Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е работното заглавие на новия исторически мегасериал?
Каква е сюжетната линия на сериала "Дървото на живота"?
Кой ще бъде един от актьорите в сериала "Дървото на живота"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е работното заглавие на новия исторически мегасериал?
-
Каква е сюжетната линия на сериала "Дървото на живота"?
Сералът "Дървото на живота" е за няколко поколения българи, започвайки с Независимостта през 1908 г. Той показва семейни конфликти и драми, включващи бащи срещу синове, братя срещу братя, борба за наследство и богатство, предателства, няколко любовни истории , военни подвизи, предателства и престъпления.
-
Кой ще бъде един от актьорите в сериала "Дървото на живота"?
-
Какви са очакванията за сериала "Дървото на живота"?
-
Каква информация е свързана с цар Фердинанд I?

Изглежда обръщам повече внимание на други неща и не се вглеждам толкова в детайлите. А и нямах никакви очаквания. 
Не съм очарована и от Луиза, твърде ми е лигава, но ще я изтърпя. Шопов е страхотен! Актьорът, който играе недъгавия брат също е много добър. 
Някой знае ли колко серии са готови/снимани или всичко върви в момента. Ако е второто ще имаме шанс с коментарите си да помогнем на екипа. Сигурна съм, че имат очи и уши, особено за отзивите в нета....
много обичам шопска салата от македонския край
или македонска салата от шопския край 
Тогава и нашите артисти ще се стреснат малко повечко