Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 47

• 56 582
  • 733
  •   1
Отговори
# 345
И аз изгледах серията! Много силни моменти за Хюрем! И беше готова да спази уговорката с Фирузе!
Смятам,че оттук нататък вече никой няма съмнения: обича ли тя истински!?
Радвам се ,че и на Афифе взе да й идва ума в главата!
Страшно неприятно впечатление ми направи сем. Хатиджиеви  с въпросния брак! От  Хатидже не се разочаровах кой знае колко, но Ибрахим ме  втрещи!Знаем,че той ненавижда Рустем! Да виждаш и да натикаш жената,която някога е значела много за теб,в ръцете на врага си, хич не ми се вижда мъжка постъпка,нито пък кой знае какъв разумен начин да се оттървеш от "главоболията си". За мен тази му постъпка е падение!Много му се събра на човека! Laughing Особено как беше изгонен о т разговора с кадията и султана! Като знаем колко тънко обидчив и ревнив е- Ебусууд е следващият трън в очите му!
Благотворителността на Хюрем няма как да я "подменят" сценаристите,защото тя е факт и е останала в историята! Това дали и какви мотиви и подбуди е имала (както се писа по-напред) е без значение, от значение е само,че си подал ръка на "бедния",без да искаш  нищо от него в замяна!
Не знам Султана дали видя следите от въже на Фирузето(въпреки явното им демонстриране от нейна страна), но знам,че  започна да го гризе съвестта! Това е за мен само едно увлечение(жалко,че нанесе толкова рани на Хюрем), а не любов!
Елена не я чакат добри дни в харема на Мустафа!
Хайде стига толкова,че се олях!

# 346
Здравейте .
Благодаря за преведената серия , по-късно се надявам да я сваля и гледам..
Видях, че е имало пак спорове и дискусии ..все ги изпускам напоследък  Crossing Arms
Много бързо пишете ,едва насмогвам  #Crazy
Ще продължавам да ви следя ,дано успея да се включа в някоя от следващите дискусии които ще се заформят  Peace

Изгледах и аз серията с превод и съм много доволна от развитите се ситуации. Само се надявам скоро да видя Сюлейман отново насаме с Хюррем да споделят любовта си. Фирузето казала ли е нещо на СС за белезите?
Май не си гледала внимателно  Wink .Фирузе не си сложи шала нарочно /когато известиха че идва в покоите и СС/ за да види белезите..така и стана . Той я попита ..тя му рече че е добре ..той се намръщи /знае кой има мотив да и ги причини/ и същата четвъртък вечер , в покоите му беше Ф вместо Хю ,каквото и беше целта на Ф .

# 347
vvi   сем.Хатиджиеви  Joy Joy Joy Joy Joy
относно Хюрем наистина не може да се скрие това което е направила и то със собствени средства !

# 348
  • Сливен
Май не си гледала внимателно  Wink .Фирузе не си сложи шала нарочно /когато известиха че идва в покоите и СС/ за да види белезите..така и стана . Той я попита ..тя му рече че е добре ..той се намръщи /знае кой има мотив да и ги причини/ и същата четвъртък вечер , в покоите му беше Ф вместо Хю ,каквото и беше целта на Ф .

[/quote]
 Да, ясно,мерси за пояснението, сега се сетих  Peace

# 349
Определено султана видя белезите и май затова Хюрем беше наказана,като и взеха четвъртъците  Peace
Чак му се ядосвам на СС-как пък така изведнъж се сети за огледалото и от кого  е подарено и го загризе съвестта.Защо не се сети по-рано,че прави любимата си жена нещастна,а се сети чак когато Фирузе изкоментира,че огледалото е много красиво  Whistling

# 350
Снощи късно прочетах коментарите за Хюрем за това добра или лоша е и
обичали истински султана или всичко е борба за власт .
Първото аз не бих коментирала ,защото не видях добри персони в серияла.
Били са жестоки времена и закони.
Действията на всички са продиктувани от личните им интереси.За всеки един
може да се даде пример.Аз ще дам само един пример. Махи посегна на живота на Хюрем,
 защото и отне любовта на султана
,Хюрем посяга на живота на съперниците си,защото и дърпат
 килимчето под краката,защото брани със зъби и нокти любовта на султана,без която
 любов за нея няма живот,ако валиде се опита да премахне Хюрем, то е защото чу
 нейните закани,то Ибрахим за мен извърши най-жестоката постъпка като
 посегна на живота на невинен човек ,който отгоре на всичко спаси живота на жена му.
Ако е очаквал,че Хюрем ще се почерпи с локумче,добре ,тя е негов враг,но защо не
се намеси като видя,че не тя,а Лео ще умре?За мен лоши са сценаристите,защото ако
историята я обвинява в съпричастност в смъртта на Ибрахим и Мустафа,/което вероятно
 ще видим в серияла/то те я направиха убийца и на измислените герои.
По другия коментиран въпрос дали Хюрем обича султана,след като прочетах романа
на Загребални за любовта на султана съм категорична-да,той я е обичал много.
Но за любовта на Хюрем не съм. Но тъй като тук се коментира серияла  за мен до
 момента ролите са разменени.Любовта на султана не е такава каквато я очакваме.
Особено след появяването на Фирузе.То бяха стихове,то бяха влюбени погледи,а писмото
което и изпрати беше пропито от любов и копнеж за нея ,а  нито ред на законната жена,
майката на децата му.Хюрем обаче многократно доказа,/72 еп.беше върха/че за нея няма живот без любовта на султана.Любовта и е толкова голяма,и толкова истинска,че дори не се примирява и не
иска да го дели с никоя друга.Едно от момичетата спомена ,че никаква жертва не е и е глупост да
 умреш и оставиш децата си без майка заради това,че любимия обича друга.Може за някой да е
глупост,безрасъдна постъпка,а според мен е истинска,изпепеляваща любов заради която си готов
както да убиеш,така и да умреш.
Резнах тези клипчета,за да припомня  моменти те  в който са доказателство за любовта и.

http://www.dailymotion.com/video/xuz8sh_yyyyyyyy-y-yyyyy_shortfilmsfjuci

# 351

Друг откъс

http://www.dailymotion.com/video/xuzsk4_yyyyyyyy-y-yyyyy_shortfilms

# 352
Благодаря за клипа с превода на монолага на Хюрем.
Разтърсващи слова!!!

# 353
Огромни благодарности за превода на 72 еп..

# 354
Прексрасни клипчета си подбрала,много силни моменти  Peace
Липсваха ми да ги видя така,напоследък Султана  е толкова студен към нея,а на тези клипчета така им се радвам  Wink

# 355

Друг откъс

Я, това със стискането за гушата и на султана било похват? Joy (бях го забравила този момент)

# 356

Друг откъс

Я, това със стискането за гушата и на султана било похват? Joy (бях го забравила този момент)
Добре,че не го е прилагал на Нигяр,че щеше да е интересна битка между Хюрем и Нигяр  hahaha

# 357
И една чудесна снимка на Хюррем/Мерием.

# 358
Да,снимката е чудесна-но я вижте диадемата.За чудо и приказ е .Честно казано напоследък все това гледам-бижутата са страхотни.То не бяха пръстени,огърлици,обици и корони .Да гледаш да се ненегледаш.Ако реално са съществували направо цяла каруца бижута newsm53

# 359
  • Сливен
Искам да поставя един въпрос към вас. Може и да сте го обсъждали в старите теми, които не съм изчела. Коментирали ли сте въпроса, защо Сюлейман е така жесток с Хюррем. Нали толкова много я обича? За какво беше тази принцеса, а сега Фируузе? На какво се дължи неговото беразличие към жена му, към любимата му  и единствена Хюррем? Хайде да оставим настрана Садъка и Мария, не помня да им се е обяснявал така, както тези двете. Винаги съм се замисляла...и си го обяснявам по този начин: Може би доказва на себе си или другите, че не е манипулиран от една кадъна. Доказва си, че е Падишах и има свободата да прави и решава каквото си поиска, да бъде с тази,  с която прецени. Понякога съзнателно,но понякога и несъзнателно я наранява. Какво намери толкова в тази принцеса... Хайде Фируузе беше различна, споделяше поезия с нея... Искам да чуя и вашето мнение.

Бижутата наистина са великолепни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт