Няма Делена, няма Стелена, всички - против Елена! The Vampire Diaries 4/тема 29

• 27 229
  • 724
  •   1
Отговори
# 345
Теди, по това време вече не е за еклер и сок бе  Mr. Green

На мен епизода ми хареса като цяло- страхотни  Деймън, Клаус и Барби. Но май следващият ще е по-интересен.
Някой може ли да ми каже откъде мога да изтегля песните към серията?

# 346
  • КиТ
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Елена

Стефко  kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss

# 347
  • Варна
Ох,идвам само да кажа  ДЕЛЕНАААААА,ДЕЛЕНАААААААААААААААА  Laughing Laughing Laughing Laughing Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 348
Деси, присъединявам се към теб  Hug

# 349
Мири, аз съм пример как НЕ трябва да се храни човек, така че...нося си кръста Laughing   

и след лиричното ми отклонение ще гледам промото за следващия епизод, надявам се да са получили вдъхновение след този... Embarassed

# 350
Не бе Теди, имах предвид, че аз съм вече на шоколад и кола(още "по-здравословна" храна по това време) Mr. Green

# 351
  • София
Е, не чак точна бройка, но в сравнение с Аларик. Точно това се чудя - дали ставайки ловец няма да му се разминат проблемите с раздвоеното съзнание. Защото иначе скоро трябва да го очакват такива.  Thinking

Мисля, че да. Нямат сметка да въртят една и съща сюжетна линия втори път.

предполагам, че тъй като е ловец с татус ще се окаже, че на него пръстена не му влияе така, както на Аларик и това ще е логично. някаква завършеност ще се получи.

# 352
Не бе Теди, имах предвид, че аз съм вече на шоколад и кола(още "по-здравословна" храна по това време) Mr. Green

е ти ме би вярно hahaha много тежко ми идва на мен шоколад само, че и кола Crazy аз съм на другата крайност- тестяно...много тестяно Laughing

та по темата, гледах промото за следващия епизод и отново май пак ще съм единствена да кажа, че нали се появиха нови лица, нови хора, та да не киснем само в тоя триъгълник и вечния въпрос кой ще избере Ленчето и да питам по- запознатите и 'начетени на спойлери' Laughing има ли шанс Елена в следващия епизод да вземе избор, който да трае примерно поне още 7-8 епизода, сиреч- да не ни занимават поне временно с душевните й терзания и тези на Салваторетата Thinking разбирам- това е основната идея на шоуто, ама все пак историята трябва да се обогатява, развива, трябва да има повече Ориджинали, а то какво- пак се връщаме в първи сезон ooooh! днес съм особено критична към вампирята

# 353

е ти ме би вярно hahaha много тежко ми идва на мен шоколад само, че и кола Crazy аз съм на другата крайност- тестяно...много тестяно Laughing

та по темата, гледах промото за следващия епизод и отново май пак ще съм единствена да кажа, че нали се появиха нови лица, нови хора, та да не киснем само в тоя триъгълник и вечния въпрос кой ще избере Ленчето и да питам по- запознатите и 'начетени на спойлери' Laughing има ли шанс Елена в следващия епизод да вземе избор, който да трае примерно поне още 7-8 епизода, сиреч- да не ни занимават поне временно с душевните й терзания и тези на Салваторетата Thinking разбирам- това е основната идея на шоуто, ама все пак историята трябва да се обогатява, развива, трябва да има повече Ориджинали, а то какво- пак се връщаме в първи сезон ooooh! днес съм особено критична към вампирята

Така първо да кажа, че епизода ми хареса. Деленаааааа Simple Smile  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:
Мъчно ми стана, че трябваше да убият приятеля на Тейлър, но все трябваше да жертват някой, а и така ще го отдалечат от Кер. Клаус беше страхотен. Макар, че съм Делена, ми стана мъчно за Стефан.
Последната сцена между Деймън и Елана беше невероятна.
Мхм нещо интересно се заформя около Шейн. newsm78

Теди, ще ти го напиша в скрит текст, че е спойлер.

Скрит текст:
В 9 епизод Елена, Деймън и Джер заминават за къщата на Езерото. Дано да съм ти помогнала малко поне.

Последна редакция: сб, 17 ное 2012, 00:20 от mili4ka88

# 354
  • София
Според мен няма начин Елена да вземе какво то и да било решение и ще ни тормозят! Аман! да взима един от двамата и да се свършва.

# 355
# 356
  • Buffyworld
Аз Дневниците ще ги гледам утре. Досега гледах Стрелата - 4 серии на веднъж. Страхотен филм. Който се чуди дали да го гледа, да знае, че си заслужава.  Peace И то не заради актьорът, който на мен много не ми допада, а заради  както го наричате вие - "Сюжетът " е страхотен.

# 357
  • В Голямото село
Абе имаше неколко добри момента в тоя епизод, но като цяло си беше от епизодите-филъри, демек запълват ефирно време, без особен смисъл. То пък не може във всеки епизод да се случват безброй много нови и интересни неща. Иначе конкретно -
Скрит текст:
и на мене ми стана мъчно за Стефчо, толкова се бори милия за тая патка, а тя сега - променила се, дрън-дрън. Ша я видим колко епизода ще изтрае. Ако накрая намерят лек за нея, да не вземе пак да приреве за Стефан... Аман, то не знам дали вече на някой са му интересни тия либовни терзания, цели 3 сезона егати. А иначе ми стана интересно за професора и каква ще е ролята му в цялата работа. Да не би наистина да се окаже тоя Сайлъс и да държи под контрол всички ловци... Значи сега ще тръгне да дири и Джереми. Тъпо ми беше за Бонка че я поставят в дилемата да е приятелка и да помага на естествените си врагове... сега и Джер е в тая ситуация - хем трябва да преследва вампирите, хем сестра му и приятелите му са такива.
И още нещо се чудя - няма ли пак да докарат някой Ориджинал, че Клаус горкия сам си отнася всичко.[/color]

# 358
Макар че съм ужасно щастлива от Делена, искам край на малоумния триъгълник. Окончателен избор, дори да не е по мой вкус. Хич не ме интересува, че е в основата на шоуто. На зрителите лутанията на тъпата Елена са им най-малко интересни. Сега съм просто сигурна, че ще превърнат Елена в човек и тогава ще осъзнае, че има чувства пък към Стефан. Тва не знам кой мъж би го изтърпял. И искам развитие, бързо и динамично, при Клаус и Барби.

# 359
И аз съм готова да се обзаложа, че ще я очовечат. Просто не виждам как ще измислят да свикне с новата си роля след толкова драма.

Теди, и аз видях много (като степен) нелогични неща в епизода, не си само ти, спокойно.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт