Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 47

• 56 534
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
  • Мюнхен

Това е като подкрепа на моят пост   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Това казах и аз. И ето, че дори и Афифе омекна след тези истини. Една жена, от която всички се страхуват и респектират. Когато фактите говорят и боговете мълчат!!  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Много силна сцена, много силни думи. Хюрем както винаги е блестяща!

# 136

Много добър превод, браво на авторите на видеото!  newsm10

Спокойна нощ!

# 137

[b]violini [/b],добре дошла!Хубаво е ,че сте попаднали на този сериал за да си създадете мнение за турските филми.Те съвсем не са за подценяване.Имат много добри актьори.Умеят да грабнат зрителите с интересни сюжети....гледайте и други такива,заслужава си !

# 138
  • Мюнхен
Ами дайте да обсъдим тогава предстоящите сватби Афифе хатун и Кадията,и Рустем ага и Нигяр  Laughing

Много си права! Защо си траете по отношение на Нигяр калфа? Според анкетата от 45-а тема тя е на второ място след Хюпем по симпатии. Но тук освен мен и още 2-3 човека , никой не смее да пише за нея newsm78
За мен е ясно, аз заради нея като Морозов на амбразурата лягам, ама ми се иска и други да се престрашат smile3521
Вярно, че фенките на Хюрем са много повече, но да им се дадем без бой ли smile3513 smile3521

Аз като фенка на Хюрем ще ти отговоря за Нигяр. Стращно много я харесвам. Тя беше тази, която показа правилният път на Хюрем, която и помагаше с писането на писма, винаги я подкрепяше и и помагаше. До момента в който не се влюби. След това няколко пъти я предаде, беше разкъсана между двамата, но за разлика от останали жени, тя има акъл и знае как да го ползва. Това, което най-много ме дразни в Махито, е че винаги се крие зад другите, винаги разчита другите да се борят за нея. Ако не бяха И, Валиде, Хатидже, Мустафа и т.н. тя отдавна да е забравена. Страхливка! Хатидже пък може всеки да си я работи както пожелае. Затова харесвам Нигяр, защото е силна и умна. Само с Хюрем не може да се мери  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 139
Знаете ли каква е основната роля на Кадията  Shocked Сюлейман иска от него да му посочи начин ( по закон) да се отърве от Ибрахим респективно Великия везир  ooooh!

Izabele в кои руски сайт пускат тези преводи?

# 140
Аз като фенка на Хюрем ще ти отговоря за Нигяр. Стращно много я харесвам. Тя беше тази, която показа правилният път на Хюрем, която и помагаше с писането на писма, винаги я подкрепяше и и помагаше. До момента в който не се влюби. След това няколко пъти я предаде, беше разкъсана между двамата, но за разлика от останали жени, тя има акъл и знае как да го ползва. Това, което най-много ме дразни в Махито, е че винаги се крие зад другите, винаги разчита другите да се борят за нея. Ако не бяха И, Валиде, Хатидже, Мустафа и т.н. тя отдавна да е забравена. Страхливка! Хатидже пък може всеки да си я работи както пожелае. Затова харесвам Нигяр, защото е силна и умна. Само с Хюрем не може да се мери  hahaha hahaha hahaha hahaha

newsm10 Само едно ще добавя - Хюрем и Нигяр предстои да се изправят една срещу друга. Те, до момента не са имали пряк двубой. В зависимост от това как Хюрем ще постъпи с детето, така ще се развият отношенията между тях....а не тябва да забравяме и Рустем. И той е в тази картинка.
Лека нощ на всички Peace

# 141

Гледайте го задължително и ви гарантирам ,че ще забравите и форума, и Сюлейман,дори и съпрузите и децата си.Ха ха ......На мен ми се размина развода и уволнението след 2 седмици неспане .

rotfImbo newsm65

Та въпросът ми е: Тази тема е само в прослава на Хюррем и Султана и тяхната "велика" любов, нали? Инакомислещите мнения не само че не се толерират, а явно се неглижират. Има ли толерантност тук към различните мнения или има непоносимост? Въпросът ми е съвсем добронамерен.

Няма такава толерантност, всеки скача да защити любимия си герой, направо е на живот и смърт.
Ти също не си пример за толерантност, сама ще се сетиш, няма да те цитирам  Flutter Mr. Green.

Да казвам ли пак, че това е само един филм. И то с герои, изградени от въображението на група сценаристи. Действителността е мноооого далеч, дайте малко по-спокойно.

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 23:05 от Анонимен

# 142
# 143
  • Burgas
]

Това е като подкрепа на моят пост   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Това казах и аз. И ето, че дори и Афифе омекна след тези истини. Една жена, от която всички се страхуват и респектират. Когато фактите говорят и боговете мълчат!!  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Щеше да е неестествено да не омекне, Аффифето вече не е кисалата краставица, за която я взехме в началото . Сега очаквам от нея да бъде, като майка за Хюррем. Нали тя е откърмила Сюлейман , няма начин да не го обича и да не разбира, кое е по- доброто за него. Само не ми стана ясно, защо така глупаво се втурна в интригите на Хатидже и сега чак се опомни . Но нищо простено да `и е...вярвам ,че ще се реабилитира.

Когато фактите  говорят , боговете мълчат...но жените гълчат.  Laughing

# 144
# 145

Чий е Великолепният век  Wink

# 146
  • Мюнхен
]

Това е като подкрепа на моят пост   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Това казах и аз. И ето, че дори и Афифе омекна след тези истини. Една жена, от която всички се страхуват и респектират. Когато фактите говорят и боговете мълчат!!  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Щеше да е неестествено да не омекне, Аффифето вече не е кисалата краставица, за която я взехме в началото . Сега очаквам от нея да бъде, като майка за Хюррем. Нали тя е откърмила Сюлейман , няма начин да не го обича и да не разбира, кое е по- доброто за него. Само не ми стана ясно, защо така глупаво се втурна в интригите на Хатидже и сега чак се опомни . Но нищо простено да `и е...вярвам ,че ще се реабилитира.

Когато фактите  говорят , боговете мълчат...но жените гълчат.  Laughing

Тя и валидето омекна към края си. Втурна се защото им повярва, защото бяха много срещу един и в такъв случай се очаква да са прави. Но пък  остана много стресната когато и казаха, че ще жертват всички от харема заради Фирузе. Тогава и тя им каза, че не е съгласна с това!

# 147
Всъщност да, Хатидже е много чувствителна и ранима. Такава натура като нея е изключено да бъде както казват "злобна". И знаеш ли чудя се на феновете на Хюрем които казаха, как султана казал на Хатидже да не се бърка, а не казаха как султана каза на Хюрем: "ти с какво право се бъркаш между Хатидже и Ибрахим, аз не се бъркам ти ли ще се бъркаш?"
Както и да винаги е било трудно да се гледа обективно, всеки има любими персонажи, но нали затова обсъждаме и аз се надявам на вече не толкова крайни мнения. Както на мен не ми убягват понякога по някоя проява на съчувствие от страна на Хюрем към наложниците и както ми стана кофти за Лео, така се надявам и че ще има хора да се опитат да бъдат по обективни и да кажат поне една добра дума за наште герои, но разбира се това е лично мнение и решение на всеки от нас:) А иначе любовта на Ибрахим и Хатидже е една от водещите линии в сюжета и тва ако някой отрече значи е гледал само това което иска да види.

На теб поздрави отново:)

Пействам си ги тук отговорите, че късно разбрах за новата тема, а виждам, че си струва да отговоря на KATI-P и Елена Алексиева

# 148
Елена Алексиева, хубаво мнение от тема 46.

Поздрави

# 149
Добре де, аз имам въпрос.

Огромната част от пишещите тук са яростни защитници на убийцата Хюррем. Имам чувството, че и Султана да убие, пак ще й намерите оправдание. Тези, които гледаме обективно на Хюррем, сме единици и мнения извън славословието на въпросната ПОЧТИ няма.

Та въпросът ми е: Тази тема е само в прослава на Хюррем и Султана и тяхната "велика" любов, нали? Инакомислещите мнения не само че не се толерират, а явно се неглижират. Има ли толерантност тук към различните мнения или има непоносимост? Въпросът ми е съвсем добронамерен.

qphilipova, радвай се, че сме малцинство

Общи условия

Активация на акаунт