Детски Градини Варна Тема 4

• 45 547
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Днес извадих бележката за данъците - експресна, за 10 лева - взимам я веднага. Отидох в 7:30 сутринта   ( вадих я от Общински информационен център ( до хотел“Мусала“)) , бях втора. До началото на работното време  (9:00 часа) станахме около 20 човека Simple Smile Така че ставане рано и чакане Simple Smile Пригответе се за мрънкане на възрастни хора - интересно за къде бързат толкоз, и разни други, които ще се опитват да ви прередят Simple Smile

И аз днес бях там, отидох в 14ч. и приключих точно в 17ч. края на работното време  Mr. Green Всичко стана  на косъм да не ме обслужат. Заболя ме кръста от стоене права, измръзнах на вън и куп нерви по някакви лелки, дето се правят на интересни, опитват се да пререждат и т.н. Една майчица беше дошла с бебето си и естествено я пуснахме на пред, така че ако сте малко по нахални и смели вземайте децата и действайте  Mr. Green

# 646
Викаш разминали сме се за няколко часа - аз съм отворила, ти си затворила хахахах Simple Smile
Днес една бабка, не стига че идва 5-6 по ред, по едно време се нарежда най-отпред. Хората не я оставиха на мира. Тя не се предава, никой не била прередила хахахахахах Аз изброих по ред кой кога дошъл, тя не, та не....едно си баба знае, едно си бае хахахахах Цялата опашка се смя с глас с нея. Забавно беше Simple Smile После служителите вътре викаха на полицая - пускай ги един по един, че да няма струпване. Той гледа машинката за поредните номерца и вика: "Това не работи ли?"...Викам му:"Явно днес вие ще го играете машинката" Simple SmileSimple SmileSimple Smile Доколкото разбрах обаче ранния след обяд се е предал пред тълпата и всички са нахлули вътре  Joy
Седим си ние сутринта и минутите бавно текат....станали сме около 15 души на опашката и покрай нас минава един дядо. Позагледа ни, спря се и пита:"Вие за какво сте се наредили тук ?". Обясниха му, но явно не представлявахме интерес за него и продължи по пътя си Simple Smile Не искаше да хване промоцията на сутришното студуване Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 647
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Не ти е било скучно и аз имах леки перипетии при последното ходене да си взема бележката.

# 648
 Shocked
Не мога да разбера, защо е така утежнена процедурата !?! Може ли толкова нерви и губене на време за една бележка  ooooh! ! Безобразие  !

# 649
Сега е така , за да използват отстъпката при плащане на данъците. А тя до кога беше - до края март или края на април ? Ако е до края на март, аз ще отида през април да се редя там, пък дано не е такъв зор. То отпуск трябва да си взимам иначе  ooooh!

# 650
Black_rose,  голяма забава е било. И мен по едно време от яд ме изби на смях,ама то в такива моменти по добре да е второто, че...

Аз не разбрах сега, набор 2009 къде подават документи, в най-близката градина, в която до сега са подавали? Или пък в желаната за която са обявени места, понеже пък тя е по дале4е?

# 651
  • Варна
Денди, където искаш подаваш. Може където си подавала, може и другаде ...

# 652
в Изчислителния също ли са големи опашки за бележки? Rolling Eyes

# 653
Сега е така , за да използват отстъпката при плащане на данъците. А тя до кога беше - до края март или края на април ? Ако е до края на март, аз ще отида през април да се редя там, пък дано не е такъв зор. То отпуск трябва да си взимам иначе  ooooh!
И аз си мисля, че заради отстъпката са се юрнали така пенсионерите. Тя важи до края на Април! После сигурно ще е по-спокойно. Както бях писала по-напред, в края на Януари вадих бележка от същото това място и нямаше никакво струпване.

# 654
Прясно инфо!Да,огромни опашки.Мъжа ми е доста над 150ти номер Confused Ужас.

# 655
Прясно инфо!Да,огромни опашки.Мъжа ми е доста над 150ти номер Confused Ужас.

ми значи моя добре си взе 2 дни отпуск да чака Tired

# 656
Да.Моя е супер изнервен че денят му ще мине в постоянно ходене да види дали номера му идва  Whistling Голяма простотия.И какво като имат неплатени данъци родителите,както общо с градината и детето ooooh! Тази бележка я искат само и единствено за да скубят още такси и да тровят живота на родителите Sick

# 657
то няма лошо да си искат събираемост на данъците, но моя досега си ги плащаше в Младост...до Кулите в някакъв филиал ли какво е...там няма хора, обаче не знам дали могат да му издадат такава бележка че няма задължения..на нас това ни е проблема ooooh!

# 658
И нашите данъци са платени,но въпроса е по-скоро в безумните опашки Whistling Наистина трябва отпуска поне 1 ден за да се свърши тази работа.

# 659
Оле, значи и мен утре ме чака тоя ужас.  Sad Толкова задачки съм си начертала за деня... Явно може и да не успея да ги свърша наведнъж, щом е такова висене.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт