СЕДМИ клас - първи срок - 3 тема

• 27 495
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Честито на празнуващите в темата!
И нещо на вниманието на пловдивските момичета - прочетете, моля, и ако децата ви могат и желаят да се включат, нека го направят. Познавам детенцето, за което ще отидат средствата, а и идеята на инициативата като цяло е за приветстване:
http://timeheroes.org/plovdiv/120

# 76
Привет и от мен! Вече от новото учлище, но още нямаме 'нов' клас - днес е ходил в няколко часа с единия клас, и няколко с другия - за да си избере в клас се чувства по-добре! Shocked

Сега отиде на театър със 'стария' клас и го чакам да се прибре за да каже какво е решил!

# 77
Честит празник на всички празнуващи!

Много моля, ако някой има тест по география / за Азия/, ако може да го качи Praynig

# 78
Можете ли да качите в пощата тестове за Немили Недраги?То там има един ама още...
Довечера ще кача на Веселка Кръстева 10 въпроса.
Качих два теста за "Немили-недраги" - 1,2 и 3 глава и 1 обобщен - в dox-a са в папка БЕЛ-7 клас

# 79
Много благодаря! Моят син трябва да пише трансформиращ преразказ от името на Бръчков за четвъртък.
То май тези преразкази са добре дошли защото съчиненията разсъждения май ще ни довършат. Много размазани критерии. 

# 80
Нали става въпрос за пощата в ABV.bg?

# 81
  • Вече на светло в София
Привет и от мен! Вече от новото учлище, но още нямаме 'нов' клас - днес е ходил в няколко часа с единия клас, и няколко с другия - за да си избере в клас се чувства по-добре! Shocked
Голд, от все сърце му пожелавам бързо да се адаптира, да намери нови приятели, атмосферата да е спокойна, да направи правилния избор.  Peace
 debora R, нищичко нямам вкъщи по география. Дано някоя добра душица качи нещо  Wink

# 82
Изпратих два теста и отговори за Немили Недраги и ги качих в пощата.

# 83
mimi1912, има опция "редактирай", не се пишат един след друг няколко поста от един и същи потребител.  Peace

# 84
о.к. Не знаех.

# 85
  • София

Много моля, ако някой има тест по география / за Азия/, ако може да го качи Praynig

Иска се обаче регистрация. Peace
http://geobg.info/geo/?a=1&b=14

# 86

Иска се обаче регистрация. Peace
http://geobg.info/geo/?a=1&b=14
Благодаря ти!

# 87
  • Вече на светло в София
eine in Rente gegangene Nixe, страшен сайт Peace
Заиграх се в играта. Много ми прилича на "конквистадор" Многооо благодаря Hug

# 88
  • my own world....
Аууу русалке, каква е тази зарибяваща игра  Laughing  Hug

# 89
  • Там, където ме обичат
Аууу русалке, каква е тази зарибяваща игра  Laughing  Hug
А къде е играта, аз виждам само някакви тестове? Малеее, станахме бетер деца Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт