MAC & Sephora - 7 тема

• 39 110
  • 724
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Според мен хората, които се интересуват от определени марки или продукти си ги взимат с или без писаниците във форума. Malice щях да си го взема при всички положения, Драконите също  Peace Обикновено ако не мога да намеря нещо по нашенските магазини - го намирам в интернет. Но ако мога да си спестя времето на чакане - по-добре  Flutter

Единственият магазин, с чиято политика не мога да се примиря е MAC - всички знаем защо  ooooh!

# 196
ЗДРАВЕЙТЕ НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ ЦЕНАТА НА ТАЗИ ПАЛИТРА В БЪЛГАРИЯ? БЛАГОДАРЯ http://www.google.it/imgres?q=naked+2&num=10&hl=it&b … 29,r:11,s:0,i:102

# 197
  • София
Доколкото знам Naked 2 не се продава в България, само Naked.

# 198
Тази Нейкид 2 , доколкото знам никога не са я предлагали в България, а само тази:
http://cdn.leshampiste.com/wp-content/uploads/2011/04/urban-deca … ked-brush-2_0.jpg Нейкид 1
Цена 78лв. долкото се говори  Laughing, не си спомням моята за колко я взех преди време.

# 199
Както и друг път съм казвала, аз тази палитра си я купих от този сайт http://www.usa2bg.com/kozmetika/urban-decay-naked2-palitra.html. В Сефора не съм я виждала.

# 200
Минах днес през Сефора, бяха украсили и изнесли повечето коледни продукти.
Видях около 20-ина Vice pallette, Naked си беше на касата, видях и Smokey eyes collection пак на UD.

Видях поне 2-3 сета на Бенефит, имаше сякаш и на make up forever някакви неща, ама вече закъснявах.

# 201
Минах днес през Сефора, бяха украсили и изнесли повечето коледни продукти.
Видях около 20-ина Vice pallette, Naked си беше на касата, видях и Smokey eyes collection пак на UD.

Видях поне 2-3 сета на Бенефит, имаше сякаш и на make up forever някакви неща, ама вече закъснявах.

Видя ли каква е цената на Vice? Мисля да си самоподаря една палитра за Коледа  Laughing

# 202
  • София

Видя ли каква е цената на Vice? Мисля да си самоподаря една палитра за Коледа  Laughing
89лв. довечера ще излизам и ще тествам палитрата, утре ще се отчета  Mr. Green

# 203
  • USA, Steak State
В тези драконовите метеорити не виждам особен смисъл що се отнася до цена. Стандартните ги мислех около 2 години и накрая с побутване от Денси си ги купих( доверявам и се напълно за преценката). Дори не си взех 1ви номер, а 2ри.  Mr. Green Дефактно не е форумска еуфория.
Единственото нещо за което ми повлия форума е пудрата на Здрач, сега обаче имам подобна на  Тоо Faced  и след сравнение едната ще отиде в размените. Simple Smile
Реално се вслушвам много в мненията на няколко съфорумки, имам страхотни хайлайтъри и все се чудех какво толкова хвалят Soft & Gentle и Light....-a Отидох за помпичка за фон дьо тен в Мак ( за фон дьо тена ми на Дабъл Уеър) и си тръгнах с хайлайтъра и помпата.  Mr. Green Наистина е нещо много по- различно от продуктите, които имам. След като го тествах.
Light-a го взех за месеците, когато съм по- светличка, а Софта за по- тъмните ми летни месеци.
Стремя се да не купувам излишни неща, но не винаги ми се получава. Но наистина се старая.  Mr. Green

Тествам основата на Корес, помня че обещах да напиша впечатления на Лепи. Иска ми се да го понося още известно време, за да съм по- обективна.

# 204
  • София
TheBlackWidow честити хайлайтчета Wink 

Според мен хората, които се интересуват от определени марки или продукти си ги взимат с или без писаниците във форума
напълно съм съгласна

# 205
по доста неща съм се зарибила от форума, но хайлайтерите на Мак не успяха да ме привлекат достатъчно  Laughing ; но е факт, че метеоритите имаха предишна 'форумска вълна' и на нея си ги взех  Mr. Green
това, за което сега съм си пуснала мухата /от форума/ е блокбъстъра  Crazy - щял ден го гледам и се чудя точно за какво ми е освен да му се радвам, че го имам, защото реална нужда от продуктите в него нямам /например цветовете на сенките като цяло не са 'мои'/ Twisted Evil

# 206
  • София
Както и друг път съм казвала, аз тази палитра си я купих от този сайт http://www.usa2bg.com/kozmetika/urban-decay-naked2-palitra.html. В Сефора не съм я виждала.
В този сайт цените са бая раздути като гледам Whistling

# 207
по доста неща съм се зарибила от форума, но хайлайтерите на Мак не успяха да ме привлекат достатъчно  Laughing ; но е факт, че метеоритите имаха предишна 'форумска вълна' и на нея си ги взех  Mr. Green
това, за което сега съм си пуснала мухата /от форума/ е блокбъстъра  Crazy - щял ден го гледам и се чудя точно за какво ми е освен да му се радвам, че го имам, защото реална нужда от продуктите в него нямам /например цветовете на сенките като цяло не са 'мои'/ Twisted Evil
Добре дошла в моя клуб. Hug 5 години го гледах така и се чудих дали и защо точно го искам. Сега облаче много му се радвам.
Днес една колежка ме разби като каза, че го купува всяка година. Whistling

# 208
  • София
Какъв е този  блокбъстъра  Embarassed

# 209

Общи условия

Активация на акаунт