Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 47

• 56 630
  • 733
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте,
в dox ще се качва ли?

# 331
Привет Kissing Heart  Светъл,красив и цветен уикенд ви желая Two Hearts

Малко клюююки-нки hahaha Heart Eyes

# 332
Здравейте момичета със сутрешното кафе ,отново изгледах каченото от Ани клипче с монолога на Хюрем.Това за мен е най-впечатляващата сцена от гледаните до сега серии.Мистик страхотна си !не съм срещала по-добър превод на Мевляна от твоя!Приеми отново благодарностите ми,а аз отивам да си поплача ! smile3525 txtloves newsm20

# 333
Ох докато ви настигна сте изписали половината тема.

Много се радвам ,че идва краят на Фирузето. Според това което знам Джансу Дере има договор за 10 серии, би трябвало 73 серия вече да изчезне. Освен ако сценаристите не са решили друго. Само да не вкарат Джулия Гозага  Laughing и да влезем пак в омагьосан кръг.

И аз много се надявах,че вече ще я изпращаме Фирузето,но някои от момичетата бяха писали по-напред в темата,че май щя и се наслаждаваме чак до далечната 78 серия  Whistling

# 334
Какво става с тази тема? От сутринта чета, никой не пише, изтриват се цели страници, някакъв спор и нападки .............  Shocked

Аз искам просто да коментираме сериала, героите и актьорите, какво става?  ooooh!

Гледам сериала сама, никоя от приятелките ми не го гледа и мислех, че тук всички сме приятелки които си споделят. Много се радвам на всеки пост с някакво инфо - исторически факти, статии за актьорите, догадки и дори спор коя постъпва правилно и коя яхва метлата.
Искрено се надявам да продължим така ..........  baby_neutral

# 335
# 336
  • Сливен
Изгледах и аз серията с превод и съм много доволна от развитите се ситуации. Само се надявам скоро да видя Сюлейман отново насаме с Хюррем да споделят любовта си. Фирузето казала ли е нещо на СС за белезите?

# 337

Всичко е въпрос на гледна точка.
В очите на едни, Гюлфем е кротка, блага и добра приятелка.
В моите очи е  човек без характер, който няма никакви съпротивителни сили и се влачи по течението. За това я виждаме във възможно най-унизителната роля за една жена - компаньонка на следващата жена на съпруга си. Всички се държат добре с нея, дават я за пример за поведение, но тя е изключително нещастна и самотна.

и аз усещам така нещата, какво е това живуркане, да вземе да се грижи за бездомни деца или нещо такова. За какво и е тая доброта - да гледа само интригите в харема и да мълчи?...........

Съвсем съгласна съм ... това е някак много тъжно съществуване!
Ето например да беше направила такава благотворителна фондация ... изобщо нещо да прави. Тя е султанка, но живее дори по-зле от наложница

# 338
  bouquet :hug:blagodarja i ot men ,hora koj prevezda sega,kam kogo da adresiram blagodarnostite....prijatno gledane i prijaten wikend na vsicki Heart Eyes

# 339
И аза да споделя-рано,рано в събота сутрин изгледах серията.От нея най -силно впечатление ми направи желанието на Хюрем да направи приют за бедните и нуждаещите се.И ей,на разхових нета по този въпрос-да направила го е.Значи се сетих за една думичка ,за която в българския тълковен речник пише следното:себап-м.р, само ед. Остар. Добро дело, благодеяние. Всеки човек трябва да стори някакъв себап.Значи и Хюрем е решила да направи такова добро дело:“…че е длъжен да направи някакво голямо благодеяние, истинско безкористно благодеяние, което да засегне повече хора, да надживее много поколения. Това, което мъдрите побелели старци, които той някога беше слушал да приказват, наричаха себап.”Това пък е цитат от един разказ на един голям българин.
Така ,че изгледайки филма рано рано,се зачудих какъв себап, па макар и мъничък, да направя днес,за да е пълноценен деня ми.
Та така ,който има очи ще  види,който има уши ще разбере Hug
Хубав и ползотворен ден дами и господа! smile3525

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 15:47 от Sause baus!

# 340
# 341
# 342
  • в сърцето на държавата
Здравейте,
къде може да се гледа новата серия  ОН ЛАЙН? Мерси на отзовалите се!!!

# 343
Е, това отпращане на Фирузе е много прозаичен край, обаче пък и Хюрем браво, с един куршум - три заека.
Хатиджето, Ибрахим и Фирузе....

и Нигяр Laughing Joy

# 344
Този потребител качва сериите в дейлимоушън. Май само там останаха неизтрити.

http://www.dailymotion.com/spas196611#video=xuzpob

Общи условия

Активация на акаунт