MAC & Sephora - 7 тема

• 39 090
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
Аз както изглежда, изобщо няма да се чудя дали да си купя Blockbuster за 2012 на Estee Lauder  Grinning
В интернет страницата на магазина от който пазарувам пише: Leider ist dieses Produkt nicht mehr verfügbar.   - за съжаление този продукт вече не е в наличност.  Mr. Green
На Estee Lauder до сега съм искала само една палитра и все още не съм я забравила, а мина доста време  Crazy
Накрая сигурно ще си купя само Xmas Bär 2012   Mr. Green

# 211
  • София
elhi4ka, мерси   bouquet
Не е  от моите, бих ползвала само чевилата и гланца, и черния молив.

# 212
ЕЛ-ското куфарче не ме впечатли по никаква линия.

Не съм сигурна доколко КМ допринася за козметичните/гардеробните покупки,но е факт,че има много жени,които купуват даден продукт,само защото
1) бил с етикет Диор/Герлен/Шанел,ей така, за вътрешно удовлетворение,нищо,че продукта е надценен и най-вече ненужен.
2) подтикнато пазарене от прехвалване из някой форум,приятелка,съседка ( възхваляли са се и големи боклуци в този форум,например).
3) Трета причина и не по-малковажна е всеобщото пригласяне ' Пена купила последната колекция на ОПИ,та дай и аз да не оставам назад,нищо че съм с нагризани нокти и се лакирам веднъж месечно'.

Последна редакция: пт, 16 ное 2012, 16:48 от MyGuapa

# 213
  • USA, Steak State
Разбрах за себе си, че ми трябва силиконова база. Тези база с масла просто попиват в кожата ми и нямат ефекта, който търся. Трябва ми база, която запълва и приквира пори ( най- вече).
Казвате, че тази на Кларинс червената е хубава и покрива очакванията ми, така ли?

Корес е хубава, оставя усещането за нанесен овлажняващ крем, със съвсеем леко по маскиращ ефект. Ще си я измажа, но това определено не е моята база.
Тази Лореалската, която ползвах досега пък ми е твърде "тежка".  Mr. Green Няма угодия значи.

Дабъл Уеър на Ести ми е леко сухичкък, някоя друга има ли същия проблем?

# 214
  • София
....
Адмирирам! Peace

Скрит текст:
Ще дам пример със себе си: в козметичната си чантичка имам точно ...1 червило.
Е, добре, де- разруших дисцпилината си миналата седмица, купувайки си Мълберито на Макс фактор. Не съжалявам. Но имам железни принципи в това отношение. Naughty Пристрастена съм към КМ, това е повече от ясно. Да не казвам, че се започна всичко много преди 2003година, когато бяхме още на страниците на ДИР БГ в клуб Козметика. ooooh! Лиспват ми впрочем 2-3 гурута, които имахме там -divinora и Nike. Te си знаят...
Колко форумно истерии съм преживяла, няма нужда да споменавам, но историята помни много такива. Личната преценка е последната инстанция, все пак и така трябва и да остане.Simple Smile

TheBlackWidow -честита ти лентичка! Hug

# 215
всъщност коректно ли е някой да се интересува защо си купувам даден продукт - заради марката, заради тръпката, заради опаковката, за да не остана по-назад - все задоволява някакви мои нужди освен непосредствената от грим
въпросът ми е риторичен, защото често питам приятелки 'защо го купи това - то не ти трябва Twisted Evil?'

# 216
всъщност коректно ли е някой да се интересува защо си купувам даден продукт - заради марката, заради тръпката, заради опаковката, за да не остана по-назад - все задоволява някакви мои нужди освен непосредствената от грим
въпросът ми е риторичен, защото често питам приятелки 'защо го купи това - то не ти трябва Twisted Evil?'
Съгласна съм. Понякога се затрупвам, но после подарявам на близки тийнейджърки, които супер много се радват.
Не броя чужди пари, но не позволям да броят и моите. Давам обяснения само на моята съвест. Достатъчно ми е! Mr. Green

# 217

Не съм сигурна доколко КМ допринася за козметичните/гардеробните ни покупки,но е факт,че има много жени,които купуват даден продукт,само защото
1) бил с етикет Диор/Герлен/Шанел,ей така, за вътрешно удовлетворение,нищо,че продукта е надценен и най-вече ненужен.
2) подтикнато пазарене от прехвалване из някой форум,приятелка,съседка ( възхваляли са се и големи боклуци в този форум,например).
3) Трета причина и не по-малковажна е всеобщото пригласяне ' Пена купила последната колекция на ОПИ,та дай и аз да не оставам назад,нищо че съм с нагризани нокти и се лакирам веднъж месечно'.

Адмирации за жените,които не обичат да трупат козметика,които знаят какво искат,кога го искат и най-най вече от какво имат нужда.Не се надцакват с чуждата козметична чантичка.Не си харчат парите за ''А,каква хубава опаковка.Не го знам какво е,не ме интересува колко струва,но ще си го купя'' и всякакви такива безполезни гримчета,кремчета,серумчета.
Браво за чудесното изказване! Така сме 90% от жените,и аз бях така до преди 3 год.,но се осъзнах и сега купувам само най-необходимото,но все се намира някоя приятелка да ми развали дисциплината Simple Smile

# 218
  • в пералнята
Съгласна съм. Понякога се затрупвам, но после подарявам на близки тийнейджърки, които супер много се радват.
Не броя чужди пари, но не позволям да броят и моите. Давам обяснения само на моята съвест. Достатъчно ми е! Mr. Green
Densi, искаш ли да ми станеш приятелка?  Mr. Green

# 219
Разбрах за себе си, че ми трябва силиконова база. Тези база с масла просто попиват в кожата ми и нямат ефекта, който търся. Трябва ми база, която запълва и приквира пори ( най- вече).
Казвате, че тази на Кларинс червената е хубава и покрива очакванията ми, така ли?

Корес е хубава, оставя усещането за нанесен овлажняващ крем, със съвсеем леко по маскиращ ефект. Ще си я измажа, но това определено не е моята база.
Тази Лореалската, която ползвах досега пък ми е твърде "тежка".  Mr. Green Няма угодия значи.

Дабъл Уеър на Ести ми е леко сухичкък, някоя друга има ли същия проблем?
Пробвай на ИвСенЛоран- Мат тач. Прави кожата мека и гладка и нанасянето на фонда става по-лесно. На силиконова основа е прикрива порите. Аз съм много доволна. Също тока новите праймери на Пупа са чудесни.

# 220
  • Пловдив
  Чакам отзиви за Vice палитрата, като цяло изобщо не съм затрупана с гримове, купувам само неща, които използвам и мисля, че би била добро попълнение. Единствената пречка е местоположението й - Сефора в София , изпращат ли с куриер или трябва да се помоля на някого да ми я купи?  Flutter

пп. Поръчах Simple Smile

Последна редакция: пт, 16 ное 2012, 11:53 от aH~

# 221
Densi, искаш ли да ми станеш приятелка?  Mr. Green
Разбира се.  Mr. Green Heart EyesHug
Знаете ли как ми олеква като направя голямо разчистване и подаря нещата. Освобождавам място и мислите си за нови глупости.
При мен нещата са циклични най-вече парфюми, после най-вече гримове, най-вече лакове, най-вече дрехи. Слава Богу никога заедно всички мании, защото няма смогване. бижутата обаче са винаги в комбинация.
Последния път подарих огромна палитра на три етажа само пробвана, 20 лака, два парфюма, две пудри на Ести Лаудер и чисто нови два бр. лосиони за тяло Захарна целувка. Като връчих торбата момиченцата щяха да припаднат от радост, а майка им ме попита само за тях ли са?! Whistling

# 222
Денси е и много полезен приятел, когато те погледне над очилата и каже 'не си купувай това, събери пари за нещо, което ще те радва повече'  Whistling  Mr. Green  Hug

# 223
На мен форумът ми влияе и точно това му е хубавото - ако не ми въздействаше изобщо, нямаше да го чета.  Simple Smile
Естествено преди ми влияеше много повече, но с времето, а и след поредица от разочарования, станах по-внимателна.
Нормално е да има потребителки, които да са в основата на форумните истерии, но ми се вижда излишно непрекъснатото повтаряне и биене в гърдите, както и да се представят техните последователи като безмозъчни същества, които само чакат някой да им каже какво да си купят.
Аз благодарение на форума съм узнала за съществуването на доста продукти, за които изобщо не съм подозирала, че съществуват, както и съм обърнала внимание на други, които в продължение на доста време съм подминавала и аз лично не виждам нищо лошо в това.  Simple Smile

А сега да се върна на темата МАС.  Heart Eyes
Първите техни продукти си ги купих преди около година и половина и бях много разочарована. Заради това тотално разочарование изобщо не се интересуват от МАС и в момента не съм наясно кога и какво излиза и какво мога да очаквам.  Blush
Искам да си купя Paint Pot, но цветовете, които в момента се предлагат не ме устройват, та въпросът ми е мога ли да очаквам в близко бъдеще да пуснат нови лимитирани цветове?

# 224
Нали, кажи Бубе?! Hug Обаче се опитвам да го правя винаги тактично. Твърдо, но тактично! Mr. Green Whistling

Сега съм измислила нова глупост. Всичко което купувам го оставям директно за Коледа, за подарък, мой естествено! Whistling

Няма последователи тук! Има луди за ризки, по-малко луди, луднали, залудяващи и т.н. Всички сме в един луд отбор и се подкрепяме, ръчкаме, караме, съветваме! Колко приятелки тук съм намерила, никъде не съм, на друго място последните години. И ги обичам до една! Heart Eyes Hug  bouquet

Всъщност има, аз съм луд последовател на Мис Нели. Тя е чудо за мен и не искам никога да напуска форума и да спира да ме съветва! Heart Eyes

В новите си колекции Мас най-вероятно ще пуснат нови цветове.

Последна редакция: пт, 16 ное 2012, 11:57 от densi

Общи условия

Активация на акаунт