Няма Делена, няма Стелена, всички - против Елена! The Vampire Diaries 4/тема 29

• 27 310
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
Изгледах ! Едно не ми е ясно: Как не увря Стефковата вампирска кратуна , че няма смисъл от тайни и планове , като все някой ще омаже положението. Сценаристите са виновни де , а същите ги поздравявам за свежите лафчета в тая и предната серия излизащи от устата на Деймън. Като това , че разбил шест ключалки за да се добере до дневника на Стефан  hahaha

# 151
Не мисля, че предстои Стелена секс, след като се очаква да се разделят, Елена му е бясна. Но всъщност нямаше ли вече такъв?

# 152
  • Buffyworld
Moka, напълно те подкрепям, че всеки трябва свободно да си споделя мнението ! Разни смешни подигравки са израз на не до там добро възпитание - по лично мое мнение  Mr. Green. Аз отново казвам, че това , че Деймън я обича такава , каквато е, а не идеала за нея е много повече от това, което може да й даде Стефан като любов. Ако някой иска да се разправя с мен на тази тема, нямам нищо против  Mr. Green

Дневниците на мен не са ми тъпи. След като заглавието е "Дневниците на вампира", ги намирам за напълно подходащи. Даже в трети сезон почти не даваха , че пишат в Дневници.

Мока, аз мисля, че май засега не е имало вампирски секс между Стефан и Елена. Всеки път нещо ставаше и не можеха да стигнат до там.  Joy

Последна редакция: пн, 12 ное 2012, 11:24 от _Buffy_

# 153
Ама нали се събудиха в гората в началото на един епизод?  Thinking

# 154
  • Buffyworld
Ама нали се събудиха в гората в началото на един епизод?  Thinking

Да, де но поне това което показаха преди това, не мислех, че са правили нещо. Или може би това в гората да е бил единственият им път newsm78. Иначе преди това все нещо се проваляше.

# 155
  • София
Не мисля, че предстои Стелена секс, след като се очаква да се разделят, Елена му е бясна. Но всъщност нямаше ли вече такъв?
Какви гаджета са тогава Whistling. Голяма любов, да си държим ръцете.

# 156

Аз затова казвам, че май имаше вече. Какво му е на държането на ръце, ходят на разходка, гукат си  Joy

# 157
Най-после изгледах. Не ми беше интересен епизода. Гледах го с половин око. Единствено ми хареса, че Елена се ядоса на Стефан. Не ги харесвам, не ги понасям, затварям си очите на сцените им. Всяка стъпка, която ги отдалечава ме радва. Пък да я обича който както иска. Зрителите винаги са пристрастни и субективни. Винаги всеки си защитава любимците, за това и няма да влизам в анализи на кой колко силно обича. Все пак за в момента повече искам Каролайн и Клаус.

Обаче тази снимка ме радва особено много.
Скрит текст:

# 158
  • КиТ

Аз затова казвам, че май имаше вече. Какво му е на държането на ръце, ходят на разходка, гукат си  Joy

Ами да ти покажат всичко подробно,не държане на ръце и събуждане в гори  Naughty Joy Joy Joy Joy

# 159
Хм,кои са тези пет ?

# 160
  • sf
Аз не вярвам да не правят секс, просто не го показват, все пак не това е акнецт на сериала. На мен лично ми писват секс-сцените. Виж Клаус без блуза няма да откажа  Joy

# 161

Не знам за кое точно питаш, но вероятно са петимата ловци.

# 162

Не знам за кое точно питаш, но вероятно са петимата ловци.
Да,да,точно за тях , тенкс  Peace

# 163
  • Buffyworld
Отново съм съгласна с Мока, че нищо, абсолютно нищо не намеква за секс между тях. Разбира се, не сава въпрос да ти показват всичко подробно, но поне някакъв намек, поне някакво начало, просто нещо достатъчно, от което да се направи извода какво ще се случи по-нататък.  Както например при сцените между Каролайн и Тайлър - не е нужно да показват много, за да се разбере какво става, нали. А това държане на ръце между Стефан и Елена, разходки и тук-там по някоя целувка дори не може да те наведе на мисълта, че има нещо повече между тях. Аз също съм на мнение, че нищо не е имало, освен може би онзи път, когато се събудиха в гората. Ако наистина Стефан и Елена ще се  разделят,  може би затова умишлено не ги "сближават" много.

# 164
  • UK
Естествено, че не е нужно да ги показват как правят секс за да е част от филма. НО факта, че 2 пъти ги показват как започват да правят и нещо се случва ме навежда на мисълта, че не правят, все пак това си е детайл, показан два пъти.

Аз слагам 10-тачка, че Делена ще заформят един кекс в кадър! Wink

Общи условия

Активация на акаунт