Няма Делена, няма Стелена, всички - против Елена! The Vampire Diaries 4/тема 29

• 27 274
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
  • КиТ
Как го гледате СЮЖЕТА с мъжете си бе,убихте ме  Crazy

# 226
  • София
мче с кой?
даже залагаме ш` има ли секс или няма да има... и за други подобни жизнеутвърждаващи неща.

# 227
  • КиТ
Ми сама бе,да точиш лиги Mr. Green

# 228
  • София
нали знаеш, че не точа лиги... друг ми докарва лиготочене...

# 229
аз немога да накарам моя да гледа сюжети, даже шоуто на Виктория Сикрет не удостои с внимание, сама си въздишах по момите /младите майки/:crazy: тъй де- няма ли космос, галактики и тн- хич неще да чува Laughing единствено по HBO гледа сериалите, особено Strike Back

# 230
а\тъй де- няма ли космос, галактики и тн- хич неще да чува Laughing

Само на тая тема се припокривам с моя приятел, заедно си гледаме Доктора. Понякога и Двама мъже и половина, и дотук. Гледал е по веднъж Дневниците, Братята и Троновете, тва беше Grinning

# 231
Плами, Ване ...  Hug  bouquet

Явно Здрача всички мъже го гледат или поне първия. Сега мен само ме уведомяват кога и по коя телевизия ще се излъчва. А за другите сериали ми прави едни физиономии  Crazy

# 232
  • София
Моят гледа с мен само Стрелата, другите не ще. Ама подозирам, че и това стана по грешка. И на Здрач не иска да ходи, та си го гледам с детето.

# 233
а\тъй де- няма ли космос, галактики и тн- хич неще да чува Laughing

Само на тая тема се припокривам с моя приятел, заедно си гледаме Доктора. Понякога и Двама мъже и половина, и дотук. Гледал е по веднъж Дневниците, Братята и Троновете, тва беше Grinning

мъжете само с Чарли, Аштън не е нашия Чарли нещо Laughing Троновете също не го впечатлиха, макар че ще ги гледа ако ги пусна, а Дневниците са 'детска работа' Joy по игралните филми сме ние семейно, ама от Аватар насам всеки път като излезем от киното коментара е 'Не беше кой знае какво' hahaha

# 234
  • Buffyworld
Моят гледа с мен само Супернечъръл и нищо друго. Осми сезон сега е страхотен. Иначе изгледа три серии на Троновете и се отказа. Аз изгледах и двата сезона на Троновете, само защото съм чела преди това книгите. Иначе и а за нямаше да се впечатля. Както и Здрач - ако не бях чела преди това книгите, филмът нямаше да ми хареса. Или както казва една моя приятелка съфорумка-  филмите служат само за визуализация на книгите.

# 235
ох оспамихме ситуацията ама последно,

Бъфи, Игрите на глада ги четох преди да гледам филма и филма направо ме отврати, нищо ама нищичко от това, което направи книгата толкова невероятна и впечатляваща не беше във филма, май сефте ми се случва толкова да се разочаровам Rolling Eyes

не съм чела Здрачовете, защото гледах Remember me и от там се влюбих в актьора Робърт и след това случайно хванах по HBO Едуард в кадър и така тръгна и любовта към вампирите, която логично доведе до Дневниците и куп книги  Laughing

# 236
  • София
Оооо, моят си гледа Свръха! и с него двамата лиготочим по Дийн!

# 237
Оооо, моят си гледа Свръха! и с него двамата лиготочим по Дийн!
hahaha супер!

Поздрав :

# 238
ох оспамихме ситуацията ама последно,

Бъфи, Игрите на глада ги четох преди да гледам филма и филма направо ме отврати, нищо ама нищичко от това, което направи книгата толкова невероятна и впечатляваща не беше във филма, май сефте ми се случва толкова да се разочаровам Rolling Eyes

И тук да се включва - на мен филма ми хареса, но със съвсем различни впечатления за отношенията между героите останах. Ако не бях прочела книгите след това нищо да не съм разбрала. Особено връзката между Катнис и Пийта ужасно тъпо беше визуализирана  ooooh!

# 239
  • Buffyworld
Момичета, аз говорех за Игра на Тронове / Game of Thrones/, а не Игрите на глада. Книгите за Троновете са много по- добри от филма. Глада не съм го гледала и нищо не знам по въпроса. Мислех, че актьорът на Мат от Дневниците играе в Игрите на глада, но май съм се объкала  newsm78.   

Общи условия

Активация на акаунт