СЕДМИ клас - първи срок - 3 тема

• 29 125
  • 737
  •   1
Отговори
# 735
  • София и там където не се пуши
 eine in Rente gegangene Nixe, това за скейтборда вече си е друга работа, но аз пък имам друг случай. Миналата година едно дете, имаше бал където си поиска без подготовка (за школи) от провинцията и накрая дори се класира по първо желание и си се върна обратно в провинцията.

Аз си имам примери тук от София с обща подготовка от училище и в "елитни" училища.

Е има и ужасни учители да, дума да не става. Но има и родители дето подценяват учителите на децата си.

# 736
# 737
Сега се обади дъщерята. Питала е за курсовете в ПЧМГ. Провеждат се в събота от 15,00 или 15,30. Води ги Симеонов. След Нова година ще започва втори модул.
Да не ви казвам при нас са какъв бал приемат. Изобщо не може да се сравнява със София. Чак се чудя на родителите защо си пращат децата на уроци.
Ние имаме 9 ч. математика, но все пак сме математическа. Български имат 6 часа, като единият е СИП и госпожата е казала, че там ще работят върху преразказ.
Аз лично съм на мнение, че има учители, и "учители"- въпрос на късмет на какви ще попаднеш.

Общи условия

Активация на акаунт