Коледа 2012- 2 част

• 80 015
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
  • Балчик
mamaeli8000, добре си се справила с украсата. Peace Със захарно тесто стават най-красивите сладки.

# 241
Абе момичета, много ви моля, дайте рецептата за АКК. Рових, рових не я открих.  bouquet
Не ме бийте много, моля smile3560

# 242
  • София - Младост 1А
Абе момичета, много ви моля, дайте рецептата за АКК. Рових, рових не я открих.  bouquet

Ако не се бъркам - първа страница, втори пост, първи линк - Английски коледен кейк, от Джемма и стъпка по стъпка, 6 седмици преди Коледа

# 243

Ако не се бъркам - първа страница, втори пост, първи линк - Английски коледен кейк, от Джемма и стъпка по стъпка, 6 седмици преди Коледа

Мерсиии...пак отивам в първия пост. Аз по принцип съм от хората, които първо изчитат, после питат, ама тоя път нещо не ми се получи намирането  Hug

# 244
  • Балчик
Точно така - на първа страница е, във втория пост, където са всички рецепти. Peace

# 245
Точно така - на първа страница е, във втория пост, където са всички рецепти. Peace

Благодаря, аз пък четох само първия пост.  Simple Smile

# 246
  • До Балкана
Оле, докато мигнах и вие сте преполовили втора тема!  Heart Eyes

# 247
Да, ви отговоря - Коледен Благотворителен Базар организиран от Фондация Нашите недоносени деца /имат сайт/ - давам линк: http://premature-bg.com/koledenbazar.html
А ако отворите линка под моя пост /подписа ми/, ще откриете блотга ми и там съм описала в статия с какво ще помогна аз: http://blognaelena1.blogspot.com/2012/11/2012.html
Дано съм полезна.

# 248
От днес в Кауфланд марципан - 100 г за 0,99 лв.

# 249
  • У нас
Привет ,майсторки! Вдъхновена от темата и проследявайки я от миналата година направих доста коледни сладки и изненадах любимите си хора.Огромно благодаря!
Имам въпрос относно марципана от Кауфланд.Миналата година си взех такъъв от Лидъл ,за да го ползвам за украса,но когато го отворих видях ,че е залят с шоколад ,опитах го/ужасно вкусен/и реших ,че нещо съм объркала/чела -недочела/ и този не е за украса ,а за хапване........... Сега чета отново и го виждам на снимки и отново съм в чуденка  newsm78  как да се възползвам от него,защото за украса на сладки правя фондан Варна и ми отнема доста време , а това е готов продукт. Може ли този марципан да се оцветява  в ярки коледни цветове и как постъпвате с него??????????? Предварително благодаря за отговорите   bouquet

# 250
pipi_lota миналата година използвах този марципан за щолените, като предварително обелих шоколада. Не съм пробвала да го разточвам и оцветявам.

# 251
здравейте момичета, тази година за първи път реших да правя АКК и искам да ви попитам с какъв диаметър е най-удачно да бъде формата за печене на АКК по рецептата на Джемма?

# 252
Не е ли по-лесно да се купи мъничко /500гр./ готов бял фондан, вместо марципан и да се бели? аз за пръв път чувам за тази технология с марципанчетата....  newsm78

# 253
Не е ли по-лесно да се купи мъничко /500гр./ готов бял фондан, вместо марципан и да се бели? аз за пръв път чувам за тази технология с марципанчетата....  newsm78
и аз не съм използвала маршипан до сега, фондан не обичам та така си хапваме вкъщи, но марципана какво точно го правите? newsm78

# 254
  • На планетата Земя
mimi000, няма стандарти. Трябва да ти е такава формата, че да може да расте повече на височина.
Може би диаметър около 20, височина минимум 10 см...

pipi_lota, наситени цветове може да се получат само с роял айсинг. Но и с марципана става декориране, ето нещо примерно от нета:

Продава се и марципан без шоколова глазура. С него може и да се покрие АКК преди поставяне на фондана.

Общи условия

Активация на акаунт