MAC & Sephora - 7 тема

• 38 267
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
Освен MAC, може ли отнякъде другаде да се поръча козметика /имам предвид Сефора, Дъглас, Beauty Zone/ по телефона? Може и на лични.
Не пътувам често до София и понякога се налага да моля приятели да ми купуват определени неща, а не ми е удобно.
Предполагам, че където и да се обадиш в големите вериги в София няма да ти откажат да купиш нещо и да ти го изпратят с наложен платеж по куриер.

Разбира се. С червилото на YSL си и си много красива. Heart Eyes Това червило е феномен. Не случайно е най-продавания цвят червило в света в последните години.

# 616
  • Пловдив
Обадих се в Мак,едно много мило момиче ми отговори на всичките въпроси Heart Eyes
Мога да поръчам с наложен платеж.Предложи ми да погледна коледните сетове с четки който са в по малък вариант на големите.Някой ползвал ли ги е?
Да уточня какво ми трябва и ми кажете правилно ли съм се ориентирала
Четка за руж на Шанел- 168
Четка молив-217
Четка за преливане-219
Четка за прахообразната пудра на Шанел -коя-129,150 или 116?
Денси,138 я нямат

# 617
  • София
armira, ако има някакво значение - разменила си местата на 217 и 219  Peace

Момичетата не са доволни от сетовете с малките четки - казват, че качеството е драстично занижено.

116 се води по-скоро за руж, но, разбира се - всеки ползва която четка прецени. Аз 129 и 150 ги нямам, но при бързо търсене в интернет видях, че в makeupalley отзивите не са много добри. 3.5 рейтинг за едната и 4.0 за другата  Thinking

# 618
Не купувай четки на Мас от Коледни комплекти. Качеството им е с фрапираща разлика разбира се надолу. Освен това са с малки дръжки и често с доста ралични косми от оригиналните четки в пълен размер, от редовната им колекция.
Чакай сега, че стана голямо объркване мисля. Четки на Шанел не! На Мас, не на Шанел. Grinning
Четка за руж на Мас 168. Бяла скосена или така нареченото ангелско крило.
Четка за преливане-най-добрата възможна, блендинг четка в света е 217 на Мас!
Четка за прахообразна пудра на Мас - има доста варианти.
Отвори сайта на Мас и виж хубаво четките. После отвори сайт с много ревюта и прочети там всичко за желаните от теб четки.

# 619
  • Пловдив
densi,благодаря ти! Проблема ми с четката за прахообразната пудра е че изгледах толкова клипчета ,че тотално се обърках Blush Предложи ми една,хващам я за ушите и това е Grinning

# 620
Някой взе ли си Блокбастъра на ЕЛ?

# 621
  • София
Аз мога да дам съвети за четките за очи - чудесно си се спряла на 217 (тя е задължителна тази четка), 219 също е отличен избор - на мен ми върши незаменима работа при гримирането на долния клепач, както и при някакви малки акценти. Освен тези двете бих препоръчала и 239 - отлична за нанасяне на сенки, за натрупване на цвят. За очна линия - 211 - супер прецизна е, за вежди (за очна линия също става) -208.
А, имам и 275SE, но нещо не ми приляга, много е мека, така ми стои и не я ползвам.
Бих взела още само 214 и постигам пълно щастие с четките за очи... Blush

# 622
  • София
Може да ме похвалите, след като направих две-три кръгчета на Сефора, така и не си купих нищо, явно козметиката ми е в повече  Mr. Green

Все забравям да кажа един трик с тази пудра.

Ако искате да я нанесете прецизно на някое малко място като око или скула, просто обръщате флакона с главата надолу, тръскате леко, обръщате в нормално положение и  като тръснете леко върху обратната страна на китката например се изсипва дозичка перфектна за скули  Grinning

# 623
densi,благодаря ти! Проблема ми с четката за прахообразната пудра е че изгледах толкова клипчета ,че тотално се обърках Blush Предложи ми една,хващам я за ушите и това е Grinning
За пудра при Мас има две четки или 150 Large Powder Brush или 134 Large Powder Brush. Нямам обаче нито една от двете и не мога да споделя лични впечатления. Иначе и двете са страхотни на пипане и гримиране, но не съм ги ползвала дълго за да знам как се държат в екстремни условия, като ежедневно търкане, миене, огъване и т.н.
Мисля че само първата е налична в магазина на Мас, така че няма голям избор на четки за пудра.

# 624
  • Пловдив
В четките за пудра на Диор ми останаха очите Party Може би за известно време ще използвам пухчето в кутията и малко по нататък ще си взема от диорска.Забравих да ти кажа ,че черният молив на Шанел върви комплект с  острилка Mr. Green Много съм хепи Hug

# 625
В четките за пудра на Диор ми останаха очите Party Може би за известно време ще използвам пухчето в кутията и малко по нататък ще си взема от диорска.Забравих да ти кажа ,че черният молив на Шанел върви комплект с  острилка Mr. Green Много съм хепи Hug
Четките на Диор и двете, и четирите са .......страхотни. Whistling Много се радвам за молива на Шанел. Heart Eyes Много са им добри моливите, наистина много. Да е жива и здрава Марта, че ме светна преди години кои са най-добрите моливи за очи и не съм се лутала в търсене на добрите продукти, както се е случвало с други неща.

# 626
  • USA, Steak State
Вижте тази красота!
http://www.temptalia.com/make-up-for-ever-303-holodiam-powder-re … w-photos-swatches

Бтв, пробвах метеоритите с пухче на Laura Mercier и наистина нанасянето и ефекта са коренно различни.

# 627
# 628
  • USA, Steak State

Ами супер, аз го гледах в нашата и му се чудех. Но и малката ме дърпаше и не успях да се застоя пред марката.
Някой оттук има ли впечатления от нея?
Скоро ми свършва флуида на Мак и молива за очи, та исках да попитам каква е разликата между Кхола на Шанел и другия молив с гумения накрайник. Също така  за очната им линия в кутийка.

# 629
Имаме неща на MAke Up For Ever?  dazzler1

Общи условия

Активация на акаунт