Отново заедно с проектите на Махсун К., Берен С. и колеги в турския ефир

• 51 209
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Ива този лекар лекува много заболявания
1 очни ( като го гледаш какъв е хубавец  )
2 болки в гърлото ( я само как пее )
3 болки в коленете ( как спринтира в ЩЗ )

# 286
За парите и аз мисля, че са във връзка с лодката.

Таня:"Иве, както си тръгнала, подозирам, че скоро ще прехвърлиш пожеланията си от Бахар върху Йойкю, ако наистина твоето Момче, Кралят на Вили, Докторът на Диди и нашият (със Силвето) Калпазанин са се повлекли по нея.  35"
Тогава ще завиждам на Силвето, че Берен е харесала Кенан /миличкият, цвете е пред Йойкю/, а ние да му мислим как ще я преглътнем тази Cry.

Диди, то този лекар грешка няма, но я коя ще се овеси на шията му Close.

Очаквам всичко за тази евентуална връзка да бъде опровергано! Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 19:33 от Iva49

# 287
Иве с това ще я преглътнем   Joy

Скрит текст:

# 288
Диди, да почваме да преглъщаме, докато опровергаят Grinning.

# 289
А ми да почваме ха наздраве  cheers

# 290
Диди и от мене наздраве! Още преди да съм почнала, загубих емотикончетата Laughing.

# 291
За парите и аз мисля, че са във връзка с лодката.

Таня:"Иве, както си тръгнала, подозирам, че скоро ще прехвърлиш пожеланията си от Бахар върху Йойкю, ако наистина твоето Момче, Кралят на Вили, Докторът на Диди и нашият (със Силвето) Калпазанин са се повлекли по нея.  35"
Тогава ще завиждам на Силвето, че Берен е харесала Кенан /миличкият, цвете е пред Йойкю/, а ние да му мислим как ще я преглътнем тази Cry.

Диди, то този лекар грешка няма, но я коя ще се овеси на шията му Close.

Очаквам всичко за тази евентуална връзка да бъде опровергано! Grinning Grinning Grinning

ИВЕ Hug тук вече съм съгласна с теб на 100%.
Но във връзката /евентуална де/ на МК с Йойкю - по хубавият и по надареният е Хазарджъм. Така че, пак сте от към красивата страна. Peace
Лека вечер, че ме чака сестрата на Зилян. Hug Hug

# 292
Иве тя не играе ли в " Огнено сърце "  по диемата и там не ми харесва има нещо особено в излъчването си   newsm78

# 293
Момичета, докато преглъщаме с червено вино евентуалния хап Йойкю, да си дойда на думата от днес, а и имам една молба.
Понеже снощи гледах онлайн НИЗМ накъсано и откъслечно, имах много бели петна. Току що го изгледах пак - с едно око и вече уталожено, та искам да споделя. Не ме подразни този път прекаленият реализъм (поклонението, опяването, оплаквачките, процесията). Не ме подразниха толкова и продължителните сцени с ковчега и гроба, защото камерата ни преведе през изразителните лица на всеки един: Нермин, Синан, Шенай (мед. сестрата). Ами тичащият безутешен Орхан (момчето с недъга) - с отчаяните му движения и разкривеното му от плач лице.
Но песните ... Ами процесията с ковчега върви на фона на такава прекрасна песен - и  воят на оплаквачките така преля в нея, че ... Понесе ме вълната на песента, а не като снощи вълната на мъката.

И молбата ми към технически по-напредналите от вас. Може ли в темата ни да прозвучат четирите песни от 3. епизод:
1) Тази със субтитрите от мин. 0:07:33 /започва с Bundan sonra gezeceğim dağ dağ/ - по време на поклонението. С нея и завърши филмът, може Миленка да я е пускала преди.
2) Двугласната в 0:18:46 (0:19:25) - при процесията
3)  0:28:45 - при пристигането на Нермин на гроба
4) 1:13:30 - песента на дългокосия изпълнител в заведението

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 23:13 от Tania M.

# 294
Диди, като я гледам май е тя.
Силве, хубаво започна да ни носиш вода от 9-10 кладенеца за успокоение Grinning. И Диданка предложи добър начин за преглъщане, но дано не е вярно, а само измислица на журналисти-папараци.
И аз се оттеглям до утре Heart Eyes.

# 295
Иве права си тя е  Hug Диди и на мен не ми харесва много много но по други причини не зареди излъчването и Peace Hug

# 296
Клари, целувки и лека нощ Heart Eyes Гледам "Пепел...", но сега са реклами. Май никой не харесва Йойкю.

# 297
Клари, целувки и лека нощ Heart Eyes Гледам "Пепел...", но сега са реклами. Май никой не харесва Йойкю.
Иве и на тебе лека нощ Hug Ами лично в Огнено сърце не ми харесва а тука във вашият филм нзз не го гледам Peace Hug

# 298
Диди, като я гледам май е тя.
Силве, хубаво започна да ни носиш вода от 9-10 кладенеца за успокоение Grinning. И Диданка предложи добър начин за преглъщане, но дано не е вярно, а само измислица на журналисти-папараци.
И аз се оттеглям до утре Heart Eyes.
ИВЕ Hug радвам се, че те "познавам" макар и виртуално. Притежаваш чувство за хумор и такт и  умееш да четеш веселото.   bouquet

ТАНЧЕ Hug относно твоя последен пост би ли ми казала по-подробно как се съчетава "процесия с ковчег - с прекрасна песен" newsm78
Уважавам твоето мнение и винаги те чета с интерес, сега ще те цитирам от един много ранен период: "Всеки изказва мнението си в зависимост от това, какво е преживял и как живее в реалния живот"/може би не е дословно/, но е МНОГО точно.
Аз отново изгледах серията и по точно емоцията на Нермин, изписана на лицето и през различните фази, които ти много добре си видяла. Ами виждам неописуема болка.
Много се радвам обаче, че поне се заформи дискусия, защото след 2-те серии нямаше такава.
Ти повече слушаш филма, а аз го виждам. За мен "воят на оплаквачките" се извиси и заглуши песента, но ето, че ти имаш по изострени сетива и си я чула.
За мен беше удоволствие да те прочета!
 Hug

# 299
Добра вечер, щастливки, защото сме заедно! Цял ден се колебая, ама накрая реших да си кажа.

Честито Въведение Богородично. Бъдете Благословени!

Скрит текст:
А аз на този ден съм се женила.
Скрит текст:
Преди 42 години.
.

Общи условия

Активация на акаунт