Отново заедно с проектите на Махсун К., Берен С. и колеги в турския ефир

• 51 259
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, Щастливки Hug
ВИЛИ  Hug благодаря ти за чая, тези дни е много полезен.
ДИДИ Hug и от твоето кафе не се отказвам, джанъм. "Четейки" за красивата Берен си е цяло удоволствие.

Слънчев и спорен ден  Hug Hug
mamata48  Hug къде се покри така, пиша ти Неизвинено отсъствие, така да знаеш Crossing Arms Heart Eyes

# 61
# 62
Силве Hugи чая не ми помага.Пазих се,пазих и накрая ме пипна някакъв вирус.Направо съм като премазана.Днес се прибирам у дома да се лекувам че покрай мен са болната и две малки деца.
Чао за сега като се прибера ще пиша а ако съм добре и филма може да гледаме заедно Hug Hug Hug

# 63
  • София
Здравейте, по повод вторника и втория епизод на НИЗМ, ето тук информация, линкове за снимки, резюме на 2-ри еп. и поздрав.

http://www.atv.com.tr/haberler/2012/11/09/benim-icin-uzulme-ekibiyle-hopadaydik
С екипа на „Не се измъчвай заради мен” в Хопа!
Скрит текст:
Актуализация: 15:26; 9 ноември 2012 г.; петък
Вие току-що се запознахте с „Не се измъчвай заради мен”, но екипът от месеци вече се е преместил в община Хопа, провинция Артвин. Казват, че изпитват удоволствие едновременно от това да са сред безкрайната зеленина и синева на Черноморието, и от това да вземат участие в един амбициозен проект, който разказва истински житейски истории. Посетихме снимачната площадка в Хопа на новия и амбициозен сериал на ATV…
Сериалът „Не се измъчвай заради мен”, чиято история е написана от Махсун Кърмъзъгюл и който е под неговата главна режисура, започна по ATV на 6-ти ноември. Зрителите току=що се запознаха с този сериал, но екипът е започнал работа по него още преди месеци. Сериалът пресъздава една Черноморска драма и още от изминалия месец юли се заснима в регионите на Трабзон, Истанбул, Карс, Артвин, Ризе, Батуми и в Англия.
Гостувахме на снимачната площадка в Хопа, провинция Артвин, когато оставаха няколко седмици до началото на сериала, т.е. в периода на върховно вълнение на актьорите, което озаряваше всички.
Екипът се е установил още от месец юли в Хопа. Оттук заминават и се връщат и за снимките в други градове и държави. Два хотела на брега в Хопа са ангажирани от екипа на сериала, всеки актьор е създал в хотелската си стая свой собствен свят, а хотелския апартамент се превърнал в едно малко студио. От хотелският персонал до производителите и търговците в общината, вече всички са станали част от екипа.
Сценарият се различава от създадените до ден днешен творби за Черноморието. Актьорите, с които разговаряме на снимачната площадка, подчертават точно тази разлика: „Този сериал не е от вида на анекдотите за Темел, Фадиме, Идрис и Дурсун. До ден днешен са създавани Черноморски герои, за които винаги е преувеличавана забавната им страна. И ето ние излизаме пред зрителите с една Черноморска драма, която е отражение на реалния живот.”
В главните роли до такива майстори като Рана Джаббар, Юнал Силвер, Бейазъд Гюлерджан, Неджмеддин Чобаноглу, Саджиде Ташанер, Рючхан Чалъшкур са и успели актьори като Тансел Йонгел, Фулия Зенгинер, Ерен Хаджъсалихоглу и Йойкю Челик, който прекарват на снимачната площадка на сериала от ранните сутрешни часова, понякога и до следващата сутрин. Но никой не се оплаква от условията на работа в този район, изпълнен с грабваща очите зеленина и синева. Даже напротив, удоволствието за актьорите се възвръща, като се добавят усмихнатите лица на отдадените на работата си сред вълните на Черно море хора, който са и услужливи и остроумни. Ако приключат рано, вечерите се събират и ядат риба в използвания през деня и за снимките ресторант на Фикрет. Ако е в настроение Тансел Йонгел свири на баалама и пее народни песни. Според нас, най-хубавото чувство да бъдеш част от един екип от 150 души от средата на месец юли до сега, Тансел Йонгел обобщава така: „Знаете ли коя е най-голямата разлика между Хопа и Истанбул? Тук имаш повече време, за да бъдеш човек…”
Продължава в YENİ AKTÜEL (Йени Актюел)…
(YENİ AKTÜEL, Ипек Дуркал,  08.11.2012)
Още копия от статии и публикации, както и снимки от снимачната площадка и премиерата на „Не се измъчвай заради мен” в официалната Фейсбук страница - http://www.facebook.com/benimicinuzulmetv

