MAC & Sephora - 7 тема

• 38 271
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
Ами, какво да правя, минала съм се...просто повече няма да стъпя там. Не им знам точното име на магазина, това им пишеше на пликчето , в което ми бяха сложили продуктите. Както и да е. Повече няма да пазарувам от там.  Crossing Arms Между другото и за ружа са ме минали - аз го взех за 90 и кусур лева  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Майната му!

Ако някой знае точната цена на базата на Герлен нека пише, моля!  Peace

п.с. бих сигнализирала, ако пазех бележката от покупката, но  за съжаление - не  я пазя.  Crossing Arms

# 601
  • София
И аз се замислих за бележката, но в крайна сметка те ако решат на място на да направят проверка ще установят. Това, разбира се, ако ги интересува  Tired

На мен това ми беше любимият магазин преди да отворят мола на Цариградско  Whistling

Определено е много неприятна тази случка Peace Напълно те разбирам, и аз не бих пазарувала повече от такъв магазин  Naughty

# 602
  • Пловдив
Момичета ,как да си поръчам четки на Мак?
На Шанел прахообразната пудра по добре стои нанесена с нейният тампон или с четка?
Четка за руж на Шанел ли да избера или на Мак?

# 603
  • София
Защо искаш да поръчваш? (пропуснала съм къде живееш).

За четката на Шанел за руж - имам я точно нея и за мен е пълно разочарование. Разбира се, взех си я преди сигурно 6 години и от тогава може да са я променили. Но тази, която имам аз е изключително твърда и "деряща" кожата, никакво приятно усещане не носи ползването й  Peace

# 604
  • София
Аз пък нося  блестящата Шанелска пудрата  всеки ден  Heart Eyes и я обожавам! Както и Жаки отбеляза на срещата, блясъците са особено силни в момента на насяне и после сякаш попиват в кожата и придават озаряване , без да са натрапчиви!

Много точно си го обяснила, точно такива са и моите впечатления... Hug

Момичета, никоя ли няма да се похвали с някакви покупки покрай намалението....?  Mr. Green Money

# 605
Момичета ,как да си поръчам четки на Мак?
На Шанел прахообразната пудра по добре стои нанесена с нейният тампон или с четка?
Четка за руж на Шанел ли да избера или на Мак?
Стои дборе и по двата начина. С четка е по-леко покритието с пуха напластява и покрива съвършено. Мата винаги е на ниво.
Четки на Шанел не купавай! Особено за руж. Никакви не купувай всъщност.
Порчай четки на Мас директно по телефона и тутре или най-късно в Събота ще са при теб с куриер. Те ще ти дадат сметка да им преведеш парите. четките за руж и пудра на Мас са изключително добри.
Можеш обаче да видиш четките на Диор, новите те са много добри за пудра и за фон дьо тен.
Можеш да огледаш добре с ревюта четката на Мас 109.

За руж най-добрата четка на Мас е 168.

# 606
  • София
Дени, коя четка на Диор имаш предид, отдавна се каня питам, спомням си че я обсъждахте преди време... Blush

# 607
Зори, аз купих за фон дьо тен кръглата малка на Диор и съм супер доволна от нея.
Всичките 4 нови четки са много хубави. Но кръглата е много гъста и разнася страхотно с кръгово движение.

# 608
  • Пловдив
Може ли някой да ми прати телефон на мак на лични?
densi, ще поръчам 168 щом я препоръчваш.Благодаря ти!  bouquet

# 609
168 наистина е много хубава, предполагам е must have, заедно с 217... Heart EyesДа ви се похваля - днес имаше намаление на Мак (Атина) и уж минах за някакво червилце, червено за предпочитане и реално точно с такова не излязох... Crazy Вътре беше страшна блъсканица, нямаше много време за проби и взех червилата Captive, Snob, Chatterbox и единичката сенки EMBARK. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Наклепах се с Ландскейп, исках да видя как ми стои и никак не бе зле, та утре или вдругиден ще го взема и него. Russian red ми се видя доста ярко, много исках  Rubby woo, но беше свършило.  ConfusedИмам чувството, че ми харесват почти всички цветове червила и е хубаво човек да има повечко нюанси в къщи, докато примерно аз досега се ограничавах горе-долу в една гама. Вие как избирате червило и имате ли голяма гама? А червени какви сте си взели за този сезон? Тук днес видях една водеща по тв в яркочервено изцяло облечена с розови дрехи...  Shocked

Последна редакция: чт, 29 ное 2012, 16:09 от mamaLina

# 610
Може ли някой да ми прати телефон на мак на лични?
densi, ще поръчам 168 щом я препоръчваш.Благодаря ти!  bouquet
Ще ти го пратя, но сега не е при мен.
Искам да ти кажа да видиш и четката 138 на Мас. Тя е вретеновидна и е една от най-добрите четки на Mас въобще. Много е скъпа и не знам дали в момента я има, но е наистина много добра и си струва да се прочете за нея.
http://www.temptalia.com/mac-138-tapered-face-brush-photos-review

# 611
Телефона на Мак е 02 8787845.

# 612
Освен MAC, може ли отнякъде другаде да се поръча козметика /имам предвид Сефора, Дъглас, Beauty Zone/ по телефона? Може и на лични.
Не пътувам често до София и понякога се налага да моля приятели да ми купуват определени неща, а не ми е удобно.

# 613
Между другото, предлагам телефонът на МАК да го качим на заглавната страница на темата!  Peace

# 614
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Densi ще познае ли червилото?Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 ное 2012, 21:30 от Beautyholic

Общи условия

Активация на акаунт