Няма Делена, няма Стелена, всички - против Елена! The Vampire Diaries 4/тема 29

• 27 201
  • 724
  •   1
Отговори
# 390
...

Ама ти е в подписа, нали? Mr. Green Hug

там, там ...  Mr. Green
Аз имам впредвид, че мек, мил ... няма да е Клаус Лоший ... тръгва по лош път  Mr. Green

# 391
...

Ама ти е в подписа, нали? Mr. Green Hug

там, там ...  Mr. Green
Аз имам впредвид, че мек, мил ... няма да е Клаус Лоший ... тръгва по лош път  Mr. Green

Искам Изкормвача в екип с лошия Клаус! Е тогава вече... Heart Eyes

# 392
И забелязвам, нещо прекалено очевадно, тук всички лоши, после стават меки като памук. Клаус милия и той на там е тръгнал  ooooh!

така правят като поизчерпят някоя линия - и в Истинска кръв така стана - обърнаха им характерите , обърнаха им отношенията , хич не ми хареса как се развиват нещата , по-точно как сериалът зацикли ( за Истинска кръв говоря ) ...

# 393
  • В Голямото село
А де, и аз това казах - голям кеф ми беше "съспенса" докато чакахме да се появи първо лошата Катрин, после зловещия Клаус, и Деймън в началото като беше циничен и проклет кефеше на макс. После сценаристите решиха да забозят нещата, че доброто явно трябва да победи и омекотиха характерите им. Тъпо. Защо решиха да ги превърнат в кротки блеещи душици като скучната Елена? Толкова ли не им стана ясно, че точно тоя сериал печели аудиторията си именно с лошите си образи? И кой по дяволите харесва филми с вампири, кротки като агънца?! Twisted Evil

# 394
  • София
лоши, лоши... колко да са лоши... аудиторията е тийн все пак.

# 395
  • КиТ
Трябва и да има малко розови облачета Crazy Party Party Party Joy Joy Joy Joy

# 396
  • София
Мили хора, темата - майка (Британците, британците) е в номинация! Агитирам!

# 397
  • КиТ
+ Аватарната  Whistling Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 398
  • София
тц, само темата майка...

# 399

Мили хора, темата - майка (Британците, британците) е в номинация! Агитирам!

Аз съм леко непросветена в тези две теми. Как мога да ви подкрепя?

# 400
лоши, лоши... колко да са лоши... аудиторията е тийн все пак.

ми то и аз влизам в тази категория  Whistling

Но съм съгласна с Egeria, като бяха Злодей кефеха повече, тръпката беше по голяма.

# 401
  • София
хич не ги щъ да стават добри! ма никой не ме слуша...
може би трябва да се хванем за ръце и да мислим за едно и също, та да пратим правилните мисли в кратуните на сценаристите. (само моля, по - извратените да внимават да не прекалим!)

# 402
Честно казано  колкото и да ми харесват Елена и Деймиън се страхувам, че бързо ще се изчерпат.

Абсолютно! Почвам да мисля, че затова така разтеглят нещата, защото при всичкото това очакване като се съберат, радостта ще е краткотрайна и после ще стане скучно много бързо.

Плами, айде без агитация за външни теми тука.  Naughty

# 403
И забелязвам, нещо прекалено очевадно, тук всички лоши, после стават меки като памук. Клаус милия и той на там е тръгнал  ooooh!

така правят като поизчерпят някоя линия - и в Истинска кръв така стана - обърнаха им характерите , обърнаха им отношенията , хич не ми хареса как се развиват нещата , по-точно как сериалът зацикли ( за Истинска кръв говоря ) ...

Съгласна на 1000% с теб. Развалиха го и него, а беше толкова готино измислено.

Ване, аватарът ти кърти от всякъде  beer

# 404
  • Варна
Съгласна съм, че развалят сериалите с облагородяването на лошите. Тук в този по - го разбирам ( аудиторията е по - млада ), но в Истинска кръв си е направо престъпление.

Общи условия

Активация на акаунт