Няма Делена, няма Стелена, всички - против Елена! The Vampire Diaries 4/тема 29

• 27 294
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
Аз слагам 10-тачка, че Делена ще заформят един кекс в кадър! Wink

Гледахме ги да правят чили заедно, 'айде сега и един кекс   hahaha.
  В Стелена ме дразни главно това, че когато Елена е с Деймън те си говорят приятелски или се забавляват, шегуват се, а със Стефан само мрънкат, плачат, или пък си се обясняват в любов изключително лигаво и сладникаво.
Обаче Стефан и Катрин са друга работа...

# 166
онзи ден гледах един филм с Иън.мисля от 2008 е филмът,но забравих как се казва.случайно попаднах на него и бях много изненадана:)

# 167
Ама нали се събудиха в гората в началото на един епизод?  Thinking

Да, де но поне това което показаха преди това, не мислех, че са правили нещо. Или може би това в гората да е бил единственият им път newsm78. Иначе преди това все нещо се проваляше.

В 1 или 2 сезон ги даваха на сутринта как се събуждат двамата в леглото на Стефан, там със сигурност трябва да са правили нещо. Може би трябва да показват така малко от '' секса '' им. Сиуетите им поне, дори да е в началото и да не се събужда Ленчето с потник и сутиен. Да я загърна с един чаршаф поне  Grinning

# 168
Иначе са правили преди секс със Стефан, но то не пречи целувката им в хотела миналия сезон, с Деймън, да е пъти по-страстна от секса или намеците за такъв със Стефан. Откакто се събраха сега не са.

# 169
Бе за преди знаем, ама нали за вампирски секс говорим, Елена е вампир от този сезон Simple Smile

# 170
Един поздрав за вас от мен :

# 171
А, би трябвало точно сега да има яко секс, пък то точно обратното! Какво ли говори това? Simple Smile

# 172
  • КиТ
А, би трябвало точно сега да има яко секс, пък то точно обратното! Какво ли говори това? Simple Smile

Че Елена е патка  #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 173

Пази се за Деймън  Mr. Green

# 174

Пази се за Деймън  Mr. Green

Тя па тая четири сезона се пази, няма да забременее нали не са в ''здрач'', к'во и пречи

# 175
Хайде и аз в темата за секса или липсата на такъв при Стелена.

Нали при вампирите всички чувства и емоции са по-засилени - като ги гледам тези двамата (държат се като комсомолци на вечеринка), ако това са им засилените емоции, не мога и да си помисля, какви са били преди "вампирския стимул".

Или пък ги дават толкова романтични, за да покажат че дори и като horny вампири , при тях водеща е духовната връзка, а не физическата  Rolling Eyes.

# 176
  • UK
За преди е ясно, че си правеха, никой не спори. Но откакто се събраха отново и Елена вампиряса, 100% не са според мен. И пак казвам Делена ще се поправят и Елена ще се поуспокои, тя милата затова е толко зле, Стефко нещо не си върши работата както трябва и я е хванала нервата... Grinning

# 177
Или пък ги дават толкова романтични, за да покажат че дори и като horny вампири , при тях водеща е духовната връзка, а не физическата  Rolling Eyes.

Ъхъ, ужасно тъпо.  Tired

# 178

Според мен отношенията между тях са доста хладни. Единствения романтичен момент, за който се сещам беше на покрива, докато се взираха в звездите.

# 179
  • Велико Търново
Бела (дето е по-заспала от Елена) и Едуардо потрошиха цяла стая, а тия много кротко го карат. Не одобрявам.

Общи условия

Активация на акаунт