MAC & Sephora - 7 тема

• 39 095
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
На мен форумът ми влияе и точно това му е хубавото - ако не ми въздействаше изобщо, нямаше да го чета.  Simple Smile
Естествено преди ми влияеше много повече, но с времето, а и след поредица от разочарования, станах по-внимателна.
Нормално е да има потребителки, които да са в основата на форумните истерии, но ми се вижда излишно непрекъснатото повтаряне и биене в гърдите, както и да се представят техните последователи като безмозъчни същества, които само чакат някой да им каже какво да си купят.
Аз благодарение на форума съм узнала за съществуването на доста продукти, за които изобщо не съм подозирала, че съществуват, както и съм обърнала внимание на други, които в продължение на доста време съм подминавала и аз лично не виждам нищо лошо в това.  Simple Smile

А сега да се върна на темата МАС.  Heart Eyes
Първите техни продукти си ги купих преди около година и половина и бях много разочарована. Заради това тотално разочарование изобщо не се интересуват от МАС и в момента не съм наясно кога и какво излиза и какво мога да очаквам.  Blush
Искам да си купя Paint Pot, но цветовете, които в момента се предлагат не ме устройват, та въпросът ми е мога ли да очаквам в близко бъдеще да пуснат нови лимитирани цветове?
Здравей незнам дали си разглеждала коледната им колекция но има досто хубави неща поне според мен. Незнам дали идват със закъснение в България,но тук я има от 20 дни някъде.

# 226
Аз благодарение на форума съм узнала за съществуването на доста продукти, за които изобщо не съм подозирала, че съществуват, както и съм обърнала внимание на други, които в продължение на доста време съм подминавала и аз лично не виждам нищо лошо в това.  Simple Smile

точно  Sunglasses

а понеже до сега съм отбягвала мак съзнателно след един неуспех с компактен фдт, моля, споделете коя е добрата им база за сенки Wink
знам, че сте писали и че аз съм чела, но просто не съм запомнила  Blush
моля и за цена - ще ми се да не се задържам много в магазина, защото така гримираните консултантки ме хвърлят в потрес, действат ми като антиреклама на марката и винаги ме карат да се чудя как ли изглеждам аз в очите на околните, когато се гримирам Crazy

# 227
Paint Pot, най-вече Painterly Peace

# 228
Здравей незнам дали си разглеждала коледната им колекция но има досто хубави неща поне според мен. Незнам дали идват със закъснение в България,но тук я има от 20 дни някъде.
Разгледах я и си купих няколко неща, но аз искам Paint Pot

Heart Eyes

Последна редакция: пт, 16 ное 2012, 12:30 от B & C

# 229
Жаки, благодаря!   bouquet

# 230
Първите ми неуспешни и доста разочароващи покупки на МАС бяха: компактен фдт и коректор за под очите  ooooh! Laughing
Бях мернала темата, но нито бях питала кои продукти са хубави, нито я бях чела. Като видях продуктите на МАС си казах - аха, във форума имаше цяла тема за тях, сигурно са много хубави  Laughing Влезнах в магазина и се доверих на консултантката - тогава имах нужда от ФДТ и коректор - последва голямо разочарование  Rolling Eyes
След време отново хвърлих един поглед на темата и видях снимките на Жаки.  Heart Eyes и едни ден, както случайно си минавах покрай магазина, нещо започна да ме тегли към тези сенки и така се сдобих с 2 техни палитри и един куп други неща.  Heart Eyes
В момента съм пристрастена към сенките, ружовете, червилата, скинфинишите, Paint Pot разбира се, четките да не забравя, очната им линия, а от скоро и към пигментите.  Grinning

# 231
Аз като се замисля май нямам техен продукт от който да не съм доволна Thinking Прекарвала съм много време в магазините им и съм имала възможността да изпробвам повечето продукти. Веднага виждам дали нещо ми харесва или не и дали искам да го имам.
Започнах да купувам MAC през 2008-ма. Може би първата покупка беше на 217 Flutter Революция в начина ми на гримиране. После колекцията Hello Kitty и тн. и тн.

# 232
Аз когато си купих първите неуспешни покупки беше през лятото на 2011 година -  навън беше непоносима жега и аз се чувствах доста изморена. Нищо не съм гледала, а директно казах от какво имам нужда. Тогава консултантката ми предложи въпросните продукти и аз ги купих, без да  мисля много. В магазина цветовете ми се видяха ок, но като ги видях на дневна светлина се уплаших.  Laughing А и ФДТ и коректора изобщо не ми понасяха и с тях изглеждах доста сбръчкана.  ooooh!
Това лято отново започнах да купувам техни продукти и за сега не се оплаквам, но отново съм попадала на продукти, които не са ме впечатлявали - един лилав молив за очи, едни минерални сенки, които ми се ронеха по бузите - сенките ги изпуснах без да искам и се счупиха  Mr. Green
А миглите с които не се харесвах много, един ден без да искам успях да им откъсна едно от снопчетата с косми (беше крайното от външната страна) и се оказа, че в новият си вид ми харесват много повече  Heart Eyes Laughing

# 233
А моята първа покупка от MAC беше пигментът Ванила.

Между другото, днес получих мострите от The Body Needs. Опаковани са перфектно и на фактурата на български език е изписано Благодаря. Много сладко Heart Eyes

В момента тествам червилото Ruby Woo и май това ще се окаже единственото червено червило, което ми отива.
Да не говорим що мъжки погледи отнесох Laughing

Що се отнася до форумното влияние - поддавам му се в разумни граници. Никога не купувам нещо, само защото някой тук е написал колко е доволен. Задължително и винаги чета отзиви в MakeUpAlley за конкретния продукт - всъщност може да се каже, че именно тези отзиви ми влияят най-много и че почти винаги първоначалните ми очаквания се оправдават.

# 234
Почти нищо не купувам заради форума. То и главно аз хваля наляво и надясно продукти Blush
Метеоритите ги купих по препоръка на Денси, но пък се оказаха наистина много добър продукт и ги ползвам със страхотен кеф.

Ruby Woo е убийствен цвят Heart Eyes Той и Russian Red са ми любимци. Като не съм с нюд устни нося винаги тях

# 235
Жаки, каква е разликата на твоите устни между двата цвята - поръчах и Russian Red като мостра - отдавна си търся хубаво червено червило, но още не съм го тествала.

# 236
  • София
Много често купувам продукти по препоръка от форума. Нали в крайна сметка, това е целта му - да обсъждаме и да черпим информация и мнения. Щом нещо се харесва от толкова хора, значи едва ли е лошо. Естествено, не купувам всичко хвалено. Само това, което преценя, че ми е необходимо или наистина много искам. Подминах космическата колекция на МАК, тази на Мерилин също, Нейкед така и не си купих... сега и новите палитри на Ърбън, след кратък размисъл, реших, че не са ми нужни. Понякога купувам само за удоволствие, заради тръпката да си подаря нещо желано, дори и да не ми е спешно да го имам.
И аз като Денси периодично подарявам на приятелки каквото не ползвам. Никоя не ми се е обидила от това. Сега отново имам една торба с излишни неща, на които съм открила по-добри заместители и просто няма смисъл да залежават докато им изтече срока.
Също и при мен я има тази цикличност на интересите. От покупката на метеоритите насам, почти никакъв интерес нямам към декоративната козметика. Сега са ми интересни парфюмите и лаковете. Сдобих се с няколко мечтани отдавна аромата и с Джеймс Бондовските Опита, но има още парфюми и лакове в списъка за Коледа  Laughing Тях ги купувам абсолютно неповлияна от форумските истерии и дори почти не влизам в съответните теми.

# 237
Жаки, каква е разликата на твоите устни между двата цвята - поръчах и Russian Red като мостра - отдавна си търся хубаво червено червило, но още не съм го тествала.
Ruby е по-ярко. Russian e една идейка по-тъмно и студено на цвят.

# 238
Ruby е по-ярко. Russian e една идейка по-тъмно и студено на цвят.

Благодаря  bouquet

# 239
Разгледах я и си купих няколко неща, но аз искам Paint Pot

Heart Eyes

MM чувала съм отлични отзиви за тях.

Общи условия

Активация на акаунт