Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът, който остана в сърцата ни !~ 88

• 62 372
  • 726
  •   1
Отговори
# 15
  • София
запис

# 16
Мъчно ми е за Нихал... луда съм вече, но какво да направя като противоречиви чувства ме връхлитат... Мъчно ми е, защото нейната любов е чиста, истинска, без задни мисли, детска любов, но за съжаление, нейната любов се казва Бехлюл...
Ето това е филм, който никога никога никога няма да ми омръзне и сериозно се замислям като свърши, веднага да започна да го гледам отначало. Така направих и първия път. Просто исках да се отърся от нелепия финал и да се върна там, където на мен ми харесваше. Най-вероятно пак ще го направя.  Peace
Разбира се, че като стане много тегаво, започваме отначало. Joy
На мен пък не ми е много мъчно за Нихал,макар, че тя няма вина за създалата се ситуация, защото ми е мноооого по-мъчно за Бихтер.Нейната любов също е безкористна и истинска, тя го обича с цялото си същество и той и дължи същото.
Аз съм бясна на Аднан и Мадмоазел. Mr. GreenКак е възможно да държат в такава изолация едно 18-19 годишно момиче.Тя няма никакво съприкосновение със света.По цял ден е с Мадмоазел.Дори приятелки не се допускат близо до нея.Една Пелин чат-пат се вясва.Не е чудно, че вниманието и е приковано в Бехлюл, тя кога е виждала други момчета?Завъртя се един неин връстник и те побързаха да го прогонят, да не би случайно нещо...Аднан защо се прави на изненадан, като я е затворил в тази златна клетка?Как очаква дъщеря му да не е невротична и фиксирана върху единствения ерген, когото познава отблизо. ooooh!
В тази връзка, тези дни четох, че дъщерята на Уитни Хюстън-Боби Кристина се е сгодила за осиновения си брат-Ник, с което са шокирали цялото общество..Дори там, това не се приема за естествено, въпреки, че нямат кръвна връзка, те са възпитавани като брат и сестра. Embarassed
Та какво остава за едно толкова консервативно общество като турското?Това е не по-малък скандал от този между Бихтер и Бехлюл.

# 17
# 18
# 19
Защото съм ЖЕНА

Такава съм, защото съм жена –
променлива, влудяващо различна.
Понякога съм ангелски добра,
понякога на демон заприличвам.

Недей да ме упрекваш, че безчет
любовни думи мога да повтарям,
а после, по-студена и от лед,
с мълчание от студ да те изгарям.

Че може днес от гняв да се взривя
и в мене да изригнат сто вулкана,
а утре - кротка, мила и добра –
да легна аз до мъжкото ти рамо.

И зарад мен горкото ти сърце
без милост и без жал да е сломено,
а след това, с наивност на дете,
да плача за врабче с крило ранено.

Не ще ме разбереш, не ме вини!
И други преди теб не са успели.
През вековете колко ли жени
духа си буен в мойта кръв са влели!

И в лабиринтите на моята душа,
когато безвъзвратно се изгубиш,
недей, не ме упреквай за това!
Ти сам във мен поиска да се влюбиш!

Автор - Мария Вергова

# 20
Така, първо си признвам,че изпуснах темата и ви чаках в предната Simple Smile

Днес много издразни как се смя майката на Бихтер. Всеки път се смее супер изкуствено...

# 21
  • София !
Айде и аз да се запиша да ви следя , че сериалчето ми харесва   bouquet

# 22
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Айде и аз да се запиша да ви следя , че сериалчето ми харесва   bouquet

Здравей добре дошла страхотен аватар и снимка имаш...  Peace

# 23
Госпожата,  Heart Eyes пожелавам ти успех с турнето!Забавлявай се на макс и превърни това приключение в незабравимо преживяване, което да те държи положително заредена до следващато вълуващо такова!  love001 newsm51

# 24
Госпожата, благодаря за новата тема! newsm51
Гледам си сериалчето (днес 3 път на цифровата) и съвсем вече "Забранено се за-Плод-их"с тоя Бехлюляк... Embarassed Heart Eyes Blush
Ама как да го кажа- така ми беше едно ефирно, лежерно и любовно в тая Рива, че вече изобщо не мога да приема никоя до Къванч  освен Берен  Naughty ( да не говорим за онази алцхаймерска история с Кузей #Crazy #Crazy #Crazy) ... Ще ме прощавате пак, ама в ЗП е вряло и кипяло по време на снимките...  Heart Eyes  Kissing Heart  Kissing Heartчак на мен ми биеше до пръсване сърцето ooooh!, нюхаше ми на тестостерон  Whistlingжестоко, вибрациите по тялото им ме тушираха... и на този фон- мераците на Нихал smile3555... сбъркана работа е нейната! Ех, така  ми се иска да полети всяка от нас ... до Рива поне...  Hug Peace

# 25
На мен ми идва да ревна и да кресна и не знам още какво...  Cry Тук като вали и аз нямам телевизия.За пореден път снощи не можах да видя даже и първите 5 мин.  ooooh! Изпуснах целия епизод и днес цял ден се боря със себе си и яда ми от снощната загуба,обаче не успявам!  Confused

Разкаже те ми какво се случи или направо ако ми кажете къде мога да си го видя на бг ще съм много благодарна!  Peace

# 26
shaane, на 100% се съгласявам с теб! newsm10
То, до Рива може всяка от нас да полети, ей я къде е, обаче и аз искам така Бехлюл да ме посрещне със запалена камина, чаша питие....... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Знаете ли, в този епизод поведението на Нихал и Фирдевс ми изглеждаше толкова не на място, пошло, че направо ми приличаше на изнасилване- с тези погледи към горкия Бехлюл, намигвания, кикотене, подмятания..Направо се отвратих.

# 27
На мен ми идва да ревна и да кресна и не знам още какво...  Cry Тук като вали и аз нямам телевизия.За пореден път снощи не можах да видя даже и първите 5 мин.  ooooh! Изпуснах целия епизод и днес цял ден се боря със себе си и яда ми от снощната загуба,обаче не успявам!  Confused

Разкаже те ми какво се случи или направо ако ми кажете къде мога да си го видя на бг ще съм много благодарна!  Peace
Тя, днешната серия е красотата.Ако можеш до довечера да се оправиш с комуникациите...
Иначе ги има във Vbox .http://vbox7.com/play:95b12a92
Не е за разказване, трябва да се види и да се почувства. txtloves

# 28
На мен ми идва да ревна и да кресна и не знам още какво...  Cry Тук като вали и аз нямам телевизия.За пореден път снощи не можах да видя даже и първите 5 мин.  ooooh! Изпуснах целия епизод и днес цял ден се боря със себе си и яда ми от снощната загуба,обаче не успявам!  Confused

Разкаже те ми какво се случи или направо ако ми кажете къде мога да си го видя на бг ще съм много благодарна!  Peace
Тя, днешната серия е красотата.Ако можеш до довечера да се оправиш с комуникациите...
Иначе ги има във Vbox .http://vbox7.com/play:95b12a92
Не е за разказване, трябва да се види и да се почувства. txtloves

Тази серия я гледах онзи ден.  Peace
Снощната трябва да е друга.
А ако днес е бил момента с къщата в Рива,много ще се радвам,че ще го гледам тая вечер.
И наче за разказа имах предвид да ми се нахвърлят набързо моментите,аз съм от старата школа и съм гледала всичко мнооооого внимателно и в детайли!  Peace

# 29
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Някой да даде инфо до коя серия сте ... и аз съм от старата школа и знам всичко в детайли ... до къде стигнахме  Rolling Eyes

Нещо топличко Simple Smile

Тук ли сме?

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 19:09 от bezymnalydost

Общи условия

Активация на акаунт