Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 47

• 56 565
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
Емел ,Ани благодаря за трейлъра!   bouquet   bouquet
Ферузе със сигурност ще остане ако договора и е до 77 епизод Confused ,дали Ибрахим ще удържи на джентълменската си дума или ще се опита да изиграе Хюрем? Кой ли се среща в края на трейлъра с Фирузе ?... newsm78

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 20:49 от trendafilka

# 256
  • Атлантис, Галактика Пегас
Трейлърът вече е преведен и е качен. В момента, в който го публикуват ще дам линк тук  Peace
А дотогава искам да ви пусна един невероятен монолог на Хюррем от 72 серия, който достига до вас благодарение на чудесния превод на Мистик  newsm51  love001 smile3501 Думите, които са използвани са по Мевляна. Просто не виждам, кой друг би превел Мевляна по добре от Мистик  Hug
Аз лично се разплаках на този момент
 Sad

Великолепният век 72 епизод - монолог на Хюррем
хайде де.. кажете сега че Хюррем иска власт... че не обича никой... Топка е във вашето поле.
Тук тя не говори пред никой... говори пред Създателя... не се преструва, не играе.
Смята че го изгубила, смята че всичко е свършило... в крайна сметка за нея той е Живота... губейки него- губи Живот... Дали това че оставя децата... е в крайна сметка в такъв момент... много от нещата са различни.

# 257
  • София
Трейлърът вече е преведен и е качен. В момента, в който го публикуват ще дам линк тук  Peace
А дотогава искам да ви пусна един невероятен монолог на Хюррем от 72 серия, който достига до вас благодарение на чудесния превод на Мистик  newsm51  love001 smile3501 Думите, които са използвани са по Мевляна. Просто не виждам, кой друг би превел Мевляна по добре от Мистик  Hug
  Sad

многооо благодаря,страхотни сте,  smile3525 smile3525 smile3525

# 258
Мистик Hug Емел Hug Ани Hug

# 259

Благодаря ви, момичета, за превода   bouquet

Хвърлям по едно око и на ТВ7. Припомних си един забравен момент - докладваха на Ибо, че султанката му е жива благодарение на Лео и Матръкчъ. Това, обаче, изобщо няма да попречи на "великият" след няколко серии да убие Лео.

Султана - Част от величието на султана е в неговата преценка на хората. Слага най-добрия с който разполага на точното място. Запазва този, който му е по-нужен. Колкото и да му е полезен Ибрахим идва момент, в който той ще нанася повече вреда, отколкото полза. Султана изпитваше големи угризения след като позволи изпълнението на смъртната присъда на Искендер. Сигурно ще са много по-големи когато дойде ред на Ибо. Ето още една черта на султана - жертва всичко в името на империята или престола си (май двете са едно и също) . Незнам какво му намирате "безцветно", но той е като енигма - там е, вижда се, гледа, ама я се опитайте да обясните какво чувства и защо прави това, а не онова.

Няма да се учудя, ако нощите с Фирузе са си били само поеми. Нали се е считало, че след като принцовете получат хареми, репродуктивните задължения на султана се приключили.  Joy

# 260

Султана - Част от величието на султана е в неговата преценка на хората. Слага най-добрия с който разполага на точното място. Запазва този, който му е по-нужен. 

Няма да се учудя, ако нощите с Фирузе са си били само поеми. Нали се е считало, че след като принцовете получат хареми, репродуктивните задължения на султана се приключили.  Joy
Joy Joy Joy
ама ни е хубав султана Blush
Харесват ми постовете на бггърл22 и зазо  bouquet
Всичко е много просто ,искаш ли нещо -бориш се ,не ти ли стиска-губиш го !

# 261
Благодаря за всичките преводи.Както споменах и по-рано не мога да чета всичко, но хвърлям по едно око.Според мен Ибрахим ще плъзне Хюррем, няма да и се даде толкова лесно.А тя пък беше готова да жертва всичко.Интересен епизод се задава, но аз с нетърпение чакам превода на епизод 72, от който съм видял само преведената част на Мистик.
Все пак се надявам да приключим с Фируузето още в 73 епизод, много банално стана това.Според мен сега Афифе ще мине на страната на Хюррем (не знам дали вече не е станало нещо такова, не съм гледал 72 епизод) Simple Smile

