Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 47

• 56 562
  • 733
  •   2
Отговори
# 360
ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ ЗА ПРЕВОДА НА ЕПИЗОДА!
ВЕЛИКОЛЕПНИ СТЕ! newsm51 Two Hearts Two Hearts

# 361
violini и аз съм си разсъждавала и единственото логично обяснение е ,че тогава просто времената са били такива.Може би той не го възприема като изневяра  Rolling Eyes Мислела съм го още когато Хюрем раждаше,а той прекара нощта с Мария.Тогава беше отвратителна постъпка,но не си пролича той да изпитва някаква вина или да е гузен.Може би е било нормално в онези времена да се държат така  Peace

# 362
За фенките на Нигяр  Laughing Има статия, че Нигяр намерила своя Гюл ага. Не гарантирам, че съм разбрала ама са я виждали с Енгин напоследък.

http://www.gloria.rs/filiz-ahmet-492

# 363
След 14 часа дейлито най-после публикува монолога на Хюррем  Laughing  hahaha Добре, че не трябва да разчитам на тях за всичко. Слагам линк за дейлито в случай, че не сте успели да отворите другия линк, който сложих.

http://www.dailymotion.com/video/xuyzuc_yyyyyyyyyyyyy-yyy-72-yyy … yyyyyy_shortfilms

# 364
Много ми е интересно как ще излезе Фирузе от серияла?
Ако се окаже вярна подсказката във фрагмана,че напуска след
сделка между Ибрахим и Хюрем,
и той предпочете детенцето си от любовницата, избавяйки най-
големия си враг от новата изгора на султана, на която всички залагаха
и се радваха,че успя да забие нож в сърцето на Хюрем, ще бъде най-благородното
 нещо,което е извършил и май единственото,с което ще се издигне много
в моите очи /Не че е много важно /
Обикновено обаче това ,което подсказват във фрагманите е подвеждащто .
Не ми допада такова безлично напускане на серияла при нашите очаквания за сериозна развръзка.

# 365
Живот зад камерата  Simple Smile

# 366
За фенките на Нигяр  Laughing Има статия, че Нигяр намерила своя Гюл ага. Не гарантирам, че съм разбрала ама са я виждали с Енгин напоследък.

http://www.gloria.rs/filiz-ahmet-492

Правилно си разбрала newsm10
Изречението е: "македонската актриса Филиз А. , която изненадващо се оказа в центъра на събитията в двора на Сюлейман Великолепни, напоследък се вижда с Енгин Гюнайдън, колега от сериала."

Ами , той си падна по нея дори като евнух smile3503 Но може ли да го съди човек - хубавица си е тя Hug

# 367
zuzka88,
естествено ,че е било нормално да разнообразява живота си,
защо иначе ще храни 300 наложници?
За хасеки е задължителен четвъртъка,а през другото време
коя му прати валиде или която си пожела е.И вероятно хасеки
не го е правила на въпрос.
Е ,ако хасеки му е много на сърцето и халвета с нея най-много му
 се услажда ще я  привиквапо-често . hahaha

# 368

От руска фенка  smile3501

# 369
За тези, които предпочитат серията на руски, слагам линк за теглене  Peace Всъщност е била готова още вчера, но едва сега я видях.

Muhteşem Yüzyıl 72.Bölüm (русские субтитры) HD.torrent

# 370
Бижута вдъхновени от ВВ.

# 371
# 372
Благодаря за превода на епизода  bouquet!
само че имам проблем с пиратите и бих помолила някой при добро желание и възможност разбира се да ми прати по скайп вече изтеглената серия или дайте друг сайт за сваляне.Благодаря предварително на отзовалите се!

# 373
[ Laughing
 Няма ли кой да хване "плетката"на Ибрахим паша?

# 374
violini и аз съм си разсъждавала и единственото логично обяснение е ,че тогава просто времената са били такива.Може би той не го възприема като изневяра  Rolling Eyes Мислела съм го още когато Хюрем раждаше,а той прекара нощта с Мария.Тогава беше отвратителна постъпка,но не си пролича той да изпитва някаква вина или да е гузен.Може би е било нормално в онези времена да се държат така  Peace

И аз така мисля.Негово задължение като султан и мъж е да бъде полигамен.Това ,че след Хюрем той става моногамен,според историците е прецедент.

Ани благодаря за султанската колекция,просто се чудя какво да си избера! smile3521

Мисля,че първия пръстен подарен на Хюрем от султана-този в средата със зеления камък е прототип на прочутия елмаз Кашъкчъ.

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 19:24 от Sause baus!

Общи условия

Активация на акаунт