Детски Градини Варна Тема 4

• 45 511
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте ,искам да попитам някой реално подадели документи за тези нови бройки за набор 2009? Защото моя съпруг днес ходи да подаде ,но касиерката му казала че нямало такива места и било сигурно някаква грешка и че тези места за 5 годишните..при което му отказала да приеми заявлението и му казала на 1 април да отиде...моля ви ако някой има информация да каже всъщност реални ли са тези бройки или не...Благодаря предварително

# 661
Barbaliok,ние подавахме днес.Получихме си нормално номерчето.Според мен не се занимавайте с касиерки,не и е работа,само при директорката,пък ако трябва си ги подайте в друга градина,няма значение къде.
Успех в класирането  bouquet

# 662
Здравейте ,искам да попитам някой реално подадели документи за тези нови бройки за набор 2009? Защото моя съпруг днес ходи да подаде ,но касиерката му казала че нямало такива места и било сигурно някаква грешка и че тези места за 5 годишните..при което му отказала да приеми заявлението и му казала на 1 април да отиде...моля ви ако някой има информация да каже всъщност реални ли са тези бройки или не...Благодаря предварително

В коя ДГ е ходил?

# 663
Реално ние при директорката подаваме но този път я нямало...а иначе става въпрос за ОДЗ10...Simple Smile

# 664
Може би не е разбрала,че не кандидатствате при тях,а просто си подавате документи за обявените места в други градини.А доколкото знам,може да се подава във всяка градина документи.

# 665
  • Варна, морето, сините вълни...
Здравейте къде мога да видя в район Приморски за кои ОДЗта мога да подам за ясленска група? бЛагодаря предварително!

# 666
Заповядай http://gradini-varna.com/informaciya/spisuk-na-detskite-zavedeniq
Наскоро открих, че в bgmaps може да се зададе градини и излизат всички  http://www.bgmaps.com/map/varna

# 667
Това с чакането по опашки за това удостоверение е безумно! Губим половин ден и плащаме една такса, за да докажем на Общината, че не и' дължим данъци! Щом могат да си проверят в НАП за осигуровките ни, не могат ли да проверят в собствената си система дължимите данъци! ooooh!

# 668
  • там където думите не стигат ...
Това с чакането по опашки за това удостоверение е безумно! Губим половин ден и плащаме една такса, за да докажем на Общината, че не и' дължим данъци! Щом могат да си проверят в НАП за осигуровките ни, не могат ли да проверят в собствената си система дължимите данъци! ooooh!

ами, как ще приберат таксите - от всеки по 7 лв. най-малко, без да гарантират прием  Mr. Green
Тези удостоверения би следвало да се представят след  като детето е прието, както и медицинските изследвания!! Ако нещо не е наред с документите на някое дете нали има и резерви ....

# 669
Тези удостоверения би следвало да се представят след  като детето е прието, както и медицинските изследвания!! Ако нещо не е наред с документите на някое дете нали има и резерви ....
Изследванията нали се представят ако детето е прието?Никъде не видях да се искат при кандидатстването Thinking

# 670
Изследванията нали се представят ако детето е прието?Никъде не видях да се искат при кандидатстването Thinking
Да, тя това имаше предвид мисля. Че точно като медицинските изследвания, да се представят след като е прието детето  Simple Smile

# 671
  • Варна
Утре ще ходя да подавам аз документи, имах от мин. год. принтирани няколко заявления, ама гледам 2-рата страница е различна, пък принтера ми не работи.Дали в градината могат да ми дадат заявление или трябва да търся къде да разпечатвам? Thinking

Иначе днес взехме бележката за данъците, мъжа ми чакаше на офиса до Мусала от 9.30 до 12ч..Но поне му я дадоха веднага/ експресна поискахме/.

# 672
  • Варна
Ние сме набор 2010 и ще се борим за 1 група тази година, миналата не ни огря за ОДЗ, но поне сме на ясла, за което съм страшно благодарна, В район Младост сме. Нали мога да подам едновременно за ЦДГ и ОДЗ документи-4 желания? Чудя се къде бихме имали по-голям шанс, мисля си може би ЦДГ, защото в ОДЗ децата от яслената групичка минават директно 1 група и така се заемат бройки, правилна ли ми е логиката?

# 673
nikolovi,пак ми помагаш с отговор за което много ти благодаря Hug Наистина кой вариант е най-добър и в нашия случай(детето ми е направо за градина)-ОДЗ или ЦДГ?

# 674
Момичета, имам въпрос. Може да е питано много пъти, но нещо се омотах. Ако заявлението се подава от мен , гледат ли се здравните осигуровки на бащата? За бележката за данъците доколкото разбрах, трябва да е само за мен, но за осигуровките нещо не ми е ясно. Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт