Отново заедно с проектите на Махсун К., Берен С. и колеги в турския ефир

• 51 254
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
 Тара, радост за очите и душата ми, ЧРД!

Бъди здрава, щастлива и късметлийка!

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 76
Тара Hug newsm59
Здравето и щастието да не те напускат никога.

Тара с това клипче ти пожелавам приятна вечер и весел празник
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 19:54 от вили-72

# 77
Тара, слънчице newsm51. Пожелавам ти живот и здраве, радост, много обич, споделена любов и всичко, което си добавиш! Тази бутилка с вино непременно ще я изпразним, докато гледаме филма Grinning.

Милена ни е оставила една хубава песен, която много ми прилича на наша народна:

Милена: "И с пожелание за една хубава седмица, още една песен от „Не се измъчвай заради мен”, изпълнена от Айшенур Коливар и със заглавие „Ей, бунтовнико!”"
Benim İçin Üzülme Müzikleri Ayşenur Kolivar - E Asiye
http://www.youtube.com/watch?v=Uf27O5-Hixw&feature=plcp

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 19:36 от Iva49

# 78
   Тара, миличка, Честит Рожден Ден!

Приятели са тези, които идват,
     когато всички си отиват.
     Приятели са тези,
     които те разсмиват!
     И в този хубав ден,
     на този весел ден рожден,
     поклон огромен ти даряваме
     и най-искрено те поздравяваме!b]

Момичета, ще има ли линк за гледането, за да не се връщаме на първа страница?
  Хайде Чао набързо да доготвя манджата и да сядам.

# 79
Силве много чевръсто това коте и явно прави хубави масажи ама и аз като Муци предпочитам някой Убавец. Уж болна а за какво си мисля Embarassed

Скрит текст:

# 80
   Момичета, дават озета, но започна да цикли. Не знам дали ще може да се гледа. Аз май ще изчакам качването в дизито.

# 81
И аз ще гледам утре,и без това не съм гледала еп.1,така че ми се събират две серийки.А и тази вечер нета ми стачкува.
Скрит текст:

# 82
Вили, Муци, аз засега оставам, не знам до кога. Да се оплача, няма ми ги хубавите цветове, всичко е по-тъмно. Дали не е от моето екранче, утре ще разбера.
Вили, много ме зарадва с тези снимки! Hug За сега: Чао!

# 83
Аз ви казвам спокойна нощ и вълшебни сънища

# 84
Тара Честит Рожден Ден !!!!!   Hug

# 85
Ниази страда, вместо него-брат му си отива..., но може ли да не вижда, че Буке я нападат несправедливо! Нито добра дума, нито жест за успокоение! Май не случи момичето на мъж. Ще видим по-натам.

# 86
ТАРА Hug, джанъм,
Вярвай в трудните моменти, смей се когато тъжиш.
Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш.
Живота казват е игра, в която все някой побеждава.
И понеже ти си широко скроен ЧОВЕК, да победиш ти пожелавам!

ТАРА Hug и момчето е готово за празника ти  Heart Eyes
Скрит текст:
Виж как те търси с поглед! Ама ти още ли не си готова??? ooooh! newsm51  love001

ВИЛИ  Hug в твоя чест завъртях вълшебното кълбо и като прочетох за КОГО си мислиш, видях, че почти си оздравяла. Само така, ти си мъжко момиче, няма да се дадеш на един вирус, я! Heart Eyes
Това е за теб! Оправяй се бързо, че май и момчето го заболя глава да те мисли  Hug
Скрит текст:

# 87
Момичета, ако някоя от вас е на линия и е гледала филма, кажете ми колко е като продължителност??
  bouquet Hug
ДИДИ  Hug липсваше ми твоето кафенце в 15.00 ч. , но въпреки всичко си мислех за теб! Simple Smile

# 88

Joy Joy Joy То бива телепатия, бива..., ама ние наистина почваме да мислим в една посока! Joy Joy Joy Аз пък скоро се сетих за вентузите на баба ми и гледам .... огнен масаж... hahaha

http://salonite.eu/index.php?page=s_54

За довечера няма да стане, ама до следващия вторник ...а, дано! Иншаллах! Hug Heart Eyes

newsm10 mamata48 Hug, отдавна те "подушвам", че сме от една порода, ама този път и ти го потвърди!  love001 newsm51

# 89
   Силве, до 21 почти беше озета-повторението. Все още го дават но при мен точно сега зацикли нета и не знам кога ще свърши.
   Отново запленяваща актьорска игра, но след малко повече.

Общи условия

Активация на акаунт