Няма Делена, няма Стелена, всички - против Елена! The Vampire Diaries 4/тема 29

• 27 310
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
и да поспамя: Сюжета на Звяра се развива добре Laughing

Теди,
Скрит текст:
напълно съм съгласна с теб!В началото имах някакви резерви, но с всеки епизод повече ми харесва. Явно се пристрастявам  Mr. Green
Скрит текст:
И аз така

# 91
Мири,

Скрит текст:
днешния епизод окончателно ме спечели- предишния ми дойде малко в повече, нещо мУмШето като се преобразява ми е стерилно или нещо в начина на снимане на екшън сцените има...но днес поради тяхната липса официално се причислявам към феновете Laughing може и да бях прекалено критична, но след като гледаш хипер подвижни вампири, докато се настроиш за друго жиУотно си трябва време Embarassed

# 92
  • София
Цитат
Според мен ще очовечат някой, но няма да е Елена. А дано е Клаус, ще се види в небрано лозе 

Е, Мокка, аре не кълни така...  ooooh!

Не съм гледала още. само воайорствам...   Embarassed

# 93
  • Buffyworld
Готин епизод. Сега се видя кой наистина обича Елена. Деймън каза "Обичам я такава, каквато е, без значение каква е " . Стефан каза " Винаги ще я обичам, но тя не трябва да е такава " . Направете си извода кой наистина обича Елена.

та не разбрах - Тайлър спал ли е с Хейли, или само замаза очите на Керолайн  Confused

# 94
  • UK
Не съм гледала и едвам издържам да не ви прочета, но все пак да ударя един запис в новата прекрасна тема. Гласувах за Елена да си остане вампирясала, че така я харесвам малко повече от преди и разбира се повече екранно време за Клаус Великолепния! Grinning

И за Суки само добро или нищо! Тя веднъж пък за 5 сезона не измрънка, доста над класата на хубавата Елена е!

# 95
На мен ни се струва, че малко пресилвате и изопачавате казаното. Peace

# 96
Buffy, имайки предвид че не й каза от самото начало си мисля че е спал...иначе що ще крие...ама като гледам нейната реакция /на Фийби/, май по- скоро й се иска да бяха спали  Rolling Eyes абе щом отива при Клаусчо Каролинка значи не са тръгнали на добре нещата за тримцата Laughing

# 97
Готин епизод. Сега се видя кой наистина обича Елена. Деймън каза "Обичам я такава, каквато е, без значение каква е " . Стефан каза " Винаги ще я обичам, но тя не трябва да е такава " . Направете си извода кой наистина обича Елена.

Хайде, хайде, "трябва" го изтълкува адски превратно. Тя самата не иска да е вампир, самоизтезава се, че е такава, а Стефан не иска тя да се самоизтезава. Дамян я кара да се държи противно на всичко, което е била до момента, щото на него така повече му харесва. Кой я обича повече?  hahaha

Какви са тия глупости, бе, хора? Защо трябва да се мери кой колко я обича? И двамата я обичат, всеки според възможностите и характера си.

# 98
Тайлър си каза, че нищо не е станало, иска Клаус да мисли така.

# 99
Зор ми е тия кво искат. Аз искам да се насладя на една целувчица между К и К!

# 100

Хайде, хайде, "трябва" го изтълкува адски превратно. Тя самата не иска да е вампир, самоизтезава се, че е такава, а Стефан не иска тя да се самоизтезава. Дамян я кара да се държи противно на всичко, което е била до момента, щото на него така повече му харесва. Кой я обича повече?  hahaha

Какви са тия глупости, бе, хора? Защо трябва да се мери кой колко я обича? И двамата я обичат, всеки според възможностите и характера си.
и Аз мисля така- обичат я различно. Стефан просто я оставя т.е. се опитва да и даде избор сама да прецени, а Дейнън е едва ли не "Аз ще правя каквото трябва /си искам/ , а пък ти пей /кой ли те слуша/ .Все ми е тая за мнението ти"

# 101
аз пък смятам, че решението на проблема е намерено в заглавието на темата. Няма значение кой от двамата, колко и как и дали въобще я обича или мисли за себе си- въпроса е, че госпожицата продължава да незнае какво иска или както се казва в сериала 'от каква любов има нужда', щото големите хора обикновено когато наистина са толкова влюбени, колкото тя твърди че е в Стефан си седят на дупето и вярват безрезервно и приемат помощ от приятелки /Кер/, половинката /Стефан/ и въобще я няма хипотезата 'Дамян помага', щото така Стефчо страда, а това adults не си го причиняват. Оттам насетне се чудя защо толкова се кахърите как била се отнасяла Елена с Дамян, пък за Стефан никой не жали. Тъй де, момчето и то душа носи.

А пък си мисля, че между Тайлър и Хейли е имало нещо, защото той досега упорито я криеше от Кер, нищо че твърди че е за заблуда на Клаус. Кер, за разлика от други персонажи, доста порасна и би се справила със ситуацията ако й беше казал още когато се върна дори Rolling Eyes но вида на Хейли наистина е по- скоро, че нищо не се е случило Rolling Eyes

# 102
А пък си мисля, че между Тайлър и Хейли е имало нещо, защото той досега упорито я криеше от Кер, нищо че твърди че е за заблуда на Клаус. Кер, за разлика от други персонажи, доста порасна и би се справила със ситуацията ако й беше казал още когато се върна дори Rolling Eyes но вида на Хейли наистина е по- скоро, че нищо не се е случило Rolling Eyes

Защо да я е крил упорито? В предния епизод не искаше Каролайн да е в къщата, защото беше пълно с хибриди и Клаус беше там, аз не останах с впечатлението, че го прави заради Хейли? Не че знам какво е, дали е имало нещо между тях или не, но Хейли не се държи така сякаш е имало. Казах също каквото чух да казва самия той пред Каролайн.

Всъщност да ти кажа ми е все тая. Според Фийби героинята и не е там за да се забърква в триъгълници, но е факт, че заради нея ще се сближат Клаус и Каролайн. Както казва Деймън - I'm fine either way  Whistling

# 103
аз останах с впечатлението, че заради Хейли не я иска в къщата- нещо не съм разбрала значи Laughing Rolling Eyes наистина по нищо не си личи да е имало нещо, но пък Тайлър нямаше нужда да крие ако беше така, това ми беше идеята. Иначе този път Фийби по- малко ме дразнеше Laughing

# 104
Епизода беше интересен.
Аз ли нещо съм пропуснала, но лека за превръщането в човек на вампир, еднократен ли е? Защо се говори че само на Елена да се приложи, а пък Стефан каза че иска да остарее с нея (подразбирам, че и той би взел лекарството, ако може). А пък ловците казаха, че това ще унищожи вампирите завинаги - т.е. аз разбирам, че всички вампири могат да станат хора - какъв им е проблема тогава - всички стават пак истински момчета и момичета и си продължават живота (и няма повече сезони).

А за Делена- Стелена - за мен проблема не е кой я обича повече, а кой как я обича. Деймън я обича всякак - човек, вампир, кротка, убийца - да перефразирам една друга реплика от друг филм - обича и най-доброто и най-лошото в нея.
Докато Стефан също я обича, но обича идеала си за Елена , някакъв образ, който той си е изградил за нея и сякаш се страхува да я възприеме по друг начин.
 А това тя дали се мрази или обича като вампир - ами на първо място имаше цяло денонощие да реши, че ако не иска да е вампир, да не пие кръв (помните ли бащата на Кар). А тя накрая се тръшкаше, че времето й изтича и няма да може да пие и да завърши трансформацията. Значи иска да оцелее  дори и с цената да е вампир. За всяко нещо си има цена и като   е избрала живота, защо не се опита да ссе примири и да извлече най-доброто от ситуацията - ето Каролайн - стана разкошен човек, макар и вампир (какъв оксиморон измислих ooooh!). А нашето Ленче се тръшка, че не иска да е вампир, а не се пробва да се научи да се владее, защото я е страх, че може да заприлича на Деймън - е да ама той ако реши може и да не убива и знае кога да спре да пие от човек , ако иска. А тя много повече прилича на Стефан, когато е лош - няма контрол над себе си, не се бори да го придобие, а само се оправдава с неконтролируемите си желания.

И последно - за пореден път а отбележа малките "заемки" от други филми - репликата на Елена "I want more" - култова реплика от "Интервю с вампир" (да не говоря, че цялото терзание на невинното неволно превърнато момиче, добрия вампир с морални ценности и лошия вампир си е  copy-paste от същия филм - Клаудия- Луи- Лестат) - ама хайде простено им е - крадат поне от класни филми.

Много дълго стана - извинявайте.

Общи условия

Активация на акаунт