# 262
Трейлърът вече е преведен и е качен. В момента, в който го публикуват ще дам линк тук  Peace
А дотогава искам да ви пусна един невероятен монолог на Хюррем от 72 серия, който достига до вас благодарение на чудесния превод на Мистик  newsm51  love001 smile3501 Думите, които са използвани са по Мевляна. Просто не виждам, кой друг би превел Мевляна по добре от Мистик  Hug
 Sad

Мистик & Ани благодаря ! newsm51 smile3525 newsm45 smile3501
Този монолог е балсам за душата ,прекрасно,прекрасно,прекрасно.... smile3501 txtloves

Аз също се разплаках ... много хубави и стойностни стихове на Мевляна. Ето това е истинската Афифе хатун - дойката на Султана ... вече ми харесва такава. До сега ми се чернееше пред погледа не само с дрехи, но и с поведението си. След тази сцена вече ми е симпатична .... непристрастна и справедлива!

# 263
  • Сливен
Добра вечер! Прекрасни мнения чета в темата. Благодаря за преводите Hug
Аз нямам търпение да разкарат Фирузето и най-накрая да разбера за този прословут татос. Монолога на Хюррем го изгледах няколко пъти. Също като вас се радвам на промяната при Афифе.
Ох,да идват вече сериите, че хич не мога да чакам от вълнение.

# 264
# 265
Според мен Ибрахим ще плъзне Хюррем, няма да и се даде толкова лесно.А тя пък беше готова да жертва всичко.

Че не бива да й се дава лесно, е ясно че трябва - тя е непредсказуема...Но може и тя да го хлъзне, не се знае..ще видим... Naughty  Rolling Eyes
Тя знае или поне ще разбере сега той колко държи на това дете и затова му предлага тази сделка. Гнусното е, че изобщо го прави...Очаквах благородство в този случай...!
Но все пак ще спра дотук, защото съм наясно, че трейлърите ''лъжат''..

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 21:40 от Елена Алексиева

# 266
  • Burgas

хайде де.. кажете сега че Хюррем иска власт... че не обича никой... Топка е във вашето поле.

.

не, не ...няма нужда , оставете сега топката !
Не си играйте с душевните преживявания на Хюррем !Толкова е лично ! Дали някой  друг може да разбере  това, което е в душата `и, едва ли. ...приживяното от нея не може да се опише с думи ...то може само да се почувства ...толкова много болка , че колкото повече коментирам , толкова повече ми се иска да кажа. Оставете поне тези `и преживявания без коментар -Така ще бъде по- честно .Аз специално нямам думи .

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 21:49 от PIPINA127

# 267

не, не ...няма нужда , оставете сега топката !
Не си играйте с душевните преживявания на Хюррем !Толкова е лично ! Дали някой  друг може да разбере  това, което е в душата `и, едва ли. ...приживяното от нея не може да се опише с думи ...то може само да се почувства ...толкова много болка , че колкото повече коментирам , толкова повече ми се иска да кажа. Оставете тези `и преживявания без коментар -Така ще бъде по- чесно .Аз специално нямам думи .

newsm10

# 268
Прави ли ви впечатление,че Ибрахим и СС не са така близки откакто султана разбра за изневярата въпреки,че Хатидже и пашата демонстрират уж семейно щастие.Все по-рядко ги дават да разговарят/имам в предвид за лични отношения,а не за държавни дела/.Султана имам чувството,че вече гледа всяко решение и постъпка на Ибрахим с недоверие.Рустем все повече му влиза под кожата и като,че ли му е по-доверен и повече се вслушва отколкото в пашата.Може и да греша незнам .Вие какво мислите ? newsm78

# 269
Прави ли ви впечатление,че Ибрахим и СС не са така близки откакто султана разбра за изневярата въпреки,че Хатидже и пашата демонстрират уж семейно щастие.Все по-рядко ги дават да разговарят/имам в предвид за лични отношения,а не за държавни дела/.Султана имам чувството,че вече гледа всяко решение и постъпка на Ибрахим с недоверие.Рустем все повече му влиза под кожата и като,че ли му е по-доверен и повече се вслушва отколкото в пашата.Може и да греша незнам .Вие какво мислите ? newsm78

Не грешиш...уви..същото мислим..Султанът наказва с мълчанието си и Ибрахим...Но така е станало..
Пътят на Рустем към Султана не беше никак честен и безкористен, меко казано.., но чак да се вслушва..едва ли би направил втори път тази ''грешка"..Сега той слуша Ебусууд ефенди!

Общи условия

Активация на акаунт