Печалбата от панаира

• 10 391
  • 137
  •   1
Отговори
# 30
  • Galaxy 13197853088
Понякога няма панаир.

# 31
Едва ли пускащите темите търсят "печалба". Освен различна гледна точка, мнение.
Като те е страх от мечки, не ходиш в гората.....с пълна сила важи тук. Ако не искаш да те "разпознаят" по-добре да си затваряш устата.
Но не виждам какъв е проблема пък на останалите да мислят, кой ще бъде разпознат, какво щял да спечели, или загуби. Това си е проблем на пускащия темата.

# 32
Печалбата от панаира е никаква, но според мен човек изпаднал в затруднение пуска лични теми не толкова защото ще се вслуша в някой съвет, а защото се надява да получи подкрепа и разбиране, че не е чак толкова сам.

# 33
Абе, вие прочетохте ли добре какво се пита в темата?
Шанел не пита защо човек споделя тук, а защо прави панаири с това. За прекалената откровеност, преминаваща елементарните граници на коректността, оплюването на близките, такива неща...

# 34
Как` Сийка, кой определя кое е коректно и кое не?

# 35
Ако мъжът ти пише в мъжките форуми, които посещава, че жена му е мърла, мързелива, не може да готви и за нищо не става в леглото, как ще ти се стори - коректно или панаир?
А ако опише в същия стил майка ти, баща ти, брат/сестра и другите ти роднини?

# 36
Ако мъжът ти пише в мъжките форуми, които посещава, че жена му е мърла, мързелива, не може да готви и за нищо не става в леглото, как ще ти се стори - коректно или панаир?

Това си е негова работа какво ще напише.
Обикновено подобни теми се радват на небивал интерес. Точно защото хората харесват панаири, оплюване и изобщо цирковете, които се разиграват в такива теми.

# 37

Ако мъжът ми има доблеста да ми каже всички тези неща в очите и след това се оплаче във форума - това е споделяне и няма да се почувствам като идиот.
Ако вкъщи се държи като писенце и то щастливо,а попадна на такива писания във форума...- тогава вече е панаир и то какъв !

# 38

Дай определение за панаир. Защото за един панаир, за друг сеир, за трети споделяне, за четвърти вид сверка на часовника или просто обикновено оплакване. Всичко е относително. Бих добавила, че от скука някои сами си търсят и създават така дебатираният тук панаир.

# 39
  • Kопенхаген
Отделно, че има редовно назначени ползватели, които да разгарят зрелища за да е пълен панаира.

Мисля си, че те задължително трупат в кеш печалби  Grinning

# 40
  • София

Ако мъжът ми има доблеста да ми каже всички тези неща в очите и след това се оплаче във форума - това е споделяне и няма да се почувствам като идиот.

Наистина ли смяташ, че е нормално личните ви дела да са на показ или едната страна в някакъв проблем да ги изнася пред публика? Говорим за нещо, което ти е болно място, което и да ти го каже в лицето ще те заболи? Нали затова е личен живот, защото в него участват малко хора, не всички.

Fortune Имаше една Мира, нейните теми за мен са точно пример за панаир. Отделно колко опити за литературни съчинения имаше в тях, но това е друга тема.

# 41
  • Kопенхаген
То на тази Мира не беше панаир, а чиста излагация.

# 42
  • София
То на тази Мира не беше панаир, а чиста излагация.
Да де. Има и други подобни, поне аз виждам въпросът от тази тема като въпрос по отношение на тях. Иначе нормалните проблеми, които се бистрят тук е ясно защо се обсъждат, форума е за взаимопомощ, все пак.

# 43
Печалбата за мен е да "чуя" различни мнения.Старая се да не споделям проблемите си тук,но не винаги успявам.И по изброените причини,все гледам да орежа историите,макар,че ми се иска да кажа повече,старая се да звучат по-общо и не толкова лично.

# 44
  • Boston, MA
Ма защото толкова им е и акъла, и възпитанието. На тия с панаирите. Да споделям разбирам с най-близките си приятелки, и то някоя фрапантна случка от време на време, точно за да видя друга гледна точка. Някои неща споделям след време, когато спокойно мога да им се посмеем дружно. Ама всеки ден да се оплаквам и да мрънкам, ще ми се отрови живота. Моя собствен.

Общи условия

Активация на акаунт