Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 47

• 56 710
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
Mistik, драго ми е да те "видя" тук!  bouquet

# 451
  • Истанбул
Благодаря! Embarassed Hug

# 452

За да разведрим обстановката поствам 2 коментара от vbox7:

Фиррузе е един дръглив кон,а султанът е дърто грозно магаре! Краката трябва да целува този грозник на Хюррем,а не да я унижава с тая грозотия Фиррузе!

Дърто грозно магаре, ама си го обича... А той си е един типичен мъж в критическата. Султанска критическа. Laughing

Фирузе не е чак толкова грозна...може би целият и вид е умишлено направен така ,че да не засенчва главната героиня.В действителност артиската е симпатяга:

Е сега...нерде Стабол,нерде Ямбол...!!!
Сега изкарахме Мерием грозна,затова Фирузето не била хубава...

# 453
На тази снимка все едно виждам Николета Лозанова без грим.  Laughing

# 454
Аз пък имам предложението: Определени съфорумки с крайно субективно и непроменимо мнение и отношение към Хюрем и др. да престанат да ни го демонстрират и навират.  Да си го запаметят в личния компютър и всеки ден да си го самоотварят, самочетат, самопровъзнасят и пр. си самозадоволяват негативното его. На мен те определено вече са ми неприятни... Да, не всички са чели книгата за Хюрем и аз не виждам нищо лошо тук да се споделя информация от тази книга.  
  #442 Нед.11 Ноем. 2012, 14:56   Много грозно от Ваша страна! Ако имате проблеми с нервите посетете нужен специалист. Тук е свободен форум и всеки има право да пише мнението си. Никой не е длъжен да го променя за да е изгодно за другите. Не сме направени с матрица..за да сме еднакви! И аз не приемам Вашето виждане..но не Ви карам да го променяте..или да Ви гоня от тук.

Т'е на т'ва му се дума съфорумно дУмашно въСпитание и кОлтура, което не може да си удържа невРите, цитирам author/а KATI-P, която ми е заформила диагноза и шепа апчИта: -"Ако имате проблеми с нервите посетете нужен специалист."  А уж KATI-P признава, че тук е свободен форум и всеки (вкл. и аз) имаме право да пишем мнението си, но пък тя ачик ми го оспорва.  

Последна редакция: нд, 11 ное 2012, 16:33 от •ahoy•

# 455
Момичета,хайде да се успокоим и без да се обиждаме!
Тук всеки има право свободно да изрази мнението си,независимо дали съвпада с моето,вашето или което и друго.Коментарите започнаха да стават плоски и хапливи и въобще,защо коментираме външния вид,а не характерите,които оформят нашите любими герой и техните врагове.
Моля ви да се върнем към добрия тон,тук има място за всички...  bouquet

# 456
Мерием пак си е извела мамин Убавеца на разходка. Ама защо и тя като Фирузе го дава на бретонче  newsm78. Да не би това да е последния вик на модата по нашите земи и аз да не знам  Laughing

# 457
  • Burgas
Мерием пак си е извела мамин Убавеца на разходка. Ама защо и тя като Фирузе го дава на бретонче  newsm78. Да не би това да е последния вик на модата по нашите земи и аз да не знам  Laughing

за последния вик на модата и аз не знам, но това бретонче на Мерием не само , че и ходи , но и доста подчертава липсата на такова у мамин Убавец...

момичета , и аз бих се превърнала в убиец (както някои тук се изразяват )на всеки ,който застрашава живота на семейството ми ,и съм повече от сигурна ,че повечето от нас няма въобще да се сетят , за това , че само Бог има право да отнема човешкш живот, и биха реагирали по същия начин ,  но  тук не виждам причини да си поставяме диагнози и обидни оценки , защото никой никого не застрашава, нали ...

# 458

Мерием Юзерли "Жена на годината"

Фотосесия на Мерием Юзерли

http://9colour.com/2012/07/2012-en-iyi-kadin-oyuncu-adaylari/

Тук можем да гласуваме за Мерием Юзерли-най-добра актриса, само някой да преведе как!

Нашето момиче и с бретон и без бретон, все си е хубаво, което не можем да кажем за придружителя й, който неизвестно защо винаги гледа толкова уплашено.

Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: нд, 11 ное 2012, 17:16 от Izabele

# 459
  • Варна
Моля, някоя съфорумка за линк към транзит. Може и на лични. Предварително благодаря.

# 460
едно писмо на Хюрем до Сюлейман:
"На скуката и мъката бях събеседница и пленница на отчаянието.
Палех факлите на моята печал по всички пътища на очакването.
Всеки път птицата Рух  летеше в небесния простор на желанието
с надежда,че някой гълъб ще донесе от вас вест
или облаче ще пролее благодатна капка в долината на жаждата."
а за тези които не знаят коя е птицата Рух тук:
http://www.znania.tv/?p=7106
 Hug

# 461
И аз благодаря за превода! Гугъл превежда ужасно от турски!

# 462
Мистик много благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet
Аз пуснах линка и смятах ,че никой не му е обърнал внимание  Hug ,колко се радвам на превода ,бях пуснала и линк за Гюлфен хатун с нейна рисунка .
Мистик много ми липсваш тук Hug Heart Eyes  bouquet

И аз благодаря,най- стойностните постове,по тази тема ,още от преди години са на Мистик.
Благодаря ,за което.Признавам и аз тайничко пускам постове,та дано някой малко повечко по историческата част да ни осветли Hug

# 463
Темата съществува от 2010 година есента. От момента когато се разбра за този проект.
В нея са слагани исторически факти, публикувани откъси от двата романа за които непрекъснато се говори.  Peace
И да се коментира само сериала няма как да стане.  Wink
А и едва ли повечето потребители ще са съгласни.  Mr. Green

Подкрепям те напълно. В тази тема има страшно много поместена исторически информация и е основното място където си я разменяме. Не помня някога да е имало идея да се коментира само филма.  Няма как да стане просто - след всичките зрънца история събирани от къде ли не и от всички момичета, сега да остане само прехласване  по играта на артистите или ругаене по героите, които са сътворили сценаристите. Просто това не е тема за безкрайно сервиране на кафе сутрин и въздишане по "Сюлюман".

# 464
Някой по-нагоре, беше дал линк на турски за Афифе и аз го преведох, за да имете по-ясна представа за нея  Hug

Мистик, благодарности за преведения текст!

Общи условия

Активация на акаунт