СЕДМИ клас - първи срок - 3 тема

• 27 452
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Ясно, с мислене, реших, че има някаква хитринка.
Моят си е написал числата, които не се делят на 10, преброил ги е, от 1 до 9 са 9 по 10 реда = 90 +1 топка= ...82 в беловата.  Joy

Оригиналните резултати от същинския пробен ли?
1-а
2-б
3.г
4.г
5.в
6.г
7.а
8.г
9.г
10.б
11.б
12.г
13.в
14.а
15.в
16.а
17. 51 и 91
18. а-3, в-1, с-5
19.270 кв.см, 64 см
20.240 и 243
21. физическо, математика, БЕЛ, това май 5,60 беше, моят е написал 5 5/7 и само му е задраскано
22.180 лв, 165 лв, 20 %
23. а) 3х+8, б)7,5, в) (5х-8)(х+1)
24. а) А=16у^2+3у, в) В=(3х-4у+2)(3х-4у)
на 24 б е решавал донякъде и не е стигнал доникъде, та не знам колко точно е верният отговор, дали са му за нея 1т. Предполагам, че е написан някъде напред в темата.

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 20:10 от нова

# 691
  • София
Нова, това  не може да са отговорите... Peace за 13 съм съгласна , там се разбрахме, че  едночлените са 2. Но при трета и седма задача.. Shocked

ПП Пояснение защо не може:
в 3 задача  едночленът с най-висока степен е от четвърта, не от втора => и многочленът е с такава степен.
в 7 задача a+b=2(c+d) => S= 2(c+d).h/2= (c+d).h => произведение на сбора от бедрата и височината, а не на полусбора от тях и височината.

Аз ли полудявам по нощите?

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 20:09 от eine in Rente gegangene Nixe

# 692
За седма съм виновна аз, грешно съм я написала, "а" е, сега ще коригирам, но на трета отг. е "г", детето е написало б, но му е задраскано и е отбелязано "г".

Нека и другите проверят в техните пробни, аз сега ще направя пак проверка на написаното от мен, да не копира Андариел грешно.
Проверих, на моя лист е това.
23-та и 24-та са така написани от детето и отметнати като верни, без 24 "б".
Ако може още някой да се включи.

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 20:19 от нова

# 693
  • София
Русалке, Русалке:))
От 2 степен е:)
Погледни подобните едночлени, Тези от 4 и 3 степен се унищожават... Simple Smile

# 694
  • София
Русалке, Русалке:))
От 2 степен е:)
Погледни подобните едночлени, Тези от 4 и 3 степен се унищожават... Simple Smile

Посипвам главата си с пепел. Третите степени съм унищожила, но четвъртите съм преписала и двете с  -.Embarassed И си гледам аз от  листа с решението условието и недоумявам поне 5 минути какво и защо унищожаваш.. ooooh! Тъпотата ходи по хората. Хайде да не е простотията.

# 695
  • София
eine in Rente gegangene Nixe,  Hug Включи си скайпа:)

# 696
  • София
Веднагически.. Laughing

# 697
  • София
Нова, отметнати са му като верни 23 и 24, защото са си такива.   bouquetМоето разлагане в 24 е същото ( за тези, които мернат привидна разлика), изглежда различно заради изнесен минус  и вкаран в другата скоба. Или иначе казано;
(4y-3x)(4y-3x-2)= (3х-4у+2)(3х-4у)

# 698
  • София
Нова, отметнати са му като верни 23 и 24, защото са си такива.   bouquetМоето разлагане в 24 е същото ( за тези, които мернат привидна разлика), изглежда различно заради изнесен минус  и вкаран в другата скоба. Или иначе казано;
(4y-3x)(4y-3x-2)= (3х-4у+2)(3х-4у)
Peace

# 699
  • София и там където не се пуши
Лелее, дори на зиг-заг не прегледах този път темата, но в страниците които погледнах всичко задачи, задачи, задачи, ааа неееееееееееее връщам се обратно. И като гледам майки на НЕ седмокласници, решават ли решават.

Как може никой от вас да не видях на купона на бг-мамма - абе много сте се сдухали бе хора с това кандидатстване. Де споко, ще мине и ще замине.

# 700
Бяхме се масирали като х на ен-та и за това не си ни видяла  Joy

# 701
Mari Mar, ти да не си 'гледачка'? На боб ли позна, че ще го върнат?

Я ми хвърли едни карти и на мене! Wink

Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyОбичам те, да знаеш!!!! Вкл. и като съм пияна......

# 702
  • София и там където не се пуши
Бяхме се масирали като х на ен-та и за това не си ни видяла  Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy , да ама този път нямаше маски. Само една осмокласна мама ме позна и тя беше единствена от осмокласничките. 

# 703
  • София
...Иначе, задачите от Междучасие са си доста прилични и нормални. Поне според мен.
Аааа, Ганис, не така. То и нашият домашен учител каза, че били лесни, та ме хвърли в шок, ама Симеонов пък ми каза, че задачите на Пробния са били доста по-трудни, от тези, които ще дадат на истинския изпит. Peace На децата е казал да си добавят по половин единица отгоре. Grinning А на мен ми каза даже повече... Wink Но така или иначе при моята седмокласничка положението по МАТ е  newsm45
Иначе по БЕЛ сме  newsm44
Да де, децата не са еднакви, ама точно когато на човек нещо не му се отдава и гледа да избягва да полага там усилия. Mr. Green То при големите е така, какво остава за децата. Sad
И внимавайте с грешните отговори дето давате, че се накарах на баткото, че й поправил един грешен отговор с друг грешен, а той ми вика "Сигурен съм, че е така, бг мамите са сгрешили". hahaha Та сега като сверихме и наистина той бил прав, "някои" Wink бг мами сгрешили по някоя и друга задача. Joy
На 3-та задача отговора е Г , на 7-ма е А, сега в поста на Нова всичко е ОК.

# 704
  • София
Лелее, дори на зиг-заг не прегледах този път темата, но в страниците които погледнах всичко задачи, задачи, задачи, ааа неееееееееееее връщам се обратно. И като гледам майки на НЕ седмокласници, решават ли решават.

Как може никой от вас да не видях на купона на бг-мамма - абе много сте се сдухали бе хора с това кандидатстване. Де споко, ще мине и ще замине.

Ми така е като не четеш дори по диагонал.. Wink Пихме виртуално червено вино, топлихме се пред камина, отседнахме в планинска вила, заобиколени от пухкав сняг, децата си седяха на компютрите, татковците цакаха карти и табла в друго помещение от вилата... идилия по форумски. hahaha Joy
Иначе аз се разпознавам в определението " решаващи задачи мами на  НЕ седмокласници" и като такава се извинявам на всички, ако съм била досадна. EmbarassedЩе го имам предвид.

Общи условия

Активация на акаунт