изневярата

• 52 417
  • 965
  •   1
Отговори
# 480
- всички изневеряващи, които познавам, са ми споделяли, че по едно или друго време в живота си са разбирали, че някой от техните родители за дълго или за кратко не е бил верен на другия родител.

това, вероятно е водата от 4-тия кладенец на "защо са го направили/ят"

а колко ли са тези, които са разбирали и по някакъв начин това им е повлияло да ценят много повече?

# 481
Нофелет, веднага ти развалям представителната статистическа извадка тип всички. Тате си беше хванал гадже, ама със задълбаване така да се каже, чувства, драми, скандали, и прочие.
Мама после и тя си хвана, да му го върне Mr. Green.
Когато бях дете, не разбирах баща си, чувствах се предадена. Сега го разбирам, само не мога да му простя все още драматизма и филмирането, излишни бяха. С гаджето на мама си пиехме кафето Mr. Green.
20 г по-късно, мама и тате още са заедно, и на внуци се радват.
Аз до момента съм в 15 годишна връзка-брак, не съм изневерявала (фантазирането с Бен Афлек нали не се брои Mr. Green).

За да се разкършим и излезем от соченето с пръст и обвиненията, предлагам да обсъдим един интересен аспект на темата.

Хубаво е, че се наиграхте вече  Wink

# 482
За да се разкършим и излезем от соченето с пръст и обвиненията, предлагам да обсъдим един интересен аспект на темата. А именно:

Ролята на семейството и възпитанието на децата за изграждането на принципите на верността и вижданията за любовта у тях. Иначе казано - как се отразяват вечно почукващите наоколо родители на децата си? Или как се отразява на едно дете и въобще на възгледите му върху живота разбирането за това, че освен мама, татко обича да гушка и друга или освен татко, мама обича да гушка и друг.

Давам пример от моя живот - всички изневеряващи, които познавам, са ми споделяли, че по едно или друго време в живота си са разбирали, че някой от техните родители за дълго или за кратко не е бил верен на другия родител.

Ми кажи ти каквихора са станали тези, твоите приятели с изневеряващи родители и как им се е отразило?
Иначе да стигнем до възпитанието чак и сериозните травми на децата – е интересен завои.

# 483
Не знам на децата как се отразява, но познатите ни, за които се разбра, че са изневерявали, се разведоха.
Нито едно семейство не оцеля....
Нямам идея дали изневерите са били еднократни или връзки, не са ни толкова близки.
Но е факт, че не оцеляха като семейства.

# 484

Ми кажи ти каквихора са станали тези, твоите приятели с изневеряващи родители и как им се е отразило?

Едната - на 35 с мъж на 52 и любовник на 30.
Другата - на 28 с два развода, като от единия в другия брак влезе с изневяра и влюбване. След време този втория, който я залюби, я разлюби.
Третият - на 32 - кара го ерген след като изневери на жена си, иска й прошка, но не я получи. Търси нова.
Четвъртият - 34 - той има прекрасен семеен живот на повърхността. Само с мен си споделя за някои игри зад гърба на жена си. Слушам и не се меся. Според мен скоро ще гръмне.

# 485
Ще дам пример от родата/от страна на баща ми/ си без да упоменавам точно кой и какво - мъжът имаше доста любовници, 2 пъти хванат в крачка, 2 пъти му бе простено. Резултата, жена му почина от инфаркт след третото хващане, сина му го мрази/защото смято , че той е уморил майка му/ , но от криворазбран синовен дълг поддържа още връзка с него , колкото да разбере как е. Праволинеен и поледователен е като ненавижда паралените връзки демек изневерите.

# 486
Аз имам една изневяра, която е завършила много зле в моето семейство. Случила се е година преди да се родя. Лицето убива жена си след ревнив скандал. Запознах се с него едва на 14 г., тогава излезе от затвора. Дали му 20 г., щото било в състояние на афект, а не планирано. Имало и други смекчаващи вината обстоятелства. За добро поведение го пуснаха на 15-ата година.

Сега има брак и дете с жена, която е информирана за историята.

# 487
 hahaha Като чета последните три поста, не разбирам за изневяра ли чета или кримка.
Реално, аз пък познавам мног оповече изневеряващи, които не са хванати, отколкото разкрити такива.

# 488
Ми не е смешно , а си е жива трагедия това. Радвам, че го виждаш от смешната страна. Не всяка изневяра завършва така, но нито една не е смешна - "вълнуваща" може би за известно време.

# 489
hahaha Като чета последните три поста, не разбирам за изневяра ли чета или кримка.
Реално, аз пък познавам мног оповече изневеряващи, които не са хванати, отколкото разкрити такива.

Всички хванати в изневяра в някакъв период са били "нехванати".

# 490
И аз не видях нищо смешно. Учудвам се, че на Вили й е чудна връзката "изневяра-престъпление"... Полицейските статистики и последните страници на вестниците са пълни с такива истории. Не казвам, че всеки би убил жена си след изневяра, но определено не е и рядкост.

Всъщност трите основни причините за битови самоубийства са пари, нещастна любов/изневяра/ревност или нелечима болест. Трите основни причини за битови убийства са пари, нещастна любов/изневяра/ревност и злоупотреба с алкохол.

# 491
  Shocked Ма как обичам такива черно-бели изказвания! ooooh! Родителите могат да са вредни за децата си, и 1 за друг, без да си изневеряват. Всичко е относително, както казват Анщайн и Пънки. Wink

# 492
Като мъж ще се изкажа по темата, но подозирам ,че на доста хора няма да се хареса моята гледна точка  Crazy . За мен е изневяра ако имаш чувства към някой друг , но не и ако просто правиш секс с други хора .

# 493
Като мъж ще се изкажа по темата, но подозирам ,че на доста хора няма да се хареса моята гледна точка  Crazy . За мен е изневяра ако имаш чувства към някой друг , но не и ако просто правиш секс с други хора .

Никакъв проблем, стига тази си визия да я споделяш на всяка жена, която има някаква вероятност да се обвърже с теб. Т.е. да й е ясно какъв човек стои пред нея, а не да живее с човек с маска. Дет се вика, да си честен човек Simple Smile

# 494
Ще стигнем до единомислие накрая тука, брау на нас! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт