За крещенето в семейна среда, моля ви, не си представяйте, че някой ме бутне и аз веднага почвам да бълвам огън и жупел. Имам в предвид, че не съм мълчалива, изразявам се открито, понякога да, това включва и крещене.
По мненията които прочетох мисля, че tonkabonka ме разбира най - добре, въпреки че ситуациите ни имат и разлики. Ще прозвучи детски, но ме е страх от физическа саморазправа, защото не мога да се защитя. Нямам нито умението, нито силата да се бия.
Chanel, още по - гадно можеш ли да се изразиш? Даже и в момента ще си премълча това, което си мисля да кажа.
I ♥, ако започна да ѝ казвам това, ще се скараме, а аз не искам това, защото държа на нея. Не мисля, че "титлата" ѝ най - добра приятелка е напълно заслужена, защото имам примери, в които не се е държала по този начин.
buttinsky, аз не искам да се набутвам в ничия компания. Прекрасно знам, че няма да ми е приятно там заради тоталното различие в интереси и мислене. Предпочитам да имам моя, разбира се да не сме клонинги един на друг, а да имаме и някакви различния, но просто явно това не ми се отдава. Отделно около мен има хора, които решиха да унищожат индивидуалността си, да се правят на различни само и само да бъдат вписани. А аз искам да запазя себе си, защото харесвам интересите си.