изневярата

• 52 640
  • 965
  •   1
Отговори
# 180
Краси, стига де! Simple Smile Всеки не може да стои на къс синджир като твоя благоверен! Wink Много ме кефи думичката ''хващам''. Laughing "Хващаааам го!'' Party И кво?

Laughing
Това с хващането е като с отмъкването на мъжа от друга жена. Че той да не е чувал с камъни, за да го отмъкне някой Mr. Green

Като цяло има много хора - и мъже, и жени, които са отегчени от брака си и ежедневния бит, но не искат да развалят генерално всичко и да си образуват нерви,и затова се примиряват
Това имах предвид.

Пълни глупости са това. Всяко примирение е началото на бунт... Примирението е удобно да го развяваме като решение, но всички знаем, че на практика това не е така.

Явно ходим една след друга в темите, но примирение е точно обратното на бунт. А последното изречение хич не го схванах  ooooh!

# 181
Да, но по значение. Реално бунтът/образно описано възставането срещу еднообразието на даден индивид/ се вдига от дълго примирявалите се. Не мислиш ли?!
п.п. това е пояснението на последното ми изречение...

# 182
Оооо Nenna и мен ме човърка и още как! Но ако се издам сега, че съм научила нещо за бъдеще ще е по-предпазлив. А аз определено съм от мазохистите и ако има нещо със сигурност ще искам да го науча, вместо да ме прави на глупачка.
Аз направих едно подхвърляне, че сега ще си почине на командировката, но той ми каза, че всеки път му е супер натоварено и изобщо не разпуска, а на онази  други ги говори. Това ме изкара от кожата!!!!
Katarin X, пробвала съм и аз да се измъкна някой път, но реагира супер остро. Оправданието е, че той ходи по работа , а аз какво? да си се размотавам с приятелки.

Ако искаш да разбереш истината, в никакъв случай не се издавай. Ако сега кажеш нещо, ще има безкрай разговори, лъжи, нищо не се е случило, ти си параноична и т.н. Загуба на време и ще стане много предпазлив, ако има какво да крие. Ако можеш да запазиш самообладание, просто наблюдавай повече за известно време. Разликата между човек, който знае нещо и такъв, който си живее в блажено неведение е голяма. Но истината може да е болезнена, имай го предвид.

# 183
Момичета здравейте, днес попаднах на тази тема и понеже отскоро се интересувам от изневярата искам да споделя горчивия си /съвсем пресен/ опит. Нета не е безопасно място, както всички знаем. Естествено, когато човек знае какво иска от живота и е достатъчно отговорен към семейството си, опасност няма. Но говорим за мъже все пак, а е ясно, че те не винаги са това, което на нас ни се иска да бъдат. В чисто емоционален план, са много по първични защото нямат богатата женска чувствителност и са склонни към авантюри. Аз самата до преди два месеца имах довери на съпруга си някъде докъм 99%. Оказа се, че дълбоко съм грешала и истината, която открих/донякъде/ така ме разтресе, че към момента нито знам къде се намирам, нито как да продължа живота си. Във вакум съм и чувството е смазващо. Разбира се..........интернет и сайтовете за запознанства, фейсбук и още каквото се сетите. Оказа се, че докато аз се мъча да работя, да гледам децата, къщата, бюджета и т.н. човека е потъвал в нета и си е търсил дами, с които ........как да кажа: да се позабавлява. Живяла съм в заблуда и измама години наред. Защо го е правил и причините за това, така и не ми станаха известни до края, както и дали в реала е имало нещо по-така. Когато ме обзеха съмненията първата ми мисъл беше да разбера всичко до края, пък каквото ще да става. И до сега не съжалявам, защото болката от предателството може и да е ужасна, но персонално за себе си предпочитам това, пред главата на щрауса. Последиците за семейството ми са ужасни. Смазан съпруг/защото нали се сещате какво последва/, за мен-смазано доверие, любов и самочувствие. Живота оттам нататък никога вече не е същия. Как ще живея оттук нататък нямам идея просто. Съвета ми е следния. Тъй като мъжете са малоумни същества, когато почнат да мислят не с правилната глава е добре още в зародиш да им е ясно, какво биха причинили на половинките си. Най-доброто в случая е максимална откровеност, без нападки, обиди и скандали. Удари го на чувства, признай какво ти е причинило това, което си видяла. Попитай го как би се чувствал той, ако види такова писание от теб, към някой друг. Накарай го да ПОЧУВСТВА. Това е най-правилното, ако искаш да е наясно максимално с последиците, които би причинило едно такова нещо от негова страна. Това ти е шанса да се опиташ да му въздействаш по някакъв начин. Всичко друго би довело до отхвърлящо поведение от негова страна и би го подтикнало към забежки. При това ще се крие много по-добре оттук нататък. Макар че както се казва" Като се дебнем ще се хванем" не е полезно за вашето семейство да се криете един от друг и да се дебнета. Това внася напрежение и нерви, които все някой ден ще ескалират в нещо друго.  Разбира се, нищо което направиш няма да има значение, ако човека до теб не те обича, разбира и подкрепя. Желая ти успех. Тук има тема, доста широка именно за интернет забежките. Прочети я-ще намериш много гледни точки, различни разсъждения и нов поглед по тази тема.

# 184
Случайно преминаваща, нали не говориш за всички мъже?
Съжалявам за това, което ти се е случило, но нека не определяме всички като безотговорни и т.н., щото по тази логика може да вкараме и жените в едни две-три определения, които няма да се харесат.

По мои наблюдения много хора, които изобщо не са съвместими като интереси, емоционалност, разбирания за живота, създават семейства, вярвайки, че с времето ще променят другия. Особено жените имат тази склонност да превъзпитават мъжете си, а тези неща не се случват. А и с появата на децата, често неглижират съпрузите си и нормално отношенията им да се променят и в повечето случай не към добро.

Мое мнение.

# 185
Разбира се, че нямам предвид всички мъже. Съжалявам, ако съм прозвучала толкова крайно, това е може би, защото много ме боли. Естествено, когато се случи подобно нещо, винаги има много фактори и понякога вината не е само у единия партньор. Но когато се "катурне колата - оттам нататък пътища много", както се казва. Съвета ми беше насочен към това да не се чака, за да се поговори открито и честно с половинката, за да няма накрая резултати, като в моя случай. Разбира се има много варианти на това, какво ще се случи после, но аз поне винаги съм била на мнение, че в семейството всичко трябва да е открито и честно като взаимоотношения. Тайните водят до проблеми . Понякога хората просто не си дават  сметка за постъпките си навреме. Успех на всички.

# 186
Все още не съм. Но за съвет : Ако имате неопровержими доказателства, а тя/той не си признава - това автоматично ви прави на глупак/чка . Просто покажете достойнство, щом сте сигурни.

# 187
Все още не съм. Но за съвет : Ако имате неопровержими доказателства, а тя/той не си признава - това автоматично ви прави на глупак/чка . Просто покажете достойнство, щом сте сигурни.

Не разбрах добре този пост,като сме сигурни,какво да си мълчим ли или да действаме???

# 188
Аз, хванах моя мъж в изневяра, която се е случила преди 4 години. Разбрах случайно, без да ровя, без да търся, дори и не подозирах, че може, да извърши нещо подобно. Но, факт!!! И точно този факт, преобърна целият ми живот. 

# 189
Аз, хванах моя мъж в изневяра, която се е случила преди 4 години. Разбрах случайно, без да ровя, без да търся, дори и не подозирах, че може, да извърши нещо подобно. Но, факт!!! И точно този факт, преобърна целият ми живот. 

А би ли прекъснала отношенията си заради нещо, което е останало в миналото?
Винаги съм си мислела за себе си, че не бих. Но не ми е идвало до главата, де...

# 190
Първата ми реакция, беше, да го изгоня, исках, да го накажа, за болката, която ми е причинил.
До някъде успях, но не се почувствах по-добре. Напротив, сринах се още повече, защото разбрах, че това не може да излекува болката ми.
След време се събрахме, благодарение на него и на двете ни деца, и чак тогава проумях, нещо много важно, а именно , че неговото тегло е по- голямо от моето. Ами, ако аз изневеря!!!
НЯМА ПРЕДИ И СЕГА, еднакво гадно е.

# 191

Like_Smoke, ти като пътуваш командировка, запасяваш ли се с презервативи?
Аз все пак реших да не се издавам към момента, а да продължа да "ровя" в пряк и преносен смисъл. Намерих презервативи в сака му за командировки.....чудно за какво ли са му  ooooh! Е поне да не се притеснявам, че ще ми лепне нещо. Сега ще дебна кога бройката ще намалее и ако до този момент не разполагам и с друго, това за мен ще е достатъчно доказателство, че приятелската граница е прекрачена.
Категорично съм на мнение, че бих се разделила с него!!!! Слава Богу мога да кажа, че съм сравнително независима и мисля че бих се справила и без него!

# 192
ОООо, я къде е продължението  на моята тема  Laughing
Не, не съм.  Дори поводи не съм имала с настоящата си половинка. Ама пък си има други трески - това за успокоение само  Joy

Но ако намеря в багажа му презервативи – въобще няма да чакам да ми изневери реално или да продължавам да ровя – директно бих реагирала.

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 16:02 от viliko

# 193
Velvet, съжалявам за откритието ти  Confused
Кога ще е командировката на мъжа ти?

Относно въпроса ти: Аз като ходя в командировка не нося презервативи  Thinking

# 194
Имате си чудесен брак и ще се разведеш, защото мъжа ти кръшка, така ли? Или нямате чудесен брак и това съвсем прелива чашата? Кое от двете? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт