Детски Градини Варна Тема 4

• 45 500
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Аз с пореден въпрос  Simple Smile
В момента по лична карта, живея в Младост, но реално живея във Владиславово, и искам да подам документи в ОДЗ-то до нас. Какво трябва да направя, да отивам тия дни да сменям лична карта или има документ, който може да ми се издаде за промяна на адресната регистрация?

# 496
Документа е лична карта.

# 497
Документа е лична карта.
Благодаря Simple Smile

# 498
Пеперудка от Общината нямат,нито воля, нито желание да се преборят с това нещо.Знаеш ли защо, защото със сигурност една част от влезлите по втория начин дечица, именно с разрешението на хора в Общината са влезли, защото преди ако директорките на градините,  са можели да да вкарат между другото някое дете сега не могат.Това ми се струва все обща тайна.А, когато повдигнахме въпроса за това, знаеш ли какво ни попитаха.За това, че родителите са намерили начин да си пуснат детето на градина, трябва ли ние да наказваме детето заради родителите.Значи влязло дете в градина не се изкарва.

# 499
когато повдигнахме въпроса за това, знаеш ли какво ни попитаха.За това, че родителите са намерили начин да си пуснат детето на градина, трябва ли ние да наказваме детето заради родителите.Значи влязло дете в градина не се изкарва.
Защо ние? Те, от общината ще накажат родителите. Значи, когато става въпрос за дете на връзкари е много важно да се уважи интереса на детето, но когато детето е на случайни родители може да е дискриминирано.

# 500
  • Варна
Блу, те от общината в прав текст казаха, че не могат да направят нищо. Трябва сами да се разследват. А кой разследва шефа си? Основната група нарушения са от времето на Базитов. Трябва да се сезира друг орган да ги провери .... Комисия за борба с корупцията или Министерство на образованието.

# 501
Казах,повторих,потретих,  нищо няма да се случи.Казах ви рибата се вмирисва от към главата, тези неща могат да се променят с нов кмет, който да честен човек, а това се постига както се вижда  с протести, нашите бяха рехави до неузнаваемост докато не се обединим всички да си извоюваме правата нищо няма да се случи.В  тая Община са изпечени мошеници и с дипломация, никога няма да ни вземат на сериозно.Това е.

# 502
  • ВАРНА
Не съм по темата  Blush Може ли някой да ми отговори (не знам в коя наредба да чета) -
дъщеря ми в момента посещава детска ясла и на м.април ще навърши 3г. Мога ли да я оставя в яслата до 30.06.?

# 503
Не съм по темата  Blush Може ли някой да ми отговори (не знам в коя наредба да чета) -
дъщеря ми в момента посещава детска ясла и на м.април ще навърши 3г. Мога ли да я оставя в яслата до 30.06.?
Ако кандидатствате в Детска градина , и не дай си Боже не ви приемат , можете да посещавате яслата до месец септември  Peace Миналата година даже удължиха срока до края на октомври, ако не се лъжа  Simple Smile

# 504
  • ВАРНА
nikolovi , в коя наредба го пише това?

# 505
nikolovi , в коя наредба го пише това?
Не знам  newsm78 Не съм сигурна и дали го пише някъде, ще портърся и аз  Peace
Всъщност трябва да го пише някъде, защото то беше преди 1-2 години, като приеха, децата да не се отписват при навършване на 3 г

# 506
Моето дете навърши 3год миналата февруари ходеше на ясла до края на септември. Последния срок беше края на август, в последния момент удължиха срока за дечица, които не са приети в ДГ до края на септември.

# 507
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
За набор  2011г. кога трябва да се подадат документите за ДГ?Благодаря.

# 508
За набор  2011г. кога трябва да се подадат документите за ДГ?Благодаря.
Догодина. Peace  Тази година набор 2010 формират първа група. Набор 2011 могат да кандидатстват за яслени групи към ОДЗ, както и за чисти ясли.

# 509
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Благодаря,а за градините кога се подава по принцип документите?

Общи условия

Активация на акаунт