изневярата

• 52 323
  • 965
  •   1
Отговори
# 630
Ми чакаме те да се изкажеш обосновано и категоpично

# 631
Аха Simple Smile Ок Simple Smile

# 632
Хех, една жена каза, че обмисля да си го сложи извън дома и... как всички замлъкнаха Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Радваме и` се на ентусиазма. Grinning

# 633
Хахах що да сме млъкнали - това е избор в който никой от нас няма правото да се намесва...

nofelet, чакаме твоето мнение - определено ще ми е интересно  Peace

# 634
Айде пак да се включа в тази тема, че може скоро да усетя вкуса на изневярата - може да е сладка.

В смисъл ще изневеряваш ти или на теб ще ти изневеряват  Wink

# 635
Айде пак да се включа в тази тема, че може скоро да усетя вкуса на изневярата - може да е сладка.

В смисъл ще изневеряваш ти или на теб ще ти изневеряват  Wink
На мен вече са ми изневерили, сега е време и аз да запрятам ръкави, .... панталони.  Laughing Но като се знам, май ще си остана само с приказките.  Laughing Абе няма нещо да съм казала и да не съм го направила, но все пак не очаквайте да е скоро, още по-малко пък да почна да обяснявам с подробности.  Laughing А пък и вие кво се правите на света вода ненапита? Мъжете да не изневеряват с мъже бре? Доста от жените покръшкват ама се правят, че не е така.

# 636
# 637
HAPPY_QUEEN , отмъщението не е решение, нито пък е балсам за душата- временно да, но не ти минава. Ако изневеряваш го прави , защото така искаш ти , а не  защото преди това теб са те предали т.е. изневерили.

# 638
# 639
# 640
# 641
 Joy

Втората точка обаче ми е много странна.
Хайде, криза на възрастта или начесване на егото - ясно. Но дори и при тези две нужди - ако нямареален проблем вкъщи - ми се струва малко вероятно ей така да се спортува, поне не в общия случай, където изключвам патологията.

# 642
  • София
Joy

Втората точка обаче ми е много странна.
Хайде, криза на възрастта или начесване на егото - ясно. Но дори и при тези две нужди - ако нямареален проблем вкъщи - ми се струва малко вероятно ей така да се спортува, поне не в общия случай, където изключвам патологията.

Не подценявай кризата на средната възраст - ставаш неузнаваум дори и в собствените си очи  Mr. Green Mr. Green

# 643
Не я подценявам, аз нищо не подценявам. Понякога незначителни неща за другите - могат да бъдат основен проблем за мен.  Wink

# 644

на ум. но се озадачих верни ли са, та прибегнах до калкулатора - 95,2%  Whistling

Wink

Общи условия

Активация на акаунт