MAC & Sephora - 7 тема

• 38 347
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Аз съм виждала и двете палитри на живо в Париж това лято и накрая инвестирах в парфюм Heart Eyes Wink, но съм се надъхала сега.
И на метеорити съм се надъхала, не че знам- за какво са ми, но ей така... за спорта само. Mr. Green

# 496
Ами човек трябва да си се поглези от време на време, пък било то и само за прищявка. Аз лично имам Naked 1 и съм доволна  Simple Smile.
Специално за метеоритите ти препоръчвам да видиш цените по duty free, но мога да ти кажа, че в Сефора редовните са 40,90 евро, а драконовите 42,50...струва ми се по-евтино излизат от България...като че ли четох цени над 95 лева...Абе вземай дебелото портмоне и тръгвай смело.  Hug   bouquet Аз лично обожавам Флоренция, много повече от Венеция  Heart Eyes

# 497
  • в пералнята
Хоп, да кажа за базата за устни Prep Prime- аз лично при себе си не виждам разлика в устойчивостта на червилото.

Днес се сдобих с една сянка от коледната колекция - Stolen Moment - много ми хареса текстурата и ефекта и се изкуших.  Peace

# 498
Аз съм виждала и двете палитри на живо в Париж това лято и накрая инвестирах в парфюм Heart Eyes Wink, но съм се надъхала сега.
И на метеорити съм се надъхала, не че знам- за какво са ми, но ей така... за спорта само. Mr. Green
Ох от срещата насам все искам да ти кажа и вече не издържам Blush леле Копче, леле колко си хубава! Зашеметяваща дама! Heart Eyes Просто не можах да отлепя очи от теб. Пу-пу все повече ти пожелавам!   bouquet

# 499
Момичета, кога са срещите? Много искам да се включа и аз, когато съм в София  Heart Eyes

# 500
  • София
Момичета, кога са срещите? Много искам да се включа и аз, когато съм в София  Heart Eyes
Хах и аз ама все разбирам като е минала Blush

# 501
  • Има много детски смях.
Момичета, бихте ли показали въпросния сет на Too faced, моля. Пък ако кажете и олиентировъчна цена, ще съм ви изключително благодарна!  Hug

# 502
  • Бургас
Добро утро Simple Smile
Да споделя опита си с базата за устни на Too Faced. Като нанасяне не е мазна, става мат върху устните като изсъхне и самите устни са мекички, няма аромат като цвят прилича  на МАК базата само че течно. Пробвах я първо с най- проблемното си течно червило (лака за устни на Артдеко)  точно 20мин. му трябват и тръгва из лицето. С базата издържа час, а можеше и по вече без да се разтече, което си е страхотно. От нея червилото направо залепва и замия цвят става по-ярък. Тази сутрин съм с мат червило, другото което ми залежава на Ревлон е- стана ярко хубаво прасковено и без да ми се изсушат устните, стоят си едни пухкави даже. Обаче след като долепих устните си една до друга и стана на парцали ( но според мен си е от червилото, просто не е за мен). Аз съм доволна най- вече заради лака за устни на Артдеко понеже събираше прах, пробвах го с моливи и т.н. ами не и пак не.
Ако нещо съм пропуснала, кажете не съм много добра в обясненията, хаотична съм  Embarassed
А Umma сета е 95лв в предните страници е писано за него.

# 503
И аз исках много този сет,но като го видях се отказах и си взех на Бенефит. А що се отнася до основа за устни незнам дали сте пробвали Гарлен  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3363029283396&set=oa … ype=1&theater

# 504
deadly_vesi, Благодаря за отзива за базата  Hug

Една приятелка, която е представител на Диор и постоянно е из тези магазини ми похвали Too Faced като марка, каза че са качествени продукти на прилични цени.

Имате ли идея, или спомени Simple Smile дали Сефора правят намаление след празниците?

# 505
  • Бургас
Моля Wink . Определено и аз искам да пробвам Бенефит, ноо чуденката ми е от къде да си поръчам. А за Сефора до колкото знам пускат някакви промоции с намаления, смс, талони в списания, но по кое време не знам.

# 506
  • София
http://Dior Cheri Bow Collection – Spring 2013 - още снимки + BB крем от Диор

Нови 2 промо-снимки на Guerlain Spring 2013

# 507
Очертава се много розова пролет!  Crazy

# 508
А така сега! Тези метеорити вече наистина ми харесаха  Crazy smile3508
Heart Eyes

# 509
  • София
Не знам кой даде идеята да се нанасят метеоритите с пухче... да е жив и здрав, най-накрая ми харесва ефекта от тях.

Слагам точно както бих нанесла хайлайтер и ефкта е просто уникален! Направо се чудя защо си взех MAC Landscapade, така си и остана мацнат 2 пъти, много повече ми допада ефекта от Метеоритите  Mr. Green

Става и като обърнеш метеоритите надолу към пухчето и от него вземеш с четката, аз явно до сега просто не съм взимала правилното количество  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт