СЕДМИ клас - първи срок - 3 тема

• 27 529
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Да де, по едно на чин исках да кажа, като в същото време си мислех, че по-добре би било да са през чин.
Нали и без това в цялото училище не се учи, стаи бол.

# 586
През чин е по- добре. Без поставяне на листите настрана.
Лично споделено- дете се обръща и преписва всички отговори от теста и друг такъв- детето, което преписва, е на задния чин, донорът поставя листите с отговорите си встрани от себе си. Лично аз ще препиша без никакъв проблем при тези обстоятелства. Ей ми ги по- голямата част от нещата нащъкани. А че какво ми пречи да напрепиша и цяла разписана задача? На контролни, чувам, се правело като за "добър ден". Виждам добре, мятам далече.
И аз не виждам кахъри да са максимум по 8-10 парчета в стая. През едно.

# 587
  • София
Да де, по едно на чин исках да кажа, като в същото време си мислех, че по-добре би било да са през чин.
Нали и без това в цялото училище не се учи, стаи бол.

Eх, нова, на теория е така, но на практика е друго. Стаи наистина - бол, но нали се сещаш, че онези горе мислят за себе си  и за това как най-тънко и мързеливо да минат като финанси и вложен труд. Колкото повече са стаите, толкова по-голяма е организацията , която им се струпва на "умните" главички, толкова повече са и необходимите квестори като брой.

# 588
Лично споделено- дете се обръща и преписва всички отговори от теста и друг такъв- детето, което преписва, е на задния чин, донорът поставя листите с отговорите си встрани от себе си. Лично аз ще препиша без никакъв проблем при тези обстоятелства. Ей ми ги по- голямата част от нещата нащъкани. А че какво ми пречи да напрепиша и цяла разписана задача? На контролни, чувам, се правело като за "добър ден". Виждам добре, мятам далече.

А квесторите вестник ли четат през това време  newsm78

# 589
То в някои от коментарите към статията от линка на Нова пише какво правели.  Sunglasses
Имаше един коментар, пак там комай, за директор, дето влизал из стаите, да се сетят хората какво да /не/ вършат в полза на децата.

# 590
  • София

А квесторите вестник ли четат през това време  newsm78

Квесторите запознават децата с наредбата, с правата им, задълженията им, с техниката за затваряне на пликовете и попълване на бланките с имената. Следят за спазване на ред и дисциплина по време на изпита, пишат на дъската начален час, напомнят  за наближаването на края на първи или втори модул, съпровождат деца до тоалетната, раздават допълнителни листа, попълват протоколи...Имат си работа и дано всички си я вършат добре. Миналата година квестори в една класна стая в нашето ОУ са си разговаряли на глас за извлеченията от сметките на мобилния оператор.В друга квестор уж съжалил дете, че е притеснено и подканил някой да  му помогне с 24 задача.  Twisted Evil В трета стая квестор отказал на дете да му даде нова бланка за отговори по БЕЛ, тъй като падналата се била изначално изцапана. При положение, че има резервни бланки за целта, квесторът е оставил съвсем безотговорно  детето в шах - дали да мисли над изпитните въпроси или да се притеснява съвсем  основателно  как и дали ще му анулират работата. Докато в други стаи контролът е бил железен...А, де,значи може, стига да искаш. #Cussing out

# 591
eine in Rente gegangene Nixe, аз съм била квестор, знам какво е   Peace
За вестниците питах иронично, ама явно не си е проличало  Heart Eyes

# 592
И аз съм била. Преподавах икономика, а знаеха, че специлаността ми е мат и ме сложиха заедно с един учител по физическо, който е любител математик, защото се надяваха да 'помогнем на децата' да минат матурата, че иначе нямаха никакъв шанс...Да, ама не!  направих си отвод!

# 593
Здравейте мами!Вече почти месец не съм се появявала, но си имам основателна причина - най-накрая се нанесохме в нов дом и честно да ви кажа нямах никакво време.Връщам се да ви чета, че гледам много сериозни теми сте подхванали.

# 594
Честито!
Да го изпълните с много любов и успехи! Hug

# 595
Здравейте мами!Вече почти месец не съм се появявала, но си имам основателна причина - най-накрая се нанесохме в нов дом и честно да ви кажа нямах никакво време.Връщам се да ви чета, че гледам много сериозни теми сте подхванали.

Да сте много здрави и щастливи в него   bouquet

# 596
  • София
Бъдете благословени със здраве, любов и щастие:) Нека вратата на вашия нов дом бъде винаги отворена за  добри приятели, хубави моменти и  успехи Simple Smile

# 597
Честит нов дом! Да бъде изпълнен с много топлина и смях! Simple Smile

# 598
slon: Благословен да е домът ви!

Много здраве и щастие ви желая!

# 599
  • I want it all and I want it now.
Честито.  bouquet Много здраве и щастие.

Общи условия

Активация на акаунт