Печалбата от панаира

• 10 396
  • 137
  •   1
Отговори
# 60
Бояна, написах моето мнение, не съм имала предвид теб. Разбрах, че я даваш за пример.

# 61
  • Tам през Атлантическия океан
Сещам се за теми , които предполагам са били от полза за автора  Grinning
Особенно теми свързани с раздяла , разводи , делби , насилие  Rolling Eyes  Simple Smile тогава се вкючват и лица занимаващи се с право и т.н.
Та автора може да получи добри съвети и насока , от там насетне да ги насочи и в реала  Peace ако реши наистин да действа  Grinning

# 62
  • София
Бояна, написах моето мнение, не съм имала предвид теб. Разбрах, че я даваш за пример.
Знам, но да си кажа, не обичам интригите. Peace

# 63
Аз пък да си кажа, че нямам крила, а имам рога и опашка.

# 64
  • Kопенхаген
Сама по себе си темата отива към панаир  Grinning

Авторката да се яви и да сподели нам, каква и е далаверата от темата?

# 65

Очевидна е - панаира. Laughing
Касита много навътре го взимаш. Всеки има право на глас без сравнение.

# 66
  • Kопенхаген
Тук често срещана практика е темата да се обръща срещу авторката, така че...  Grinning

# 67
  • София
Тук съм споделяла повече отколкото беше здравословно за мен...
Вече не бих....
Нищо не ми е подействало отрезвяващо - истината, поднесена с юмрук по главата е по-болезнена от всяко премеждие, което ти е движило пръстите по клавиатурата......
Тя, тая истина върши толкова работа, колкото ако постоянно се подиграваш на едно дете, че не пише правилно или не смята вярно....Факт е, че е истина - детето не може...Факт е и това, че някой ще се нахъса и настърви за успех, а друг ще потъне завинаги.....
Ама ей тая граница никой не я помни....
Освен това ако си споделил нещо тежко, не дай боже да има възможност да бъдеш обвиняван.....Олеле, тогава завинаги трябва да останеш с наведена глава и да не смееш да си отваряш устата и да си казваш мнението.....Веднага ти се напомня.....
Помнят се хронологиите на всеки / нещо, което аз за осем години така и не се научих да правя/ и за промени също биваш скълцан....

Разбира се, има няколко дами, които направиха много за мен....Нека ги спомена като факт.....

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 17:10 от GENTIL

# 68

Виж ти, колко си интересна? Аз никъде не съм казала, че ти нямаш право на мнение, нито пък аз се чувствам с накърнено такова. Simple Smile Само отбелязвам, че светогледът ни е различен, защото, уви, съм по-рогата, отколкото крилата.

# 69
Тук често срещана практика е темата да се обръща срещу авторката, така че...  Grinning
Няма лошо в това.
Дори в съда невинния може да излезе виновен  Laughing
Отстрани нещата се виждат по ясно,независимо дали ти харесва или не.

# 70
Изкушавала съм се да споделям лични неща  тука,водена от това,че чуждото мнение е безпристрастно и може да ти даде правилна насока.Но винаги съм си припомняла,че ще ме прочетат хора,които въобще си нямат представа от мен,от живота ми и от естеството на проблема.И се отказвам.В повечето случаи нещата се обръщат срещу авторката на личната драма,почват едни хули,едно набиване на канчето,не рядко се вадят нещата извън контекста,прави се разбор на отделни реплики,а не проблема като цяло.

# 71
  • Tам през Атлантическия океан
Изкушавала съм се да споделям лични неща  тука,водена от това,че чуждото мнение е безпристрастно и може да ти даде правилна насока.Но винаги съм си припомняла,че ще ме прочетат хора,които въобще си нямат представа от мен,от живота ми и от естеството на проблема.И се отказвам.В повечето случаи нещата се обръщат срещу авторката на личната драма,почват едни хули,едно набиване на канчето,не рядко се вадят нещата извън контекста,прави се разбор на отделни реплики,а не проблема като цяло.

Да , в реала тези неща ще ги коментират зад гърба ти , а иначе ще ти кимат съчуствено и разбиращо  Sunglasses

Истината понягога е грозна и е нормално автора да се нацупондри , като му се каже, еле па от непознат , а такова мнение в повечето случаи е обективно . 

Някъде по средат съм  Wink за ползите от такива теми/разголване  Grinning и да и не  Laughing

# 72

Виж ти, колко си интересна? Аз никъде не съм казала, че ти нямаш право на мнение, нито пък аз се чувствам с накърнено такова. Simple Smile Само отбелязвам, че светогледът ни е различен, защото, уви, съм по-рогата, отколкото крилата.
Всъщност аз същото написах като уточних, че няма място за сравнение.  Някак ми се стори, че го правиш, затова. Вероятно не съм разбрала ....  да приемем, че е така. Всъщност винаги се старая да съм интересна, благодря ти, че го забелязваш.

# 73
  • София
Има нещо вярно в това, което писа Десс за говоренето зад гърба. Сигурно затова хората по-рядко се карат, когато са в личен контакт и много познати. Тук откровеността е в много голяма доза и трудно може да се понесе.

# 74
  • София
Анди, няма начин да ме засегне нечие откровение във форума, при положение, че този някой ме познава само по писанията ми. Мисълта ми е, че лесно понасям обиди и нападки, които знам, че макар и отправени към мен, те пряко не могат да ме засегнат, просто защото не съм такава, каквато някоя злобна и заядлива душичка се опитва да ме изкара. 
Надявам се ме разбрахте, че нещо се увъртях в обясненията.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт