изневярата

• 52 583
  • 965
  •   1
Отговори
# 240
Бих писала, винаги тук, защото никой не крие какво мисли и чувства. Лице в лице, не биха се изрекли такива думи и признания, а именно това на мен  ми допада.
Не ме разбирайте погрешно, споделям, защото съм го изживяла исках просто да споделя с вас горчивия си опит.   bouquet
Е, и аз готвя, пера и чистя, ноооо... като сме четирима е много трудно, много добре казано!!!

# 241
Не мога да разбера защо мрънкате за дрехите??? Хвърлени тук или там, от постовете си, които обменяте из форума не схващате ли, че точно с този "недостатък" са огромен процент от мъжете.

# 242
Аз пък не мога да разбера защо толкова се нищи изневярата като кой знае какво престъпление. Трябва да сме наясно, че моногамията е само за пингвините... Въпрос на лично усещане е какво "залагаш" на партньора и какво очакваш от това. Когато имаш по - реални очаквания  си освободен от разочарование.

# 243
bjørndalen Мога, да отговоря веднага.

Повечето от нас тук имат деца. Защо трябва да даваме лош пример.
 На въпроса:
 Тате защо си хвърли чорапите до вратата,а аз не мога?
 Какво трябва да отговоря?
Обичам и децата  и мъжа си, но за съжаление само на момчетата ми имам право да измрънкам, за да не съм лоша (силно казано).

# 244
Не мога да разбера защо мрънкате за дрехите??? Хвърлени тук или там, от постовете си, които обменяте из форума не схващате ли, че точно с този "недостатък" са огромен процент от мъжете.
С този недостатък са инатливите мъже.   Laughing
Точните мъже схващат, че жена им не им е лична слугиня. 

# 245

бих ги отнесъл към педантите.

относно личния слуга/иня е въпрос на лично самоопределение и отсрешно отношение/поведение.

# 246
Хвърлял си чорапите! Голема работа...Явно сме от различни планети, вече изобщо не ви разбирам...Я се радвайте на живота, оставете тези дреболии! Wink В 1 серия на женени с деца Мег вика на Ал:
-Ал, кога ще подредиш гаража?
-Ми незнам, Мег, може напролет..., все някога...
-Ми добре, Ал, и аз някога ще мина с прахосмукачката...

# 247
Наистина е крайно дразнещо и изнервящо някой да ти мрънка за чорапите  Grinning

# 248
Наистина е крайно дразнещо и изнервящо някой да ти мрънка за чорапите  Grinning

дразнещо е да ти мрънкат!

на мен ми се мрънка, че и повече, за оставена посуда и манджа по масата. старая се да не го правя, но като не ми идва отвъре.... продължава да се случва. веднъж пак получих укори и..... казах:
"аз дудна ли ти, като събирам мръсните дрехи и на трима ви за да пусна пералнята из цялата къща?" от тогава, /сигурен съм, че не й е приятно/ като види, че сме оставили всичко на масата, просто го събира.

# 249
И аз обичам да ми е чистичко и подредено, ама знам, че нема да стане...Стоя и си мечтая за това... ooooh! Знам, че е странно, и че мога да запретна ръкави и да подредя...Понякога го правя, обаче,...ами на другия ден пак е мръсно и разхвърляно. Rolling Eyes Добре, че сме ундърграунд и на никого не му пука особено. Wink

# 250

относно личния слуга/иня е въпрос на лично самоопределение и отсрешно отношение/поведение.
Естествено, че ако мъжът си разхвърля дрехите/чорапите на леглото, под леглото, зад леглото, в коридора, а после очаква те някак по вълшебен начин да се озоват в гардероба му чисти/изпрани, е отношение на господар към личната му слугиня.
Нямам идея как се самоопределя жена в подобни отношения, но определено мъжът има значителни липси.

# 251
Краси - опитвала съм. Облича нещо старо и чисто и ме моли да не забравям другия път............ Joy  как сега да го оставя да ходи като мизерник, събирам и пера...

"Ако не искаш да ги забравям, слагай ги в коша....не мога да помня къде какви дрехи има за пране. Имам и други работи за помнене."
Аз не съм му майка, че да се безпокоя дали ходи като мизерник, клошар или манекен.Това си е негово задължение.   Laughing  Давала съм мнение дали нещо си подхожда по цвят, десен, но да изглежда добре си е негова грижа, все пак е възрастен човек.Децата ми стигаха.    Simple Smile

С този недостатък са инатливите мъже.   Laughing

С този недостатък са инатливите мъже.   Laughing

Естествено, че ако мъжът си разхвърля дрехите/чорапите на леглото, под леглото, зад леглото, в коридора, а после очаква те някак по вълшебен начин да се озоват в гардероба му чисти/изпрани, е отношение на господар към личната му слугиня.
Нямам идея как се самоопределя жена в подобни отношения, но определено мъжът има значителни липси.

Липси, деца и слугини са прекалено тежки думи за подобна ситуация и се радвам, че определено не го приемам аз така. Ако мен мъжът ми ме издържаше и глезеше и по цял ден аз стоях вкъщи - никога не бих си и помислила, че да му изпера дрехите е срамно и слугинско задължение. НО явно ти така приемаш точно нещата, които вършиш и тогава се чудя - защо го правиш? Дреболия от сорта, че си метнал чорапите на земята, вместо в банята - някак не ми е мотив да определя мъжа си като човек с липси. И като гледам - ти си май единствената в темата - определящи така крайно нещата. На фона на това, че си домакиня - звучи още по-абсурдно.

Аз приемам човека до себе си с неговите недостатъци. Това, което обичам в него явно ми дава сили да не се вживявам в тъпотии. Аз съм същата - имам си кусури и се радвам, че и той ме приема, обича и знае как да тушира нещата.

# 252
Мда, и аз така. Grinning

# 253
Тя къде отишла темата,при чорапите ooooh!
Аз преди много се дразнех.Обаче,когато синът ми порасна и ми забрани да му чистя и подреждам стаята вече не ми прави впечатление Grinning
Дори и аз започнах да оставям дрехи по столовете Embarassed

# 254
Вили, ти не знаеш ли, че Катрин е перфектната жена с перфектното семейство  Wink
Затова има право да съди, отсъжда и качва на гилотината всички, които не се вмесват в тези рамки.

Катрин, нищо лично! Радвам ти се на ентусиазма, но малко ми идва в повече цялото това съвършенство  Wink

Общи условия

Активация на акаунт