MAC & Sephora - 7 тема

• 38 262
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Разбира се. С червилото на YSL си и си много красива. Heart Eyes Това червило е феномен. Не случайно е най-продавания цвят червило в света в последните години.
Благодаря.За съжаление,снимката не е запечатала наситеният,плътен цвят на червилото,но в гугъл има доволно количество снимки и без това.

Новите метеорити ми изглеждат чудесни.Дали ще оставят лек розовеещ тон на кожата или пак ще са безцветни,както предните?
Въобще,очертава се една красива розово-лилава пролет 2013. Heart Eyes

# 631
  • София
Имаме неща на MAke Up For Ever?  dazzler1

Само това, един сет от моливи и една палитра сенки... Поне само това видях...

# 632
Aaa те само да ни подразнят лекичко Grinning
А на Too faced бяха заредили всичко нали? Днес се чудих коя беше марката

# 633

Да само това е. Peace
Тази холограмната пудра е една супер малка нали? Гледах я, но е наистина много малко количество, а струва към 30 лв. май.

Предполагам, че ще са си безцветни и новите метеорити.

# 634
  • София
Aaa те само да ни подразнят лекичко Grinning
А на Too faced бяха заредили всичко нали? Днес се чудих коя беше марката

Да, заредили са точно колкото да ни раздразнят...  Laughing
Да, заредени са  Peace може и да има нещо изчерпано вече, но предполагам, че ще заредят пак...

# 635
  • София
И някакви мигли имаше  Mr. Green Холограмните сенки мисля, че бяха 48 лева  ooooh!

# 636

Да само това е. Peace
Тази холограмната пудра е една супер малка нали? Гледах я, но е наистина много малко количество, а струва към 30 лв. май.

Аз днес я поръчах за 19 паунда плюс доставка.  Blush Между другото я има в четири цвята и е  лимитка.

http://www.gurumakeupemporium.com/epages/BT4080.sf/en_GB/?Object … s/121%5B3%5D-0001

Не знам как стана, но само след няколко изгледани видеоклипа страшно се зарибих по тази марка.  Confused

# 637
  • София
Check Please, кой цвят си поръча? Непременно да пишеш като ги получиш  Hug (доставката е между една и две седмици)

# 638
  • Пловдив

Ами супер, аз го гледах в нашата и му се чудех. Но и малката ме дърпаше и не успях да се застоя пред марката.
Някой оттук има ли впечатления от нея?
Скоро ми свършва флуида на Мак и молива за очи, та исках да попитам каква е разликата между Кхола на Шанел и другия молив с гумения накрайник. Също така  за очната им линия в кутийка.
За разликата  в черните моливи на Шанел, момичето от ПШ ми обясни следното - този с гуменият накрайник е мек и може с него да се направи опушен грим т.с. позволява размазване.Другият прави очертание и край- няма мърдане ,съответно е подходящ за нанасяне във вътрешната част на окото където е влажно.Може да се махне само с тоалетно мляко.

# 639
# 640
Check Please, кой цвят си поръча? Непременно да пишеш като ги получиш  Hug (доставката е между една и две седмици)

303 White with Blue, Green & Gold Highlights. И аз не знам защо точно него. Другите може и да са по-хубави, но на снимка ми се видяха много цветни. Така е като не можеш да видиш и пробваш.  Wink

# 641
  • София
Много е жалко, наистина, че не няма как да се пробвам нещата. Не ми е ясно защо Сефора не пуснат малко повече неща. Кога я отвориха? Преди 2 години ли беше  Thinking И за толкова време една сега Too Faced вкараха  Tired

Обаче пък тази пудра, която си си взела си е разкошна. Само като видя тези снимки и ме досърбяват ръцете и аз да поръчам:

# 642

Ами супер, аз го гледах в нашата и му се чудех. Но и малката ме дърпаше и не успях да се застоя пред марката.
Някой оттук има ли впечатления от нея?
Скоро ми свършва флуида на Мак и молива за очи, та исках да попитам каква е разликата между Кхола на Шанел и другия молив с гумения накрайник. Също така  за очната им линия в кутийка.
За разликата  в черните моливи на Шанел, момичето от ПШ ми обясни следното - този с гуменият накрайник е мек и може с него да се направи опушен грим т.с. позволява размазване.Другият прави очертание и край- няма мърдане ,съответно е подходящ за нанасяне във вътрешната част на окото където е влажно.Може да се махне само с тоалетно мляко.

Точно така, аз от години имам и ползвам само този с гумения накрайник и ме е спасявал в тежки ситуации на липса на каквито и да е продукти за гримиране  Mr. Green, много бързо и лесно се опушва окото с него.  Peace

Нещата на Make up for ever са СТРАХОТНИ!! Heart Eyes А за кое червило на YSL става въпрос, densi?

PS: Пудрата е уникална и изобщо не прилича на пудра!!  Crazy Shocked

Последна редакция: пт, 30 ное 2012, 12:03 от mamaLina

# 643
  • София
Make Up For Ever Holodiam Powder

# 644
Благодаря, Elle-même, изобщо не загрях, че е  това, което си показала горе. Ще чакаме отзиви   bouquet

Отзиви за това, някой има ли го http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://i49.photobucket.com/al … EwAg&dur=1122

и какво ще ми препоръчате за основа на клепача при опушване само в ъгъла на окото?

И още - кое червено червило на МАК ползвате?   Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт