Добро утро, чувствителна и ранима -айде бе ,точната дума е ЛАБИЛНА.
За Хатидже все пак има оправдание - болестта й. Сега най-вероятно ще се нахвърлят върху мен феновете й, но аз няма да пиша от какво е болна - сетете се сами.
Дълбока депресия, склон към самонараняване, опити за самоубийство, на моменти маниа за величие сменяща се със самосъжаление,хистеричен плач и т.н ,ако живееше сега щеше да си пие хапчетата и всичко да е наред. Тогавашните лекари, не са имали тези знания и лекарства .
Единственото което, трябва да и се признае е - не е самовлюбена, човек който обича само себе си никога не посяга на живота си.
Селма много добре играе ролята си-човек с психично разтройство.Каква е била истинската Хатидже можем само да гадаем.............
Ти ме накара сериозно да се замисля. Досега не гледах на Хатидже като човек, страдащ от депресия. Но имаш известно право. Поведението й понякога пасва на симптомите на депресията. Само че не смятам, че депресията й е чак толкова дълбока, за да се нарече психично разстройство.
Аз лично намирам Рустем за въплъщение на чистото зло. Няма съвест, няма чувства, само жестокост в най-изчистена форма. Той е типичният психопат.