изневярата

• 52 496
  • 965
  •   1
Отговори
# 855
 LaughingМи ние тук си говорим, само ти пискаш като баба! Joy Joy Joy

# 856
Ето ви още един поздрав!

"Ние сме тези, които искат да избират,
винаги искат да играят,
но никога да губят."  Wink  Пожелавам го на всички жени!

http://vbox7.com/play:55acf6f0

# 857
ИЗвинявай ама докато се държах мило с мъжете, никой не ме беше взел насеризно. Откакто станах кучка ултима, всички почнаха да се влюбват в мен. За мен това е печелившо поведение и няма да го зарежа. Само така мога да съм победител, а не победен.
Знаеш ли, в повечето случаи това е................. пирова победа.
И какво точно си спечелила с подобно поведение?Няколко мъже повече?
То зависи и какво искаш да печелиш.Ако целта ти е да трупаш мъжки скалпове на колана, да, може би това е начина.
Но, какво пропускаш?
Истински качествените хора не позволяват да са нечия бройка/играчка.
И пак стигаме до това, че само се плъзгаш по повърхността на нещата от живота.
А истински качествените ти убягват.Защото не това е начинът да ги имаш...

# 858
Хайде оставете ме да си "трупам бройки" на спокойствие и да се плъзгам по повърхността.  Laughing

Спечелила съм приятели завинаги, хора на които винаги мога да разчитам. Хора, които ще мислят за мен до края. За мен това е достатъчно, повече не ми е нужно.  Wink Нека остане нещо и за другите.  Wink

# 859
  • Tам през Атлантическия океан

ИЗвинявай ама докато се държах мило с мъжете, никой не ме беше взел насеризно. Откакто станах кучка ултима, всички почнаха да се влюбват в мен. За мен това е печелившо поведение и няма да го зарежа. Само така мога да съм победител, а не победен.
Повече от любов е, повече от чувства. Това е съдба, която трябва да извоюваме сами.

ДА  Peace

О господи, - вздохнула она, - всегда одно и то же! Если хочешь, чтобы мужчина хорошо к тебе относился, веди себя с ним, как последняя дрянь; а если ты с ним обращаешься по-человечески, он из тебя вымотает всю душу.

@Сомерсет Моэм "Бремя страстей человеческих"

И това го е написал  мъж  Wink м/у другото обажавам разказите му Grinning

# 860
АМа моля ви се, мъжете винаги са се отнасяли много мило и човечно с мен. Нямам оплаквания от тях в никакъв случай. Всички се оплакват от мъжете, само аз мога да се похваля, и то доста.  Wink Най-добрите мъже са се паднали на мен.  Wink

# 861
Четейки последните страници, мога да отбележа, че Хепи действително е хепи, пък списващите само се пънат да я убеждават колко е черна и грешна...Какво ви пука на вас тя каква е? За мен най-важното е всеки да е щастлив - по своему.

# 862
Е, тя може да е и най-голямата грешница, и най-голямата щастливка.
Едното няма общо с другото.     Grinning
Няма правило, според което само праведните са щастливи.    Laughing

# 863
Само че в тия опити някак прозира нещо различно, разбираш ли - дай да очерним съседката, ква е мръсница, пък ние какви сме идеални...Грозно чак.

# 864
''Грешница и щастливка''. Става за заглавие на розов роман. Laughing

# 865
Е, защо ние да я очерняме?
Не е като да сме я обвинили безпричинно в нещо....
Тя сама придава такъв облик на характера си.Не сме я принудили ние все пак да признава нещо, сама си казва, че е по изневерите и хич я няма по верността/любовта.

# 866
Ми вие само я подкукуросвате  Joy

Жената е откровена, казва си как ги чувства нещата, как се е случвало при нея, как мисли и обяснява постъпките си. Не ви ли омръзна вече втора седмица да я дъвчете  Wink
Всъщност нейните мисли минават през главите на доста жени. Днес дори е модерно да си такъв.

# 867

Всъщност нейните мисли минават през главите на доста жени.

Не само им минават.  Mr. Green
Ма то ако няма подобни образи, ще има нещастни мъже!!!  Heart Eyes

р.с. Крайно време е да пусна тема за многоженството.  Whistling

# 868
Има ли смисъл, Соте? Всеки мъж иска неговата жена да е само негова, че и любовницата дори трябва да му е верна. Аз искам същото/в смисъл - моя мъж, моите мъже, като цяло всичко да е само мое   Laughing

# 869

Всъщност нейните мисли минават през главите на доста жени.

Не само им минават.  Mr. Green
Ма то ако няма подобни образи, ще има нещастни мъже!!!  Heart Eyes
Така е , Соте, прав си.     Laughing  Добре, че има и такива жени, да има с кого да се разтушават нещастните в брака си мъже. 

Общи условия

Активация на акаунт