Искам да кърмя, а бебо не иска да суче

• 7 243
  • 39
  •   1
Отговори
# 30
Всяко дете е различно каката докато бях болна пиеше адаптирано и после месец след това като пробвах за я върна си засука от раз все едно никога не е пила от шише, само че нямаше какво да суче обаче сега е точно обратното малката пи от шише една-две седмици и сега изобщо не мога да я накарам да засуче зърното дърпа се като дявол от тамян и цедя и давам със шише.

# 31
  • Бургас
Ако детето чак толкова категорично отказва да суче, цеденето също е вариант. Със сина ми съм го правила няколко месеца. С добрите помпи става бързо, а детето пак получава така ценната за него кърма.

# 32
общо взето тези състояния наистина не са никак приятни, моя близка също беше пропищяла от същия проблем, детето се прилъгваше я като заспи, я като спусне щорите на по-тъмно, но явно си е до всяко дете.

# 33
Ако детето чак толкова категорично отказва да суче, цеденето също е вариант. Със сина ми съм го правила няколко месеца. С добрите помпи става бързо, а детето пак получава така ценната за него кърма.
Мда.. аз още си цедя.. А като беше по-малка няколко месеца с капкомер и спринцовка съм я хранила - не искаше никакъв биберон, нито да суче от гърда.. и буквално й наливах в устата  ooooh!

# 34
Да..добър вариант е стига да цедиш  Mr. Green аз за цял ден цедена на 2 часа/2 пъти поне през нощта/ изкарвах по 150 грама  Whistling С Медела суинг  Whistling Whistling

# 35
Да..добър вариант е стига да цедиш  Mr. Green аз за цял ден цедена на 2 часа/2 пъти поне през нощта/ изкарвах по 150 грама  Whistling С Медела суинг  Whistling Whistling
Аз съм с ръчна Авентка  Mr. Green

# 36
Лелее, евала ти, с ръчна  Mr. Green Mr. Green аз пробвах и такава, и на Томи Типи..ама като видях, че изкарвам колкото с меделата викам да бе да, да не съм будала  Mr. Green

# 37
Аз първо бях с Томи Типи обаче тя се счупи  Mr. Green и сега съм с Авент пак ръчна и мога да кажа, че с Авент цедя повече отколкото с Томи Типи.   Mr. Green

# 38
Бютка, аз съм с медела суинг, върши ми страхотна работа, ти усещаш ли ефект на потичане. Когато Ради беше на 3 м. и почнах да цедя едвам цедях 20 мл. на цедене, после се оказа, че гърдите ми имат нужда да се настроят докато привикнат към помпата и кърмата започне да потича. Сега вече е на 8 м. и е основно на кърма - хапва по 800-900 мл. Успяваш ли да усетиш този момент?

# 39
Maria, не, при  мен го нямаше този момент  Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт