Няма Делена, няма Стелена, всички - против Елена! The Vampire Diaries 4/тема 29

• 27 310
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
аз пък смятам, че решението на проблема е намерено в заглавието на темата. Няма значение кой от двамата, колко и как и дали въобще я обича или мисли за себе си- въпроса е, че госпожицата продължава да незнае какво иска или както се казва в сериала 'от каква любов има нужда', щото големите хора обикновено когато наистина са толкова влюбени, колкото тя твърди че е в Стефан си седят на дупето и вярват безрезервно и приемат помощ от приятелки /Кер/, половинката /Стефан/ и въобще я няма хипотезата 'Дамян помага', щото така Стефчо страда, а това adults не си го причиняват. Оттам насетне се чудя защо толкова се кахърите как била се отнасяла Елена с Дамян, пък за Стефан никой не жали. Тъй де, момчето и то душа носи.

А пък си мисля, че между Тайлър и Хейли е имало нещо, защото той досега упорито я криеше от Кер, нищо че твърди че е за заблуда на Клаус. Кер, за разлика от други персонажи, доста порасна и би се справила със ситуацията ако й беше казал още когато се върна дори Rolling Eyes но вида на Хейли наистина е по- скоро, че нищо не се е случило Rolling Eyes

Имаше спойлери за Хейли, че тя не е тук да проваля чуждите връзки (да прави скандали)

# 106
И въпреки това, Кер ще залитне към Клаус! Heart Eyes

# 107
И въпреки това, Кер ще залитне към Клаус! Heart Eyes

Дано, дано!  Heart Eyes Crazy

# 108
ееееееееее, Мокка тактично се опита да ми подскаже, че е спойлирано че не е имало нищо, ама ти със замах ме извади от блаженното ми неведение и наивност hahaha

# 109
  • КиТ
Стефан наистина трябваше да им каже,за въпросния лек,но това с криенето,тоя знае,другия не и заради това винаги някой план или нещо се прецакване,та сме свикнали Tired

newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Готин епизод. Сега се видя кой наистина обича Елена. Деймън каза "Обичам я такава, каквато е, без значение каква е " . Стефан каза " Винаги ще я обичам, но тя не трябва да е такава " . Направете си извода кой наистина обича Елена.

Хайде, хайде, "трябва" го изтълкува адски превратно. Тя самата не иска да е вампир, самоизтезава се, че е такава, а Стефан не иска тя да се самоизтезава. Дамян я кара да се държи противно на всичко, което е била до момента, щото на него така повече му харесва. Кой я обича повече?  hahaha

Какви са тия глупости, бе, хора? Защо трябва да се мери кой колко я обича? И двамата я обичат, всеки според възможностите и характера си.

+1, Защо е това съпоставяне не мога да разбера,всеки има различни чувства,усеща по различен начин нещата,та съм съгласна с Пуци е адски досадно,това което прочетох за 2-3 страници  Peace

# 110
Бе хайде защо съпоставяне, до преди известно време имаше "Деймън не я обича".

Досадно или не, това е лично моето мнение.

# 111
  • Buffyworld
The Slayer, благодаря ти за страхотния пост. Казала си точно и моите мисли. Толкова беше приятно да прочета най-накрая нещо наистина смислено в тази тема.  Hug

# 112
The Slayer, благодаря ти за страхотния пост. Казала си точно и моите мисли. Толкова беше приятно да прочета най-накрая нещо наистина смислено в тази тема.  Hug

Бъф, знаеш че с теб мислим в една посока  Hug

# 113
  • София
Зор ми е тия кво искат. Аз искам да се насладя на една целувчица между К и К!

и аз, ма глей, че не пускат гадовете...

# 114
Хайде и аз да се изкажа ,та да е кашата пълна  hahaha

Кой обича повече ... на този въпрос отговор няма.Любовта е неизмерима ,или я има ,или я няма.Минава през различни етапи и се проявява чрез думи и действия ,те пък зависят от характера на човек/ в случая вампир/
Та .. каже Деймън "ти не я обичаш такава'' и като хор в един глас : "Ауу ето ,Стефан не я обича'' , ''Ауу ,ето Деймън я обича повече '' Да ,ама не  Mr. Green
Когато обичаш ,искаш човека до теб да е щастлив ,искаш най-доброто за него ,независимо какво участие ще заемаш ти в живота му.И точно това иска Стефан .Той вижда ,че Елена е нещастна,че Елена не понася тази трансформация ,че Елена страда. И затова иска този лек ,за да бъде Елена отново човек - не защото Стефко ,не я обича вампирясала ,а защото като човек ,Елена е щастлива.

Другата ми мисъл ... малко ще е дълъг поста ,извинете  bowuu
Ако на Елена й харесва '' да се друса с кръв'' , прав й път.Нормално ,вампир е.Ок.Но да си каже.Не пред единия да страда за човешките си дни ,пред другия да казва ''искам още ,искам още'' .И това ,че ще нарани някой с думите или желанията си ,въобще не минава.
Ако Стефан знае ,че Елена иска да пие кръв и т.н ,той няма да й търси лек и ще приеме вампирското й съществуване.

И накрая ще завърша с това ,че ако Кер мисли да удря шамар на Клаус и не желае да бъде целуната ,с удоволствие ще я побутна и ще заема мястото й  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 115
  • sf
Гледах го
Скрит текст:
Радвам се,че убиха Конър, дразнеше ме. А тая Елена още повече- егаси слабата психика, в крайна сметка или убиват ловеца, или той убива приятелите й. Па да си вземе и няколко мокри кърпи, да си трие муцуната,че ми е много смешна с тая кървава брада.  hahaha
Катрин къде я видяхте въобще, та се присетихте за нея  ooooh!
Драмата около Хейли ли се щеше да е по-силна, та Кер да зареже Тай и да отиде при Клаус  Mr. Green

# 116
Гледах го
Скрит текст:
Радвам се,че убиха Конър, дразнеше ме. А тая Елена още повече- егаси слабата психика, в крайна сметка или убиват ловеца, или той убива приятелите й. Па да си вземе и няколко мокри кърпи, да си трие муцуната,че ми е много смешна с тая кървава брада.  hahaha
Катрин къде я видяхте въобще, та се присетихте за нея  ooooh!
Драмата около Хейли ли се щеше да е по-силна, та Кер да зареже Тай и да отиде при Клаус  Mr. Green

В промото за следващия епизод ( но може това да е халюцинация !!! )

# 117
Ако на Елена й харесва '' да се друса с кръв'' , прав й път.Нормално ,вампир е.Ок.Но да си каже.Не пред единия да страда за човешките си дни ,пред другия да казва ''искам още ,искам още'' .И това ,че ще нарани някой с думите или желанията си ,въобще не минава.

Диди88,  подкрепям те в тази част - половината сериал се движи, заради неизказаните тайни на някого. Елена се опитва да бъде такава каквото си мисли, че другите очакват от нея - да се държи като вампир-вегетарианец, защото така очаква от нея Стефан, защото Каролайн е такава, защото трябва да докаже, че не е загубла човечността си. Убива ловеца и започва да халюцинира, защото се чувства виновна - не защото защити себе си, семейството си и приятелите си, а защото "добрите вампири не правят така". Според мен тя не понася да е вампир, защото другите не я понасят такава  и имат много очаквания от нея - Стефан, който иска тя да е мъченик като него, Бони, която не прие дори майка си като вампир. Само Деймън няма очаквания и мисля, че затова тя с него си позволява да "губи конторл" - т.е. да покаже какво наистина чувства и иска като вампир. А докато не осъзнае желанията си и не се изправи срещу изкушенията си, никога няма да се пребори с тях .

И псоледно - аз пък мисля, че ако Стефан знае че Елена иска да пие кръв, той още по-упорито ще тръгне да й търси лек, просто защото той иска тя да е щастлива, но по неговите правила и норми и няма да я приеме такава - пиеща кръв от хора. Той си иска невинното момиче, в което се е влюбил. И искайки това момиче, дори не е сигурно, че ако тя беше останала човек, той щеше да обича жената в която щеше да се превърне (но то така става с идолите на пиедестал). 

# 118
А пък аз тези дни си гледам Бъфи и съм непоколебима в мнението си, че по-секси двойка от тях просто няма в сериалите. Ня-ма.
Бе хайде защо съпоставяне, до преди известно време имаше "Деймън не я обича".

Досадно или не, това е лично моето мнение.

Защото е инфантилно, бе, ЙоLaughing Чак пък толкова да се вживяваш в някой "отбор".

# 119
Не е задължително да се вживяваш, за да си споделиш впечатленията от серията след като си я гледал. И както казах преди "Деймън не я обича", сигурно не беше вживяване и инфантилно. Въпросът е, че всеки си пише какво мисли след като го е гледал, предполагам че затова сме в темата, не да казваме чие мнение и писания са "досадни".  Peace

Общи условия

Активация на акаунт