Няма Делена, няма Стелена, всички - против Елена! The Vampire Diaries 4/тема 29

• 27 212
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Също мисля, че ще е върнат Елена в човешкия й образ. Не иска да е вампир. То насила хубост не става. Grinning

# 361
  • Сопот, Пловдив
И като я очовечат,
Скрит текст:
ще се върне при Стефко.
 Simple Smile

# 362
Също мисля, че ще е върнат Елена в човешкия й образ. Не иска да е вампир. То насила хубост не става. Grinning

Според мен няма да я направят отново човек - няма смисъл. Защо тогава я направиха вампир. Няма никаква логика (Ще призная Джули Плек за луда, ако го направи)

# 363
Миличка,

Скрит текст:
а дано да заминат за 3-4 епизода и да си починат едно хубаво там, че чак да не ги дават Flutter

Egeria,

Скрит текст:
ще има бееее, чакаме си Кольо, Клаус да си го отнася, виж как се радват тука Клаусянките- отнася, не отнася- в кадър да е Mr. Green

Бъфи, тъй тъй- хубав е Стрелата, незнам какво не му харесваш на актьора- работлив е Laughing, аз напоследък все повече на Томи симпатизирам, само да внимава с Лоралчето, че съм една голяма ревнива фенка hahaha

# 364
  • DE
И аз изгледах  Simple Smile Не беше зле, имаше си и чувства и всичко. Мен не ме кефи като има само кървища. Стана ми мъчно за Стефко, ама пък нека и Деймънчо се порадва малко  Laughing С нетърпение чакам следващия епизод...само че 2 седмици  ooooh! ooooh! ooooh!

Много ми харесва, че тук не плачат с кървави сълзи като в Истинска кръв, че Елена все омазана щеше да ходи  Laughing Mr. Green

# 365
  • Варна
Много ми харесва, че тук не плачат с кървави сълзи като в Истинска кръв, че Елена все омазана щеше да ходи  Laughing Mr. Green

Кървавите сълзи и мен ме дразнят.

# 366
Някой търсеше песните http://series.twifun-bg.com/?p=10287

Ориджинъли ще има, Кол ще се върне, Илайджа, оная ще я разбудят Simple Smile

НЕ ЩА ЕЛЕНА ДА Е ЧОВЕК! Ебаси тъпото, толкоз време да се чудят сценаристите как да я превърнат и сега кво, в човек да я върнат... Присъединявам се към мнението че Джули каза, че това с лека ще тръгне в съвсем друга посока - тоест или лекът ще е свързан с този Сайлъс и вещицата, с ловците, или ще го намерят и по погрешка някой друг ще се очовечи.

По темата за триъгълника - що се вайкате като знаете, че все пак е тийн сериал и ще ни занимават постоянно с това. Триъгълника ще приключи като приключи сериала. Сега ще ми е интересно колко време ще се чуди да бъде ли с Деймън или не.

# 367

hahaha Вярно!

Сега ще ми е интересно колко време ще се чуди да бъде ли с Деймън или не.

Няма да е повече от епизод-два, и зрителите душа носят. Mr. Green

# 368

Според мен няма да я направят отново човек - няма смисъл. Защо тогава я направиха вампир. Няма никаква логика (Ще призная Джули Плек за луда, ако го направи)

Направиха я вампир, за да си покаже чувствата като такава. После могат пак в човек, после пак във вампир...  Mr. Green Аман!

# 369
Някой търсеше песните http://series.twifun-bg.com/?p=10287

Ориджинъли ще има, Кол ще се върне, Илайджа, оная ще я разбудят Simple Smile

мед за душата hahaha

знам Мокка, че така с Ленината любов, ама все си мислех, че този сезон бясно ще се радва на вампирски чувства със Стефан или с Деймън...който и да беше избрала в първия епизод и всички вкупом щяха да се борят с голямото лошо дето се задава, а вече половин сезон няма лошо, само догадки и Лена напред назад Crossing Arms

# 370
  • Buffyworld
Теди, пичът от Стрелата има готино тяло, но нещо не ми харесва в лицето. Харесват ми такива с по- изразени скули например.  Mr. Green

Аз чак довечера ще гледам серията и няма да се изказвам неподготвена, но не мога да не кажа, че и аз предпочитам Елена да е човек. Изобщо не ми харесва като вампир. Държи се детски и неадекватно. От всички "новородени вампири" Елена се оказа най-смотана. Щом толкова искаше да е човек, защо завърши процеса на трансформацията ? На Керолайн баща й успя да издържи и да не се превърне. В интерес на истината, както видяхме в предишните сезони от ретроспекциите , Деймън също имаше намерение да си умре като човек, ако Стефан не беше го подтикнал. Искрено се надявам Елена да си стане отново човек и тогава присъщите й драматични настроения няма вече толкова да ме дразнят. А и Стефан също ще е щастлив.  Peace

# 371
Ами Елена не иска да е вампир, ама не й се и умираше... иначе ще развали триъгълника. Laughing

# 372
  • В Голямото село
Ми то навремето и страховития Клаус го чакахме да се появи половин сезон, голямо треперене и шубе беше. Е го на сега, кротък като котенце. Преди това сънувахме кошмари и чакахме с трепет да се появи Катрин, па и нея обърнаха на добър герой. Ето и сега - поне половин сезон ще си чакаме да се появи това най-голямо зло, после и него ще опитомим, то кой ли може да устои на чара на Ленчето  Joy
Между другото то "злото" вече се появи - ловците на вампири и тоя Сайлъс.

Абе да ви питам нещо относно последната сценка от епизода,
Скрит текст:
с Елена и Стефан на стълбите - какво значеше последната му реплика - "Не мога да го направя, Елена"...  newsm78
[/color]

# 373
А, и аз тези последните реплики не им ги разбрах много. Thinking

# 374
Egeria, точно - Клаус го чакахме цял сезон, той се появи в 5 сцени накрая и това беше ooooh! иначе става ясно че ще се борят с нещо свързано с тоя Сайлас, ама въпроса е- да се борят, да се чудят и маят, не да се мотат и да се влюбват и разлюбват по 5 пъти на епизод Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт