Отново заедно с проектите на Махсун К., Берен С. и колеги в турския ефир

• 51 196
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
Иве  " Касандра ' и аз го гледах даже заради то зи сериал накарах мъжът ми да пусне кабелна  но най любим турски сериал който ме накара да чакам пред телевизора беше " Мелодията на сърцето " дори и сега си пускам любими моменти от него .

# 16
И аз много харесах "Мелодията на сърцето" и от него Бурак Хакъ. Гледах го и в "Изгубени години", който също много ме вълнуваше и накрая ме беше яд, че положителният герой не беше той. Но моето "изперкване" се случи два пъти досега и не при някакви супер сериали Wink Дето казват шопите, всеки си е башка луд Grinning.

# 17
  • По света и в нас.
Макар и рядко да се включвам,се записвам ,защото ви чета с интерес. Wink

# 18
Момичета мили, направих някои корекции по заглавната страница, има нови линкове, които скоро ще се напълнят с информация, надявам се и с помощта на Миленка и Тара. Погледнете ако обичате дали се отварят линковете и ако имате забележки и идеи в следващата тема ще ги отразим. Искам да кажа, че понеже не открих никъде "Сарая на Хазар от Славена", като документ, премахнах връзката. Ивинявам се.

И последното ми извинение, че не успях да направя обновяването и да опиша новия сериал на Махсун. Имах много идеи, но...не се получи.

Поздрави и прегръдки от мен и до скоро. Hug

# 19
Ди, при мен от "Преводите на Милена" и "Преведени сцени на Милена" се появяват само заглавните страници и не се превъртат натам. С "Песните..." всичко е наред и ми харесва новото оформление. Не знам само дали може оттам да се направи copi/paste и как.
Моля те не се извинявай, предоволни сме и на това и го харесваме /поне аз/. newsm10

# 20
   Хей, мамчета, къде се разпиляхте? Мислех, че ще ви открия на линия в нашата темичка.
   Вили, надявам се да си се прибрала по живо, по здраво-както казват старите хора. Все пак имаш нужда от почивка Hug Hug Hug.
   Иве, не съм си поставяла за цел да смяташ килограмите ми. #Crazy newsm78 #Crazy При ръст 170см с предишните ми кила  се чувствах що-годе добре, за разлика от сега. Но в крайна сметка да става каквото ще. Никога не съм пазила диети, а и не мога. Много обичам сладко, че чак изпадам в хипогликемия, ако не хапна. Даже и преди малко направих куп палачинки. Исках да те питам кои други турски филми са те впечатлили? Сподели, моля те Hug Hug Hug.
   Ди, при мен не се отварят преводите, преведените сцени и коментарите за новия филм, всичко останало е наред и е суперско  bouquet Hug Hug.
   За сега Чао до после.

# 21
Муци,  Embarassed, неволен гаф от моя страна. Извинявай. По-рано много решавах ребуси  кръстословици, судоку и всякакви логически задачи като: "от годините на дядото извади, към годините на внука прибави, раздели, събери... и ще получш годините на бащата". Сещаш се. И аз като видях десет по-малко и не знам колко си повече веднага рефлекса ми сработи и почнах да премятам числата.
Скрит текст:
Моята диета е за диабетици, а тя е много подходяща и за килограмите.
Филмите, които си спомних са: Мелодията на сърцето, Изгубени години, Листопад, Перла, До последен дъх, Езел, ЩЗ, Гордата Аси, Незабравима /без края, който скоро ще потърся/, Забраненият плод /отгоре, отгоре/, сега Пепел от рози и Огнено сърце, Морска звезда /без края/. Сигурно има още някой.

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 00:09 от Iva49

# 22
   Иве, няма проблем, не се притеснявай, нека и малко майтап да стане. Не страдам от скрупули.

Скрит текст:
Аз мога да добавя към твоите филми-1001 нощ, Късчета живот, Млечният път, Езел, Мечтатели, Под липите, Спомни си любима в картинки, За върнеш времето назад, Малки тайни, малки жени, Клетва, Сълзи над Босфора, Опасни улици, Семеен сарай и още няколко. Даже загледах наскоро един в дизито с участието на Карач, видя ми се интересен, нищо че не е преведен. Иве, извинявай за питането ми - ти да не би да си с диабет, та ти се налага да пазиш такава диета? Ако е така - съжалявам. А филма с Карач се казва - Gonul Salincagi, не знам как се превежда.
   За сега Чао, че май вече ме наляга дрямката, а утре ще има търчане по внука.[/size]

# 23
  • София
Добро утро! За сега само поглеждам в темата и пожелавам приятни почивни дни!

muci62:
Скрит текст:
Gönül Salıncaği – люлка/въртележка за душата/сърцето, а като заглавие на филма, зависи доста от съдържанието как ще се преведе – „Люлка за сърцето/душата” или пък „Сърдечна въртележка”, та дори „Душевно разклащане”

И още един фрагман за 2-ри епизод:
http://www.atv.com.tr/webtv/benim-icin-uzulme/fragman/2?id=0712f … 856f-fae4520ec408
„Не се измъчвай заради мен” – новият епизод във вторник, 13 ноември 2012 г. от 20:00 ч. по ATV

# 24
   Добро утро момичета.
   Надявам се в този слънчев ноемврийски ден да ви заваря в добро разположени на духа. Желая ви ведро и добро настроение!
   Миленка, много ти благодаря. Сега, с превод на заглавието схванах по-ясно посланието на филма, а той не е лош, интересен ми е, нищо, че са само 14 епизода-поне в дизито са качени толкова.
   Хайде - до после.

# 25
Привет щастливки!
Докато се натуткам и Муци сложила закуската  Hug ,но ще добавя още малко заради такива като мен ръфащи плодчета на закуска  Wink
Скрит текст:
Желая хубав ден на всички ви!

# 26
Муци, благодаря за кафето, добре ми е и по това време. Хубаво е, че си широко скроен човек Hug.
Скрит текст:
Диабетичка съм /на хапчета/, не ям сладко, много хляб и производни на хляба, тлъсто.

Луси, към кафето прибавям твоите плодчета Hug
За сега чао Simple Smile

# 27
Муци, благодаря за кафето, добре ми е и по това време. Хубаво е, че си широко скроен човек Hug.
Скрит текст:
Диабетичка съм /на хапчета/, не ям сладко, много хляб и производни на хляба, тлъсто.

Луси, към кафето прибавям твоите плодчета HugЗа сега чао Simple Smile

+ 1 newsm51 Муци, мойто кафе без захар. Hug

Ива,
Скрит текст:
Аз също съм диабетичка на хапчета и много ме интересува диетата.

# 28
Привет щастливки !!!  Hug
Каато за съботен ден да пуснем малко новинки за Берен и Кенан

http://www.gecce.com/haber/beren-saat-ve-kenan-dogulu-cifti-sessiz-199711.html
http://www.gecce.com/haber/karakoy-yolcusu-kalmasin-199728.html
http://televizyongazetesi.com/beren-saat-en-kotu-aninda-belcim-b … inin-yanina-kostu!_6_61779#.UJ4_JuRg_5s

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 13:50 от didanka73

# 29
   Здравейте момичета! Hug Hug Hug
   Тара, Иве,  newsm10 newsm10 успех в диетите милички. Дано успеете да овладявате нещата само с хапчета. Не знам дали съм ви казвала, но работя като счетоводител в местната болница от 27 години и съм наясно за какво става на въпрос. За "обща култура" съм прочела доста литература, а пък и шефа ни е ендокринолог.
   Диде, не знам дали с чичко Гугъл сме "приятели", но от новинките разбрах, че били на откриването на някакъв магазин за мебели. Може би Миленка ако има време ще ни "светне" по въпроса.
   Приятен следобед. Чао до по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт