Печалбата от панаира

• 10 393
  • 137
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Чела съм из другите подраздели на форума. В Проблемното, Родители, преживели загуба, Осиновени... на пръв поглед ми се струва че там се подкрепят, споделят повече и са едно голямо семейство. Не пиша из тях и не знам дали наистина е така.
Да, там е така е. Защото в другите теми и подфоруми това често липсва, лично аз се въздържам от излияния. Но и камъни не хвърлям.

# 91
Чела съм из другите подраздели на форума. В Проблемното, Родители, преживели загуба, Осиновени... на пръв поглед ми се струва че там се подкрепят, споделят повече и са едно голямо семейство. Не пиша из тях и не знам дали наистина е така.
Да, там е така е. Защото в другите теми и подфоруми това често липсва, лично аз се въздържам от излияния. Но и камъни не хвърлям.
Може би защото проблемите им ги обединяват и се опитват да си помогнат.  Peace

# 92
Там материята на проблемите е такава,че можеш много по-лесно да помогнеш с информация и съпреживявания.
А и за здравословните проблеми като,че ли по-лесно се говори отколкото за емоционалните такива.

# 93
Споделянето тук не носи печалби и много рядко носи в 'реалността'

# 94
Често тук жените си свалят задръжките,  споделят откровено проблемите си. Разголват се до край, чак понякога ми става неудобно да ги чета, защото в проблемите им има намесени и други хора- съпруг, майка, сестра, свекърва... Е, разбира се, от време на време някой изревава, че еди кой си го разпознал и казал на друг, а той пък... Панаир! И си мисля, след поредната тема, в която някой иска съвет от нас, непознатите- каква е печалбата от голата истина? Казвате си всичко и после какво? Какво печелите и изобщо на печалба ли сте, след като приспадните разходите си?

Ти си телевизионен журналист ако не се лъжа...

Когато караш интервюиран да се разголва до край предизвиквайки го да споделя интимни чувства и подробности, какво печелиш? Спокойно спиш ли?

# 95
Много хора намират, че у хората преобладава повече доброто, отколкото желанието да начукват канчета при всеки удобен повод.
За съжаление си права...
Аз пък вярвам, че има печеливши сред споделящите, но може би не СО
Печалбата от дадена тема според мен е, че в Повечето Случаи авторът влиза тук с взето решение, но прекалено несигурен да го осъществи, приложи и т.н.

Надявайки се да чуе сходно такова от някои от пишещите по въпроса му и това окончателно да затвърди начина на действие.
Да. Забелязвам, че започват темите си с изградена позиция, която рядко бива погледната от друг ъгъл, а според мен това е възможна печалба....Да видиш нюансите през очите на другите

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 19:16 от Gianna

# 96
  • София
И аз смятам, че у хората преобладава доброто, и искрено се опитват да помогнат. Обаче като по правило, авторът на темата вече знае какво и защо иска и ще направи, и когато се появят различни мнения от неговото, се започва с обвиненията в неразбиране, заяждане, дори злоба. Авторите си искат потвърждение на своето мнение и това е! И пускат тема очевидво, за да получат определен тип мнения.

# 97
Отричаш, че има злоба, откровени заяждания и обвинение в неразбиране? Не ставай смешна, моля те!

# 98
  • София
Често тук жените си свалят задръжките,  споделят откровено проблемите си. Разголват се до край, чак понякога ми става неудобно да ги чета, защото в проблемите им има намесени и други хора- съпруг, майка, сестра, свекърва... Е, разбира се, от време на време някой изревава, че еди кой си го разпознал и казал на друг, а той пък... Панаир! И си мисля, след поредната тема, в която някой иска съвет от нас, непознатите- каква е печалбата от голата истина? Казвате си всичко и после какво? Какво печелите и изобщо на печалба ли сте, след като приспадните разходите си?

Когато караш интервюиран да се разголва до край предизвиквайки го да споделя интимни чувства и подробности, какво печелиш? Спокойно спиш ли?

Това ми хареса!  newsm10 На Шанел й е доста изкусвено въздишането и неудобството!

Не, не отричам, Каси! Има и такива, но в общия случай и в болшинството от случаите хората са съвсем добронамерени. Има и нещо друго - неведнъж съм ставала свидетел как авторът пуска тема, хората съчувстват и предлагат съвет/помощ, обаче с развитието на темата се оказва, че нещата не са точно така, както са представени в началото и авторът съвсем не е толкова голяма жертва, колкото представя в първите си постове. Не ме питай за конкретни теми, не се сещам в момента, с времето ми се е оформил такъв извод!

# 99
Често тук жените си свалят задръжките,  споделят откровено проблемите си. Разголват се до край, чак понякога ми става неудобно да ги чета, защото в проблемите им има намесени и други хора- съпруг, майка, сестра, свекърва... Е, разбира се, от време на време някой изревава, че еди кой си го разпознал и казал на друг, а той пък... Панаир! И си мисля, след поредната тема, в която някой иска съвет от нас, непознатите- каква е печалбата от голата истина? Казвате си всичко и после какво? Какво печелите и изобщо на печалба ли сте, след като приспадните разходите си?

Това ми хареса!  newsm10 На Шанел й е доста изкусвено въздишането и неудобството!

Не, не отричам, Каси! Има и такива, но в общия случай и в болшинството от случаите хората са съвсем добронамерени. Има и нещо друго - неведнъж съм ставала свидетел как авторът пуска тема, хората съчувстват и предлагат съвет/помощ, обаче с развитието на темата се оказва, че нещата не са точно така, както са представени в началото и авторът съвсем не е толкова голяма жертва, колкото представя в първите си постове. Не ме питай за конкретни теми, не се сещам в момента, с времето ми се е оформил такъв извод!
О, но аз журналист ли съм? Да, съм! Аз съм Наталия Вучкова и мога да ви кажа, че наистина не спя спокойно, след като разголя  интервюираните. не заспивам поне докато не ми преведат хонорара.

# 100
  • Бургас
Има различни споделяния и всякакви коментари.Аз също мисля,че в болшинството хората са добронамерени.За себе си знам,че тема никога няма да пусна.Ще ме натовари излишно хорската злоба даже да е малка част от коментарите.Явно съм "теглила чертата" за себе си и съм преценила,че негативите ще са в повече.

# 101
  • София
.

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 18:08 от Andariel

# 102
  • Бургас
Анди,къде изчезна поста ти?

# 103
  • София
Изтрих го. Не си заслужава да си развалям настроението заради хора, които очевидно не изпитват никаква емпатия към никого.

# 104
  • София
Изтрих го. Не си заслужава да си развалям настроението заради хора, които очевидно не изпитват никаква емпатия към никого.
Малко си крайна, според мен, не можем да знаем тук от пет поста кой какво изпитва.

Общи условия

Активация на акаунт