Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът, който остана в сърцата ни !~ 88

• 62 389
  • 726
  •   1
Отговори
# 30
Тази вечер срещата в Рива.
В тази серия Бехлюл е просто.......как да кажа......нереално красив.Е, то бива, бива, ама това си е гавра с драгите зрителки. Embarassed Embarassed EmbarassedКогато седеше на леглото си и се обади на Бихтер...Ако не го бях гледала в този сериал, никога нямаше толкова да ме впечатли, щеше да е един от многото симпатични актьори.Но, тук, и в комбинация с Берен, направо ми разби сърцето. Heart Heart Heart

# 31
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Тази вечер срещата в Рива.
В тази серия Бехлюл е просто.......как да кажа......нереално красив.Е, то бива, бива, ама това си е гавра с драгите зрителки. Embarassed Embarassed EmbarassedКогато седеше на леглото си и се обади на Бихтер...Ако не го бях гледала в този сериал, никога нямаше толкова да ме впечатли, щеше да е един от многото симпатични актьори.Но, тук, и в комбинация с Берен, направо ми разби сърцето. Heart Heart Heart

Хи хи добре го каза... Heart Eyes

Дойде си времето за това май а как мислите...

# 32
Извинявай, denimira, не беше това серията.
Тези са http://www.vbox7.com/play:0a860790
             http://vbox7.com/play:44cf9c54

bezymnalydost,благодаря за питието!
И от мен едно, че скоро няма да има такъв красив момент

# 33

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 21:24 от kralitsata

# 34
Сори,ама аз пак не разбрах-момента с къщата минал ли е снощи или ще си го видя тая вечер?  newsm78

# 35
Сори,ама аз пак не разбрах-момента с къщата минал ли е снощи или ще си го видя тая вечер?  newsm78
Ще си го гледаш довечера.  Heart Eyes

# 36

Тук Киво е загладен по ръбовете,а сега можеш да си сметнеш месечния разход на ребрата му ,ако ги използваш за сметало Whistling

Иначе здрасти

# 37
Ще си го гледаш довечера.  Heart Eyes

Eeee разгеле,да се разберем!  Praynig

Супер,значи стискайте всички видове палци дето имате да не вземе да завали и да ми се загуби тв-то!  Whistling  Heart Eyes

# 38
Щом ме стегне внезапно калпакът,
и се скрия в десета гора,
Слава Богу, че имам приятели –
зарад мен да обърнат света.
Ако гръм разруши тишината ми,
и се спъна във свойта тревога,
да направят каквото не мога.
Ако хукнат безпътни краката ми,
и се губя в безсънна умора,
да проправят пътека в простора.
Щом случайно замръкна в уплаха,
и трепери земята от страх,
Слава Богу, че имам приятели,
и си носят зората със тях.
А когато сияйна душата ми
пак прелива във тихо обичане,
да разчупя от хляба за всичките.
Слава Богу, че имам приятели,
и във тях всеки миг се откривам!
Всъщност, пиша това в небесата си,
да помоля да бъдат щастливи.

irini

Лагуниии,  Heart Eyesблагодаря ти от сърце за пожеланията !  Heart Eyes Hug Heart Eyes Чул те Господ, надявам се, че наистина ще е незабравимо преживяване и ще представим достойно България !  Praynig
Мили момичета,  Hug пожелавам ив приятни минути в темата, споделяйки любимото ни филмче ! Аз ще бъде мислено с вас и с Бехлюл ! Wink Прегръщам ви по домова книга ! Hug Стиснете по едно палче за мен, пък аз после ще се похваля ! Peace

# 39
Ей тоя Бешир много ограничено създание значи ...   box bash
Какво целеше- да компрометира Бихтер и Бехлюл ли? И пред кого?
Ама не му стискаше хич... мизерник! Какво го бърка него кой кого обича?
До края на живота си не  успя да изкупи вината си. Така си отиде неразбран и необичан...от дъщерята на падишаха...Много натоварващ образ...
Кралицата, Hug даваш ли го тоя Бехлюл под наем- за малко само де Peace?
Ще ти го върна...до понеделник, обещавам!  Heart Eyes

# 40
Бихтер: "Страхувам се от себе си! От това,което мога да направя. Винаги съм се контролирала! Дори от майка си! "

Какво по-голямо доказателство за това,което казах преди няколко дни-Бехлюл извади в нея чувства и емоции от които тя сама не можеше да разпознае себе си!

Ахххх,този Бехлюл....  #2gunfire

# 41
Не само, че не може да се познае, но открива у себе си качества, които не харесва, от които се срамува ! Ден след ден, непоколебимо, Бихтер открива, че всъщност е точно като майка си, срещу която така се бунтува ! Иска, но не може да се пребори със себе си, с чувствата си...В този епизод толкова ясно пролича драмата на това момиче - самотно, ранимо, жадуващо за обич !  Peace
А на Бехлюл ми се искаше да му изтрия самодоволната физиономия, но в същото време само като го погледна и пеперудите в стомаха ми полудяват ! Не знам, дали ако бях на мястото на Бихтер, бих могла да устоя на тези очи ! Сякаш я хипнотизираше  и тя съвсем останала без воля, му позволи да има цялата, без да остави нищо за нея.Взе и сърцето, взе и душата, взе и мислите, облада тялото и ....тя просто се разтвори в него !

# 42
  • ES
...
В тази връзка, тези дни четох, че дъщерята на Уитни Хюстън-Боби Кристина се е сгодила за осиновения си брат-Ник, с което са шокирали цялото общество..Дори там, това не се приема за естествено, въпреки, че нямат кръвна връзка, те са възпитавани като брат и сестра. Embarassed
Та какво остава за едно толкова консервативно общество като турското?Това е не по-малък скандал от този между Бихтер и Бехлюл.
Точно в турското общество се женят първи братовчеди, за тях е нещо нормално.

В тази вечершния епизод имаше моменти, които ме накараха да потръпна. Какви майстори са турците на тези сърдечни моменти във филмите си, как те карат да ги изживееш и ти все едно на теб се случва всичко това.

# 43
Любовна мъко!

Любовна мъко, стихове пишеш, не спиш, линееш, въздишаш,
убиваш блянове, изпиваш сили и нямаш жал! И няма биле!

И няма никой, няма нищо, което може да заприщи сълзите,
болката, тъгата, вкуса на "края на Земята".

За хубавото ослепяваш. За разума пък оглушаваш.
Дори смъртта звучи безвкусно. На всичко даваш име "късно".

Повтаряш като плоча стара една молитва пред олтара:
"Без него - равно на без мен!", или наивния рефрен:

"И толкова пъти не ще те целувам!
И толкова пъти все теб ще сънувам!
И толкова пъти не ще те прегръщам!
И в спомени само назад ще се връщам!"

Е, да... убиваш ме полека, а аз редувам "стига!" с "нека!".
Но дишам, мърдам, пиша, пея и... май от болката живея!

Мадлен Алгафари

# 44
Добро утро ! Прекрасен ден ви пожелавам ! Hug

До скоро !

Общи условия

Активация на акаунт