http://www.haberturk.com/medya/haber/792760-ahmet-hayatta-kalabilecek-mi
Ще оцелее ли Ахмед?
Продължава от вълнуващото мястото, където е спрял ….
Скрит текст:
(Нещо като или може би ... абе Резюме на 2-ри еп.)
10 ноември 2012 г.; събота; 07:22:10 ч.; Актуализирано: 07:22:31 ч.
„Не се измъчвай заради мен”, който е по история на Махсун Кърмъзъгюл и под неговата главна режисура, продължава от вълнуващия момент, където е спрял.
В края на първия епизод тема за голямо притеснение стана, дали простреляният Ахмед ще оцелее и точно тогава епизодът завърши.
Ето, какви ще са преживяванията във втория епизод на сериала:
АХМЕД, СЕ БОРИ ЗА ЖИВОТА СИ…
Семейство Авджъоглу е заминало за Източен Анадол, за да иска Буке. Шийар, който храни една болезнена любов към Буке, иска да убие Нияази. Но е прострелял Ахмед, който е на мястото на брат си Нияази. А пък на Черноморското крайбрежие Синан и Ариф са започнали приготовленията за сватбата на Буке и Нияази. И докато на Черноморското крайбрежие протича трескава подготовка за сватба, на Изток пък преживяват една тежка драма. Дали Ахмед ще може да спечели битката за живота си? Черноморското семейство, което е в очакване с голяма надежда, как ще посрещне тази изненада.
Новият епизод на сериала, продуциран от Мурад Токат, на 13 ноември 2012 г., вторник от 20:00 ч. по ATV…

Фрагман за 2-ри епизод:
http://www.atv.com.tr/webtv/benim-icin-uzulme/fragman/2?id=0712f … 856f-fae4520ec408

И с пожелание за една хубава седмица, още една песен от „Не се измъчвай заради мен”, изпълнена от Айшенур Коливар и със заглавие „Ей, бунтовнико!”
Benim İçin Üzülme Müzikleri Ayşenur Kolivar - E Asiye
http://www.youtube.com/watch?v=Uf27O5-Hixw&feature=plcp

За довечера, знаете си, от мен резюме след излъчването на епизода.

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 10:59 от milena d

# 64
Гюнайдън, щастливи къзларки! Hug Heart Eyes Нищичко не пропускам! Ни кафенце, нито манджичка...и с всичко останало съм в час! Благодаря ви!

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Скрит текст:
Силве,днес стават точно 2 месеца откакто дадохме внучето на ясла и снахата почна работа. Беше 13 септември/петък/. Познай - 3 дена до обяд в яслата - 10: температура,кашлица,сополи,дрисък. Mr. Green Mr. Green Mr. Green После - 4 дена в яслата - вече всички дружно: синът вдигна почти 40 градуса температура и се простря. От малък така не е боледувал. Снахата я удари в ушите, милата. Дъщерятя се изприщи от някакво модерно лекарство и ... аз от хай-баба- ...знаеш в какво се превърнах! Ама не смея да се похваля - май вече ще се пооправяме. След малко - като се поосвободя - ще ви напиша аз как загледах ТС /турски сериали/.  Hug Hug Hug Heart EyesОбичам ви! :love
:

# 65
  • София

Скрит текст:
http://www.gecce.com/haber/beren-saat-neden-savunma-dersi-aliyor-199802.html
Берен Саат защо взима уроци по самоотбрана?
Красивата актриса Берен Саат започна да учи карате заради новия си сериал „Отмъщението”.
12 ноември 2012 г.; 08:30 ч.
Берен Саат отиде на спортен лагер заради новия сериал „Отмъщението”, който е адаптация на американската поредица „Revenge”.
Заради сериал, който е зпланувано да излезе на екран от месец януари във всеки четвъртък по Канал Д, Берен Саат започна да взима уроци по спортове за самоотбрана. В сериала по сценарий написан от Беркун Ойа и който ще бъде режисиран от Месуде Ераслан, Саат ще се превъплъти в млада жена на име Ефсун, която години след като е отраснала идва в богат квартал, за да отмъсти за баща си.

За снимки натиснете тук: http://www.gecce.com/foto-galeri/kenan-dogulu-minibusune-balik-i … ndiler-10529.html - Качиха се във вана на Кенан Догулу натъпкани като сардели…

За снимки натиснете тук: http://www.gecce.com/foto-galeri/beren-saatin-panik-halleri-10213.html - Берен Саат в паника...

# 66
  Здравейте момичета. Цяла сутрин не мога да "сколасам" да ви видя. Сега ще открадна от обедната почивка.
    Вили, Мамата - скорошно и успешно оздравяване от проклетите вируси. Аз самата се боря с тях - ще стане вече месец. Внука и той продължава да "точи" хрема вече 2 месеца.
    Миленка - страхотна си както винаги.
    Момичета, довечера да спретнем купона с дружно гледане, а? А и щом Миленка ще помага ше е супер.
    Силве, наистина след 1 епизод коментирахме повече за природата, музиката и обичаите, а не за играта, историята на филма и т.н. Надявам се да го направим след като изгледаме и втори епизод. Само дано нета е на ниво.
    Чао до после по някое време.

# 67
ВИЛИ  Hug mamata Hug съжалявам, че и Вас Ви настигна проклетия вирус, който както разбирам от МУЦИ  Hug бил упорит. Дано бързо да се възстановите и като начало Hug Hug

# 68
   Силве, дали само при мен се случва така - не знам, но явно самите вируси вече мутират и стават по-гадни, защото и моите колежки са го изкарали и продължават да кашлят. Самат кашлица отзвучава най-накрая и е много упорита. Сега ни е добре със слънчевото време, но докато не завали сняг ще се пръкват все нови и нови вируси.
    Масажа не е лошо нещо, но де да беше някой хубавец вместо котето.!

# 69
# 70
МУЦИ Hug за теб този специален азиатец   Flutter Heart Eyes

Огнен релакс - нов вид масаж с огън набира популярност в югоизточна Азия.
п.п. Аз за всеки случай ще се обадя на Пожарната обаче   smile3503  love001

ИВЕ  Hug

# 71
   Иве,  #Crazy newsm78 Wink майтапа на страна. Големия син е пожарникар, девер ми също, брат ми и той. Така, че мила с пожара не можеш да ме уплашиш. По-скоро на 112 БП, но като знам колко е бърза, просто не ти е работа.
   Азиатците не са лоши, но Махсун, Теоман - по-друго щеше да е. Все пак - Благодаря Hug Hug Hug Heart Eyes

# 72
Вили скорошно оздравяване  Hug

Мамата дано и малкото бонбонче да се оправи   Hug

Силве , Муци , Ива   Hug Hug

Тара и Клари дано сте добре  Hug

# 73
МУЦИ Hug за теб този специален азиатец   Flutter Heart Eyes

Огнен релакс - нов вид масаж с огън набира популярност в югоизточна Азия.
п.п. Аз за всеки случай ще се обадя на Пожарната обаче   smile3503  love001

ИВЕ  Hug

Joy Joy Joy То бива телепатия, бива..., ама ние наистина почваме да мислим в една посока! Joy Joy Joy Аз пък скоро се сетих за вентузите на баба ми и гледам .... огнен масаж... hahaha

http://salonite.eu/index.php?page=s_54

За довечера няма да стане, ама до следващия вторник ...а, дано! Иншаллах! Hug Heart Eyes

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 17:30 от mamata48

# 74
Здравейте момичета, newsm51

Днес е вторник 13, а аз имам рожден ден. Да ви почерпя сега, че после може да нямам време. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт