Каква кръвна група сте?

• 22 725
  • 237
  •   1
Отговори
# 60
# 61
не само, че е възможно, а АБ и 0 са единствените варианти за кръвна група, на родители от които единия е А, а другия е Б. Ако ти или брат ти бяхте кйръвна група А или Б, щеше да е съмнително.
Нещо си се объркала. Майка ми е А, баща ми е Б, а и двете със сестра ми сме А.
Пртоверих го и на калкулатора, който е дала Не се сърди човече. Излиза точно каквото и аз си спомням, че на един родител с А и един с Б са възможни и 4-те групи.
Помисли си пак за приятелката ти и детето и, може да си е точно от мъжа и.

# 62
  • Сопот, Пловдив
не само, че е възможно, а АБ и 0 са единствените варианти за кръвна група, на родители от които единия е А, а другия е Б. Ако ти или брат ти бяхте кйръвна група А или Б, щеше да е съмнително.
Нещо си се объркала. Майка ми е А, баща ми е Б, а и двете със сестра ми сме А.
Пртоверих го и на калкулатора, който е дала Не се сърди човече. Излиза точно каквото и аз си спомням, че на един родител с А и един с Б са възможни и 4-те групи.
Помисли си пак за приятелката ти и детето и, може да си е точно от мъжа и.

Да, грешката е моя, мислела съм за обратния случай - родител 0 и родител АБ, могат да имат само деца А или Б кръвна група, при родители А и Б е така както си написала. За приятелката е сигурно, там е смятано и в комбинация с резус факторите, единствения вариант е да са й сгрешили в болницата кръвната група на детето.

# 63
.... например родител с кръвна група 0 и родител с кръвна група АБ могат да имат деца само от А или Б кръвна група.

аз съм така- А, родителите ми с 0 и АБ съответно.

и като правите статистиките Twisted Evil  - аз и големият ми син/също А/ сме  ужасно алергични към ухапвания от бълхи. това лято при поредната атака  Mr. Green, алерголожка при която ходя ме пита коя кръвна група съм. после каза, че си правела лична статистика от 20 г  - и почти всички, които ги хапят бълхите, били А кръвна група.

# 64
Б плюс, гледам в Азия най-често се среща, баща ми е 0+, майка ми АБ.
Те не случайно очите ми са бадемовидни... Joy

# 65
0- съм аз, а съпружието е В-. Дечкото не го знаем (ясно е, че е или 0, или В и е с отрицателен резус фактор), но така но око преценявам, че на тати се е метнало Laughing

# 66
Я, аз съм била най-рядката в света  Laughing

Става въпрос за истинска кръвна група, а не метафорично казано  Simple Smile
Какво е метафоричното значение? Не бях чувала и ми стана интересно.

# 67
Цялото семейство - 0+ Grinning

# 68
Цялото семейство - 0+ Grinning
И ние така.

# 69
А-

И двамата ми родители са с тази кръвна група и отр. резус фактор.

# 70
Не знам  Embarassed

# 71
  • Кьолн
Аз съм 0+, съпругът ми е АВ значи децата ни са или А или В. Благодаря ви,това не го знаех

# 72
Тъкмо се зачудих каква кръвна група ще е бебето и вие сте писали  Grinning
Аз съм 0+, като майка ми, милото е AB-, не познавах друг с такава Simple Smile
Значи бебето би трябвало да е + А или Б, така ли?
Повечето хора около мен, които съм питала, са се оказвали 0+.

# 73
Ео, бебето ще е или А, или В. Възможни са и двата резус фактора  Peace

# 74
Ааа, аз си мислех, че плюсът бие минуса  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт