MAC & Sephora - 7 тема

• 38 300
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Разликата между коледната пудра на Шанел и свободните от редовните колекции е огромна. Едните са матиращи с цвят, а Коледните са с много блестящи частици, всяка година в различен цвят. Миналогодишната беше уникална златна, сега тази е прозрачна с много сребърни брокатчета и леки блясъци. Всичките пудри са разкошни, но не могат да се купуват колекционерски, защото са в огромно количество и ще се развалят предполагам. Аз затова винаги пропускам Коледните защото ще ги нося максимум 10 пъти в Декември месец и после край зазимяване. Но догодина идва друга такава огромна кутия. Whistling

И едните и другите са матиращи. Разликата е само в цветовете (не е задължително да е много забележима), и в наличието на някакви блясъци, добавени в пудрата. Самата пудра обаче е със същите качества като тези от редовната колекция.
Освен това, блясъците не се пренасят на лицето чак толкова, че да не може да се носи често  Peace BTW, ти взе ли я, или удържа....?  Mr. Green

# 586
densi, благодаря ти за разяснението!   bouquet
Аз до сега не съм виждала коледната  Rolling Eyes

# 587
  • Пловдив
Аз видях златната и определено си лъщеше Grinning

# 588
А размерът на коледната същият ли е като на другата?  newsm78
Вчера мернах една пудра, но реших, че е обикновената и изобщо не я разгледах.
На коледната какво пише, че да я позная?  newsm78  Blush Laughing
Аз и сенките на Clarins все  още не съм ги виждала, а тях няма как да ги объркам с други.  Rolling Eyes

# 589
  • София
А размерът на коледната същият ли е като на другата?  newsm78
Вчера мернах една пудра, но реших, че е обикновената и изобщо не я разгледах.
На коледната какво пише, че да я позная?  newsm78  Blush Laughing
Аз и сенките на Clarins все  още не съм ги виждала, а тях няма как да ги объркам с други.  Rolling Eyes

Мисля, че са еднакви като количество  Peace , т.е 30г, което е доста.
По номера и името (57 RÊVERIE) най-сигурно можеш да я познаеш.

Аз видях златната и определено си лъщеше Grinning

Да, нали това казваме - имат блестящи частици. "Видях" не е достатъчно обикновено, хубаво е продуктите да се пробват, тогава се съставя по-коректно впечатение  Peace

# 590
densi,вече си имам руж на Шанел malice 71( как ухае само..) и черен молив за очи с апликатор за по лесно нанасяне.Много съм щастлива и искам сърдечно да ти благодаря за помощта и отзивчивоста!   bouquet  bouquet Hug Hug Следват метеорити,пудрата на Шанел и четките на мак Mr. Green
Ако някой има отзиви за крема на Диор хидра перфекшън моля да сподели.

Браво!много добра покупка си направила, според мен кръглите ружове на Шанел и свободната пудра на Шанел са номер 1 продукт в козметиката въобще, изобщо и много вероятно завинаги:)
Спокойно може да си вземеш два допълващи се цвята руж и два пудра да скулптурираш , скинфинишваш  и хайлайтваш.
И един кара нещата да се случват.
Мисля дори, че цвета не е  от значение, изведнъж откриваш,че ти отиват много цветове.

# 591
  • Пловдив
Ara_bella ,благодаря   bouquet Както казах и на Денси - може да е едно ,но да е най-доброто Peace И да похваля момичета в ПШ в Пловдив- страхотно отношение и обслужване Peace

# 592
Аз тази година за пъри път сложих руж на Шанел и за един месец отнесох 3 бр  Crazy страхотни са.
Уважих и намалението в Сефора с вълшебната база на Кларанс.

# 593
Разликата между коледната пудра на Шанел и свободните от редовните колекции е огромна. Едните са матиращи с цвят, а Коледните са с много блестящи частици, всяка година в различен цвят. Миналогодишната беше уникална златна, сега тази е прозрачна с много сребърни брокатчета и леки блясъци. Всичките пудри са разкошни, но не могат да се купуват колекционерски, защото са в огромно количество и ще се развалят предполагам. Аз затова винаги пропускам Коледните защото ще ги нося максимум 10 пъти в Декември месец и после край зазимяване. Но догодина идва друга такава огромна кутия. Whistling

И едните и другите са матиращи. Разликата е само в цветовете (не е задължително да е много забележима), и в наличието на някакви блясъци, добавени в пудрата. Самата пудра обаче е със същите качества като тези от редовната колекция.
Освен това, блясъците не се пренасят на лицето чак толкова, че да не може да се носи често  Peace BTW, ти взе ли я, или удържа....?  Mr. Green
Удържах......засега. Mr. Green Whistling Обаче ми харесва много и винаги съм на нисък старт за нея. Ти сега супер ми помогна с това че мога да я нося по често. Crazy Няколко пъти я пробвам на лицето, обаче Зори, много ми лъщи и блясъците се пренасят и надолу по бузите към устата и това ме е спряло досега от покупка.

И да похваля момичета в ПШ в Пловдив- страхотно отношение и обслужване Peace
Това е един от най-добрите козметични магазини в България. Облужването е на супер високо ниво. В София само в Сефора обслужват така и то не винаги!
Когато ми предстои пътуване до Пловдив не купувам нищо от София, за да го купя точно от тези мацки.

Последна редакция: чт, 29 ное 2012, 14:35 от densi

# 594
С най-важното пропуснах да се похваля, имам си и аз вече Landscapade  Heart Eyes

# 595
Аз пък нося  блестящата Шанелска пудрата  всеки ден  Heart Eyes и я обожавам! Както и Жаки отбеляза на срещата, блясъците са особено силни в момента на насяне и после сякаш попиват в кожата и придават озаряване , без да са натрапчиви!

Някой има ли представа за цената  на   Guerlain - Meteorites Perles Light Diffusing Perfecting Primer
в магазините в Сф?  (за да не си я купя пак от най-скъпия магазин, както стана с пудрата и ружа на Шанел  #Cussing out )

# 596
  • София
Shocked Това е нова информация за мен - Шанел (би трябвало) се предлагат само в няколко определени магазина (Прити Шоп, Престиж, Сефора, останалите не ги помня) и не са ли с фиксирани цени?  Thinking

# 597
Shocked Това е нова информация за мен - Шанел (би трябвало) се предлагат само в няколко определени магазина (Прити Шоп, Престиж, Сефора, останалите не ги помня) и не са ли с фиксирани цени?  Thinking
Емии, оказа се, че не са или поне в магазина, от който ги купих аз бяха бая по-скъпи. Например , пудрата им я взех за 107 лева, а Денси каза, че е около 87  Shocked
Аз ги купих от магазин Fragrance Boutique , на Янко Сакъзов!

# 598
Shocked Това е нова информация за мен - Шанел (би трябвало) се предлагат само в няколко определени магазина (Прити Шоп, Престиж, Сефора, останалите не ги помня) и не са ли с фиксирани цени?  Thinking
Това е големия проблем, който дискутирахме на срещата. За мен е феномен как са продали на Hope пудрата с такава невероятно вдигната цена.
Беше ме срам да и кажа колко точно струва пудрата и че са я натоварили просташки. Sick

За Базата ли питаш Hope? Тя струва към 100 и нещо лв., но не съм сигурна точно колко 107 ли беше 120 ли?

Пудрата на Шанел струва точно 85 лв. официално в Сефора. Peace Обадих се по телефона за пълна сигурност веднага след срещата.

# 599
  • София
Аз го знам като Престиж или поне така казват като ми звънят по телефона (това като коментар, не като корекция  Peace )

Като ходя до Сефора ще погледна там колко е. Много неприятно ако има разлика  Tired

Наистина много грозно  Peace То вече е след дъжд качулка, но според мен можеш да сигнализираш на вносителите  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт